Vi har en helt spesiell uke foran oss. Elitloppshelgen på Solvalla står for tur med internasjonal V75 både lørdag og søndag med en samlet premiepott på hele 138 millioner. Torsdag er det klart for årets første V65-omgang på Øvrevoll.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Onsdag er det litt av hvert som skjer. Som vanlig det galopplunsj på onsdagene, denne onsdagen er det Jägersro som er vertskap. Tidlig onsdag kveld er det klart for V65 på Momarken med jackpot og 181 618 kr ekstra i sekserpotten. Merk at spillestopp i V65 er kl 18.30. Senere onsdag kveld det klart for V86 fra Jägersro/Bergsåker med hele 21 millioner i premiepotten.

I denne artikkelen skal det heretter handle om Momarken og kveldens V65-omgang. Merk at spillestopp er kl 18.30. Det er også V4-omgang, denne innledes i V65-3 og har spillestopp kl 19.10. Magnus Teien Gundersen innfridde med den ene av mine to V75-bankere på Bjerke tirsdag kveld og han kusker også min V65-banker på Momarken i kveld.

Gaveløp for storfavoritten
Det handler om seiersmaskinen 3 Bjørnemyr Tore i V65-1. Horgen Tore-sønnen som trenes av Anders Opheim har allerede vunnet fire løp i år og innfridde lett som storfavoritt på Jarlsberg for to uker siden. Nest sist ble hesten hengt opp i tredjespor i hele sisterunden, men vant likevel. Tredjespor bak bilen i kveld og bortsett fra flinke 2 Thess Prinsessa er det meget overkommelig motstand. Magnus Teien Gundersen brenner svært sjelden med storfavoritter. 3 Bjørnemyr Tore blir min V65-banker på Momarken i kveld i V65-1.

Svak kvalitet på V65-2
Det er ikke rare kvaliteten på hestene i V65-2, men favoritten er svært motivert. 8 Nordby Fyr er den beste hesten, og får Eirik Høitomt denne feilfritt rundt, er det neppe snakk om saken. Men galopprisikoen er høy og det er ingen gitt vinner. Kapable 2 Dæmro Bob er om mulig enda mer usikker på beina, men gjør en spennende start i regi Kristine Kvasnes i kveld og peker seg ut som et klart motbud.

Alle skal med i V65-3/V4-1
Veldig mye formløst på farten i V65-3/V4-1 der enkle 5 Shockadelica blir spillefavoritt. Vant et svært billig løp på Bergen travpark sist, men er ikke ei hoppe som rader opp seire. Løpet er stengt på kun 500 startpoeng, bortsett fra 12 Hickomaniac er det ikke lett å plukke bort hester fra dette løpet. Jeg anbefaler tilnærmet heldekk i V65-3/V4-1 på Momarken i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Motivert favoritt fra Flåten
Ingen tvil om at 5 Ask Leo er den beste hesten i V65-4/V4-2, men fireåringen til Geir Flåten er fortsatt seiersløs i år på seks starter. Ble offensivt kjørt etter startgalopp sist og kjørte seg til tet runden igjen. Stummet siste biten og ble tatt ned av Huseby Sirius oppunder mål. Ask Leo har en fin oppgave foran seg i kveld og er en motivert favoritt i V65-4/V4-2.

Ikke noe Mikkelborg-sjokk i kveld
Olav Mikkelborg detonerte en kjempesmell i V75-7 på Bjerke tirsdag kveld da han vant med 14. valget Briskeby Anna. Mikkelborg sender ikke sjokkbølger gjennom spillerne dersom han vinner V65-5/DD-1/V4-3 med stallhesten 9 Wishmaster i kveld. Seksåringen galopperte seg bort sist, men var solid tredje i årsdebuten på Biri nest sist. Møter svært overkommelig motstand i kveld og blir min favoritt i V65-5/V4-3.

Midtfjeld har DD-bankeren
Per Oleg Midtfjeld kjører kun i to av V65-løpene på hjemmebanen i kveld og hans klart beste sjanse er med stallhesten 1 Golden Vici i V65-6/V4-4/DD-2. Blir trolig overfløyet fra sitt førstespor fra start, men har ellers en meget overkommelig oppgave foran seg. Jeg velger å bruke 1 Golden Vici som min DD-banker på Momarken i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.