Montebanker i spennende V65-omgang

Johanne Ulrica Øveraasen, og Ubert Mourotais har en fin oppgave foran seg søndag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Johanne Ulrica Øveraasen, og Ubert Mourotais har en fin oppgave foran seg søndag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi banker i monteløpet! Frekkis med lynrask sisterunde her forleden! Senker dagens tyngste!? Snadder er pågang i søndagens V65-omgang!

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen:
Les Nettavisens gjennomgang

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

På Romme denne søndagen venter en GEDIGEN V75-JACKPOTOMGANG med hele 13,6 millioner ekstra. Våre tips finner du her. Vær OBS på at løpene starter kl.14.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V65-omgangen på Momarken denne søndagen så synes vi at den ser svært spennende ut på forhånd. Vi velger nemlig å spekulere i mot dagens tyngste favoritter, og lanserer heller Ubert Mourotais (V65-2) som dagens banker.

Få ellers med deg følgende:

V65-1 : 6 Trø Flax – Småskummel innledning. Trø Flax var dog såpass positiv sist at den fortjener å stå først på ranken. Fullførte solid på en bra tid, og den er skikkelig pågang nå. Motivert. 5 Motoril – Dette kan være noe for dem som leter en skrell. Har bra fart i kroppen sin, men den er ikke stabil. Gikk OK etter galopp sist, og den burde ha gått frem med en blåser i kroppen etter pause. Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, og ligger den bare nedpå, ja, da kan den skrelle.

V65-2 : 6 Ubert Mourotais – Er den klart beste monthesten i feltet, og vi likte den godt sist selv om den ikke vant løpet. Så nemlig veldig fin ut for dagen, og det løpet i kroppen har nok gjort veldig godt. Burde være kraftig forbedret til denne oppgaven, og normalt sett så skal den bare slugge ned denne gjengen. I en spennende V65-omgang så velger vi å gå for denne som en litt småfrekk banker!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 2 Turboson – Vi prøver oss med et mulig sjokk her. Nå sist ble det feil for Turboson, men vi tror ikke at den skal ha slike opplegg lengre. Gangen før så satt den bom fast med krefter igjen på en god tid. Får den gå med i rygger denne søndagen, ja, da kan den fort overraske i dønn riktige omgivelser. OBS!

V65-4 : 2 Larry S.E. – Gikk enormt etter galopp og sjenering tredje sist. Nest sist så var den under pari, men da har Geir Norbotten fortalt oss at han ikke hadde fått forberedt den som ønsket. Det hadde han før løpet sist, men da ble det galopp. Er BETYDELIG bedre enn rad, og med Eirik Høitomt tilbake i vognen så gir vi den nok en mulighet. Motstanden skremmer nemlig ikke…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Novel Broline – Kommer ut etter pause, og den er kastrert siden sist. På full form, ja, da hadde dette vært en banker. Dog skal man vite det at hester mister ofte litt av tøffheten sin etter at de blir kastrert. GV Gundersen føler seg ikke skråsikker på seier, og forteller om en hest som har vært noe variabel i trening. Vi lar den derfor ikke stå alene på bongene første gangen ut. 4 El Jaros – Vet vi har trent fint i pausen, og den skal bli spennende å følge her. Er brennkvikk fra start, og her blir det tet, eventuelt rygg leder. Kan vinne løpet fra begge posisjoner, og den skal med på gardering.

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V65-6 : 6 Myhreng Brage – Vi kjøper ikke fullt ut at Holene Odin skal være noen tung favoritt her. Var riktignok veldig fin i årsdebuten nå sist, men da ble det også veldig riktig. Risikerer svar av vår ide nå, og da kan dette bli en annen historie. Når det gjelder Myhreng Brage som vi setter først så leverte den en helt strålende sisterunde i løpet som Holene Odin vant sist. Vi har faktisk 24,8 s 1000m på klokken. Nå har den fått seg en blåser i kroppen etter pause, den er kjapp i vei, og det skal bli spennende å se hva Tom Erik Solberg her gjør på startsiden. MÅ MED PÅ ALT!