Gå til sidens hovedinnhold

Moroa starter tidlig

Før lørdagens gigantiske V75-omgang på Färjestad, skal det også avvikles en svært spennende V4-omgang i Karlstad.

Sportsspills meny lørdag:
V75 Färjestad: Voldsomme penger i sving

V65 Forus lørdag kveld: Wiig fikser nachspielet

Tips og vurderinger er utarbeidet av Kurt Leirvåg og Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Vi står foran en herlig lørdag når det årlige Unionstravet er rammen rundt den felles norsk-svenske V75-omgangen på Färjestad. Spillemessig er det en meget flott V75-meny og det er en del norske hester på startstreken i V75. Men før V75-løpene starter kl 14.30, skal det også avvikles en V4-omgang der det er en god del norske hester på farten og etter at vi hadde fått strålende tipsklaff de fire første dagene denne uken på et av våre absolutte favorittspill, ble det stang ut på Bergsåker fredag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Färjestad lørdag
V4 kl. 12.45
V75 kl 14.30
V5 kl 15.15
DD kl. 16.22

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet og slutt?
Lørdagens V4-omgang er slett ikke lettløst, men vi tror vi har en banker som innfrir. Forutsetningene for 6 Lome Oda i V4-4 er ihvertfall perfekte. Hoppa til John Hasle fra Valdres ble sendt i trening til Dagfinn Aarum for et par måneder siden og i 7. august gjorde hoppa sin første start i Aarums regi i et V75-løp på Bjerke. Fra 20 meter tillegg fikk hoppa en pangstart og satt i tet ut av den første svingen. Lome Oda tok en svært enkel seier den dagen og fulgte opp med en flott andreplass i et kvalløpene til Hoppederby tre uker senere. Pilte også da til tet, men kunne ikke svare Tema nedover oppløpet, men avviste en så bra hest som Lidå ø.K. i kampen om andreplassen. I selve finalen ble det galopp runden igjen. I dag har Lome Oda fått springspor på strek, og normalt er det tetgaranti. I et hoppeløp der de antatt tøffeste utfordrerne står på 20 meter tillegg, lukter dette tet fra start til mål og Lome Oda blir vårt bankervalg i en ellers svært vrien V4-omgang.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Marius har toppsjans
I V4-3 som er et lærlingslopp der flere norske kusker er med, har vi god feeling for 3 Yvory Queen og Marius Høitomt. Hoppa har vist dunderform i lengre tid og hadde vært strøket for kraftig brunst før den siste starten. Kretsen rundt hesten var således usikker på formen når hun startet på Axevalla 3. september. Men hoppa leverte 11.5 siste 700 meter og spurtet gnistrende til andreplass. I et løp det oser tempo av, blir hoppa tung å stå imot til slutt. Blir sannsynligvis et tredjevalg i spillet og de som liker litt dristige varianter, tester gjerne et bankerspill på hoppa.

Kommentarer til denne saken