Momarken byr opp

Dagfinn Aarum (her bak Peder Mykla) kusker Nettavisens V65-banker på Momarken tirsdag.
Dagfinn Aarum (her bak Peder Mykla) kusker Nettavisens V65-banker på Momarken tirsdag.

Tirsdagens V65 på Momarken er svært åpen og det ligger store kroner i luften. Nettavisen er i kalasform og har siste nytt.

Sportspills meny tirsdag:
V64 Hagmyren: Superløp og ny jackpotomgang
Lunsj-V5 Drammen: Herlighet for en deilig lunsj
V4 Lycksele:
Børje byr på et andrevalg som banker
VM-tips 1: Vi tror på målfest mellom Argentina og Sveits

Det er ingen grunn til å fortvile for oss travelskere i juli og høydepunktene ståi kø denne sommermåneden. Tirsdag er det fire baner som skal i aksjon, to i Sverige og to i Norge. Ballet starter i Nord-Sverige og Lycksele, før Drammen overtar med en vidåpen lunsjomgang. Til kvelden fortsetter Hagmyren sin dobbeltkjøring med V64, mens Momarken tar seg av V65-spillet her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Nettavisen hadde en strålende tipsuke sist uke med store høydepunkter tirsdag, torsdag og lørdag og traff også meget bra mandag. Her er et lite utvalg av Nettavisens gevinster den siste uken.

Tirsdag var Rolf Lerum igjen på ferde under V65-omgangen på Momarken. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på hans mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

Torsdag kveld sa det aldeles pang under V65-løpene på Øvrevoll. Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålend tips i lang tid, men torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Flott klaff ble det også til V65-løpene på Vaggeryd lørdag kveld i en omgang der det smalt med overraskelser. Ti andelslag på Eksperten fikk 4, 5 eller 7 femmere og når utbatelingen for fem rette ble pene 2 637 kroner, spilte vi inn ca 140 000 kroner på Vaggeryd lørdag kveld.

Mandag lanserte jeg 1 Thess Prinsen som min V65-banker her på Nettavisen og brukte også denne banker på andelslagene på Eksperten med lagnavn Leirvågs JGP. Men vi lager også "siste info andelslag" og der bankerspilte jeg storfavoritten Teddybear Song i V65-5/V5-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Og nettopp "Nettavisens siste info" andelslag på Eksperten betaler seg fortsatt godt. Jeg bankerspilte 1 Thess Prinsen i V65-5/V5-2 på hovedspillene, men garderte på siste info-kupongene. Tre andelslag (to lag med 5 andeler a kr 100 og et andelslag med 5 andeler a kr 200) fikk V5 og herlige 20 659 kroner i utbetaling. 66-oddseren og 11. valget Huldre Oscar var markert på tre hester på andelslagene som kostet 420 kroner å levere. Så uken startet strålende, tross alt, så får jeg bare beklage at jeg bankerspilte Thess Prinsen, når jeg hadde et kanonobjekt i det samme løpet.

Kveldens V65-omgang på Momarken er ikke preget av høy sportslig kvalitet, men spillemessig er det hyperinteressant. En kuskematch mellom Färjestad og Momarken utgjør tre av de seks V65-løpene og spesielt i disse løpene er det laber klasse på løpene. Det er faktisk V65-3 som er et monteløp som sportslig er det klart beste i kveld. I V5-5 støter vi på to flotte kaldblodstreåringer i form av 5 Spik Mollyn og 11 Lome Frikk. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Halsen avgjør
Amatørtrener Erik Lidman i Årjäng er trener bak vår V65-banker i kveld og hesten heter 4 Manfred Broline og starter i V65-2. Vallaken var strålende i et seiersløp på Åmål i sin siste start og imponerte stort da. V65-2 holder usedvanlig svak klasse og trolig er det kun 2 Davy W. imot.

Undertegnede var i kontakt med trener Lidman i formiddagstimene tirsdag og han kunne fortelle at Manfred Broline sliter med halsen og derfor opptrer litt ujevnt i prestasjonene. Men Lidman hadde målt i halsen i formiddag og alt var normalt. Fjerdespor bak bilen med dyktige Dagfinn Aarum kusk er perfekt og speedige Manfred Broline som også tåler og bli brukt underveis, må ha en kanonsjanse til å vinne dette løpet og blir Nettavisens V65-banker i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Strålende monteløp
V65-3 som altså er et monteløp holder meget bra klasse og vi betaler for hele fem hester på det største forslaget. Men vi vil trekke fram 4 Fux Pride som ikke har startet mer enn to ganger i monte ( i fjor høst). Hesten har vist kanonform i travløp den siste tiden og viste at han duger godt i monte i fjor høst (en seier og en andreplass). Blir ikke mer enn et femtevalg i kveld. Vi betaler på samtlige spilleforslag.