Mr. Muscleman i rute

Den amerikanske stjernetraveren Mr. Muscleman er aktuell for årets Elitlopp. Søndag kveld var han tilbake i løpsbanen etter lang pause, og vant direkte på Meadowlands.

Mr. Muscleman var aktuell for Elitloppet 2005, men det ble ingen start siden han gikk på medisinen Lasix. Nå går han uten dette stoffet i kroppen, og søndag kveld gjorde han sin første start etter lang pause.

Løpet var den første runden i Father Foley Memorial, og stjernetraveren til trener Noel Daley vant på direkten. Ron Pierce satt i sulkyen, og vinnertiden ble 1.10.6.

Ekvipasjen innledet som fjerde før de gled frem og fikk overta teten etter ca. 550 meter. Vel i tet holdt de jevnt tempo, og på oppløpet holdt de relativt enkelt unna for San Remo Kosmos. Sistnevnte fikk åning fra lederryggen et godt stykke inne på oppløpet.

Eier og trener til Mr. Muscleman har signalisert at de vil komme til årets Elitlopp, og den 7-årige vallaken vil utvilsomt bli en av løpets forgrunnsfigurer.

Finalen i Su Mac Lad-serien ble også kjørt i kveld, og her ble det seier til favoritten CR Dream Catcher, kusket av Brian Sears. De lå avventende bak i feltet mens det var høyt tempo i front. På oppløpet spurtet hesten fint til seier med en sikker lengde. Vinnertiden ble 1.10.7.
I dette løpet hadde Trond Smedshammer hesten Likeaboutahell til start. De endte uplassert.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin