*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Mjølnerøds eventyruke

Brenne Järven og Jan Roar Mjølnerød. Foto: hesteguiden.com

Jan Roar Mjølnerød har opplevd noen eventyrlige dager i Sverige. Torsdag kusker han Nettavisens V4-banker i Årjäng.

03.07.14 11:05

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
V5 Drammen: Lunsj med helfrekk banker
V75 Halmstad: Erik innleder festkvelden
Oddstips 1: Europa-fotballen er i gang
Oddstips 2:
Brutal slutt på ferien

Vi har en gedigen torsdag foran oss, der det skal kjøres travløp til nærmere midnatt. Menyen består av V4 fra Årjäng, deretter lunsjtrav fra Drammen. Drammen fortsetter igjen til kvelden med V65 og V5-spill, og i tillegg er det ekstra V75 fra Halmstad der Sprintermästeren er det store hovedoppslaget. Vi har naturligvis tips til alle baner og til V75-løpene på Halmstad introduserer vi rutinerte Mats Persson som ny tipsekspert i Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Onsdag spilte vi samlebonger på alle kupongforslag til Visby og fikk helt rett i det og totalt spilte vi inn nærmere 50 000 kroner. Torsdagens lunsj fra Sverige avholdes på Årjäng og det er flere norske hester og kusker på plass.

Ikke minst Jan Roar Mjølnerød som har opplevd noen fantastiske dager på Hagmyren. Treårshoppa Brenne Rødi startet ballet mandag da hun vant Hälsinglands Treåringspris med hele 100 000 SEK i førstepremie. Enda mer penger fikk Hellin Faxen på samme bane tirsdag kveld da han tok med seg et femårsløp med hele 150 000 SEK i førstepremie og hadde det ikke vært for en sinnsyk Månprinsen A.M. i eliteløpet på samme bane samme kveld, så hadde også Horgen Tore vunnet. Nå ble den nummer to etter å ha prøvd å stjele løpet.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Torsdag er Mjølnerød på plass i Årjäng med den flotte fireåringen Brenne Järven i V4-1 og feilfritt taper ikke 6 Brenne Järven dette løpet. Hesten har vørt lysende på slutten og møter svært så billig motstand torsdag. Bankers.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


For øvrig er det bra klasse på V4-2/DD-1 der kapasitetshester som 1 K-L-M- Buymethemoon , 2 Tore, 5 Remember Laser (ny i regi Dagfinn Aarum) og 3 Yankee's Photo setter hverandre i stevne. V4-4 er spillenøtten torsdag og både på det mellomste og største V4-forslaget helgarderer vi.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.