*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Momarkens herlige vorspiel

Elize Boko jakter sin fjerde strake seier i Norge i V4-2 på Momarken lørdag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Momarken byr opp til fest lørdag med enorm jackpotomgang i V75-spillet. Før V75-løpene starter, skal vi også gjennom en herlig internasjonal V4-omgang.

21.03.15 08:22

Sportspills meny lørdag:
V75 Momarken lørdag: Over 20 millioner i jackpot
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Oddstips 1: Arsenal jakter ni av ti
Oddstips 2: Villa må ha flere poeng
Oddstips 3: Scorer mer enn Messi
Oddstips 4: Schalke til strålende odds
Tippetips: Tottenham må slå tilbake

TV-fotball: Sjekk oversikten over helgens TV-sendte kamper

Lørdag er det duket for gedigen fest når Momarken arrangerer det årlige Unionstravet. Det er ensbetydende med internasjonal V75 med voldsom omsetning. Sist lørdag ble det ingen utbetaling for fem rette i det svenske V75-spillet, og det betyr en gigantisk jackpotomgang, da svenske ATG legger hele jackpotten på lørdagens omgang på Momarken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hele 21.192.246 ligger nemlig ekstra i syverpotten, og skulle du bli alene denne lørdagen, ja, da venter det svimlende 57 millioner på deg! Den totale premiepotten vi være på svimlende 90 millioner kroner.

Endrede innleveringsfrister
Legg merke til at innleveringsfristen i V75-spillet lørdag er kl 14.30, og ikke kl 15 som er vanlig. Dette er fordi vi spiller sammen med svenskene. I tillegg er det en helt egen V4-omgang som starter kl 12.45, og V5-spillet (innl.frist kl 15.15) omfatter V76-3 til V76-7.

I denne artikkelen skal vi konsentrere oss om V4-løpene som også holder flott standard, selv om det ikke er så mange svenske hester med her. Vi spiller bankerfritt, men løser V4 på en såkalt dobbeltbanker.

I V4-2 kommer Morten Juul-trente 4 Elize Boko til å blir stor favoritt. Dansktrente Elize Juul har gjort sine tre siste starter i Norge og vunnet hver gang på overbevisende vis og imponert hver gang. Det er bra muligheter for den fjerde strake seieren i Norge her og den femte strake totalt (vant i Odense fjerde sist).

Men vi betaler også for 2 Shuffleupandeal. Vi tok en råsjanse og bankerspilte hesten i et lunsjløp på Bjerke i årsdebuten 5. mars, men da galopperte hesten grovt fra start. Kom strålende tilbake til andreplass, og er neppe veldig mye dårligere enn favoritten på kapasitet. To hester på forslagene, selv om 1 No Limit L.A. er mye spilt. Denne er dog ikke helt i samme klasse som våre to.
Rangering V4-2: A: 4 B: 2-1-10 C: 3-7-8-5 D: 11-9-6

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Siv gjør susen
Med all respekt for særs flinke Ida Beathe Olsen, så er det ingen drøy påstand at 1 Hitchcock rytterforsterket når Siv Emilie Løvvold er tilbake som rytter på Hamre-hesten lørdag i V4-1. Dog er det slett ikke sikkert at 1 Hitchcock kan forsvare sitt innerspor, så her skal det garderes.

4 Onion F.H. gjorde et gnistrende løp i monteløpet på Bjerke 11. mars (Hitchcock ble hengt opp i sporene og trakk seg litt tilslutt i det løpet) og utfordret vinneren Cantabharmony helt inn i mål. Skulle Onion F.H. komme seg foran lørdag, kan løpet være over. Nevnte 9 Cantabharmony vant altså sist, men satt da i tet hele veien. Er ikke like bøs bakfra, men er svært travsikker og samtidig alltid med i toppen. Disse tre får plass på vårt minste V4-forslag.

På de to største betaler vi også for svenske 10 Nobile De Poggio som har levert jevnt gode løp i Sverige og gamlingen 7 Garland Kronos som muligens får litt løpslyst igjen under sal.
Rangering V4-1: A: 1 B: 4-9-10-7 C: 8-6-5-3-2

Nicklas har favoritten
Talentfulle 4 Flirtin Beach imponerte voldsomt sammen med sin eier og trener Morten Strand i årsdebuten på Jarlsberg for drøye tre uker siden, og er den helt naturlige favoritten i V4-3. Men motstanden er mange hakk opp fra det seiersløpet, og vi tyr til bred gardering, da det er bra klasse på dette løpet.

6 Speedy Gon Sali avsluttet glimrende til andre bak gode Toto i et V76-løp på Bjerke forrige onsdag, og har funnet en voldsom formtopp. Ikke utenkelig at velkjørende Oskar Kylin-Blom kan lede dette løpet heløe veien med den formsterke hoppa. 2 Timber Mile vant som vårt herlige drag i V75 sist i Bergen. Hoppa er god fra start og Svein Ove Wassberg er som kjent en glimrende kusk.

10 Crazy Foot Mambo kommer fra Sverige med absolutt toppform og med litt flyt fra bakspor er hesten aktuell i toppen. Det er også 9 Nova Yamoz som står spennende til i bakspor med gode rygger fra start.

5 Lavec La Bene får Dag Sveinung Dalen opp som kusk. Vallaken er travsikker og i form, og skulle noen av favorittene komme feil på det, kan hesten vinne. 3 Treatmenice holder storformen og spurtet godt hver gang. 8 Haras Du Pin skuffet stort som storfavoritt sist, og har heeller ikke vært heldig med sportrekningen, men er en garderingshest i et strålende spilleløp.
Rangering V4-3: A: 4 B: 6-2-10-9-5-3-8 C: 7-12-11-1

Hamre har favorittene
50 000 kroner venter vinneren i V4-4, som er et fireårsløp for varmblodshester. Etter at 4 Good's Of Norway er strøket, er det dessverre bare fem hester igjen på startstreken.

3 Indoor Voices årsdebuterer etter en litt variabel treårssesong. Men var gnistrende i et seiersløp på Bjerke 6/9, og viste at toppnivået er høyt. Vidar Hop kjenne hesten godt.

1 Kapow Hanover norgesdebuterer sammen med Frode Hamre. Frode mener hesten er på samm nivå som Indoor Voices, men er usikker på startferdighetene. 6 Victory Lap hadde en strålende treårssesong og rasket med seg nesten 400 000 kroner. Var ute i et V75-løp i Drammen 3. januar i år og vant der. Litt sjanseartet spor lørdag og det kan være dødensfare her. Men hesten er bra.

2 Jet Voice kommer fra stall Øverdal og det betyr kvalitet. Kjørte seg bom fast i et V76-løp sist og er under herlig utvikling. På det største V4-forslaget betaler vi også for 5 Eugene F. Boko som var meget tapper fra dødens i sin siste start.
Rangering V4-4: A: 3 B: 1-6-2-5



Annonsebilag