*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Moden for større oppgaver

Kapasitethesten Sordo er garantert moden for større oppgaver. På torsdag er han vår klare banker i V5-spillene. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

To V5-spill venter fra Bergen, og vi byr på en banker av stål! Løpene ellers garderes, og vi er mer enn klare for utbetalingslukene. Du tar vel rygg?

12.06.14 15:57

Vi har en deilig torsdag i vente, og hele moroa sparkes i gang med V4 på Mantorp kl 1220. Deretter så venter det lunsj fra Momarken kl 1337. På kvelden så er det JACKPOT fra Øvrevoll i V65-spillet med Kr.331 439 ekstra i sekserpotten, og våre galoppeksperter her i Nettavisen er som vanlig på hugget!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Så over til V5-løpene fra Bergen som det her skal dreie seg om. Bankeren som vi falt ned på liker vi stadig bedre, og Sordo tror vi kan bli en av sommerens store slagere om den får holde seg skadefri. Selv om menyen kan virke litt gjennomsiktelig på forhånd så skal man være klar over at noen av løpene også er fullstendig vidåpne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Innleveringsfrister Bergen :

A-V5 : kl. 18.30

B-V5 : kl. 19.40

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Objektene våre til Bergen denne torsdagen :

V5-1 : 6 Fancy Made Magic – Kom ut etter pause nå sist, og den gjør en klart positiv årsdebut. Avslutter i 15 fart, og vi gav den et pluss i kanten. I fjor så kvalet den til kriteriet, og den ble faktisk toer bak kriterievinneren Papagayo E. i kvalet. Har normalt sett gått en del fremover med et løp i kroppen, og den skal bli spennende å følge videre. Her møter den på en riktig motstand, og den er verdt en klar oppmerksomhet i billige omgivelser. SPILLES.

V5-2 : MONTELØP, og da byr vi gjerne på litt ekstra info : 10 General Liberty – Kom ut etter pause nå sist, og den var noe tung i bakenden. Avslutter uansett godkjent i kulissene. Nest sist så fungerer den ikke optimalt på en hard bane, men den gjør likevel et OK løp. Her støter den på helt riktig motstand, og med litt tempo på forestillingen så kan den komme tilslutt som den gjorde fjerde sist. 5 Quad Julry – Er variabel, men klart god nok på en «normal» dag. Den var bra i nederlaget mot flinke Alisma De Grande tredje sist, og den møter ikke en slik hest her. Legg også merke til at Malin Berås tar turen til Bergen denne torsdagen, og det skal bli spennende å se hva hun får ut av denne. 8 Aramis TK – Gikk et helt greit løp nå sist. Har stor fart i kroppen sin, og er såpass billig ute nå at den kan vinne med litt flyt. Er lynrask fra start, og den er garantert med i tetkampen direkte. 9 MT Funky Dude – Avsluttet strålende i kulissene sist. Er slett ikke så verst i monte når den først har dagen, og den har gjort et par fine monteløp tidligere. Absolutt en av de som kan vinne med klaff. 7 Yonckers Boshoeve – Har kapasitet til å blåse denne gjengen, men den er altså veldig ustabil. God nok feilfritt, og får stå som en aldri så liten outsider. 6 Te Quiero Bonita – Debuterer i monte, og det skal bli spennende å se hva den kan. Satt fast som pigg i det lengste nå sist, og den er verdt litt oppmerksomhet direkte.

V5-4 : 9 Solbakkens Knut – Et helskummelt løp hvor nesten alle kan vinne med klaff. Ideen som vi velger å plassere knepent først hadde ikke sin aller beste dag sist på en oppjaget sprint. Gangen før så synes vi at den fullførte meget bra, og var positiv. Her er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, og viser den noe av det som den kan på sitt beste så burde den dukke opp på foto denne torsdagen.

V5-5 : 5 Sordo – Dette tror vi kan bli en HIT i grunnlaget utover i 2014. Den burde hatt et grunnlag som er tre ganger så stort som dette, og her er det MYE å gå på fremover. Blir nok om ikke lenge meldt i V75, og der vil den duge. Nest sist så feiler den bort seieren, men kommer helt vilt tilbake, og vi har 23,0 s 500m på klokken. Nå sist så tar den enkelt ned kapable Grude Balder, og legger inn 21,9 s 500m som ubrukt. Distansen på torsdag er et stort pluss, og skjer det ikke noe helt spesielt underveis så dreier dette seg om en klink vinner.

3b : 9 Tojo Prinsen – Har gjort fine løp de siste gangene, og nå som den er MYE billigere ute så skal den ikke glemmes. Nå sist så blir den brukt litt underveis, og Ringheim prøver også å gå imellom når Sordo angriper på siste bortre. Det var selvfølgelig nytteløst, men noe annet er heller ikke å vente. Går her ned tre klasser når det gjelder motstand i forhold til løpet sist, og får den bare litt flyt nå så kan den helt klart overraske. OBS!

4b : 3 Cronos F. Boko – Har radet opp, og det var ikke hesten sin feil at den ikke fikk vinne nå sist. Ble altså overflydd, men den viser nedover oppløpet at det er ingen fare med formen. Avslutter nemlig brennkvikt når lukene kommer. Her blir det tidlig tet, og normalt sett så tar Wiig traveren seg av dette om der er som den skal være for dagen. Motivert favoritt.

5b : 7 Sprett Lett – Gikk det knallsterke rapporter på før løpet sist, men da feilet den seg altså bort. Hadde jogget 30 s 1000m i jobb, og går den som i trening så må dette dreie seg om en flott mulighet. Med få unntak så holder dette løpet en helt elendig klasse, og vi ILER altså til med førstevalget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag