Gå til sidens hovedinnhold

Multijackpot med 4,9 millioner ekstra i søndagens V75-omgang

Over 4,9 millioner ekstra i sjuerpotten! Fantastisk omgang med flere helfrekke objekter! Du blir vel med oss i jakten på storcashen søndag?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med ny V86-suksess på systemene
Vi kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til V86-omgangen 31. mars. Dog suste samtlige systemer inn, og de betalte ut bra med penger for dem som tok rygg. Vår hovedbanker i omgangen, Viking Brodde (2-valg), ble banket på samtlige systemer, og den var enorm til en sikker seier etter startgalopp. Sjekk ut følgende:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.45 457,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 464,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.45 457,-

Ps. Du har vel ikke glemt at samtlige V86-systemer også satt som et skudd 24. februar? Da betalte de samme systemene ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174...

Sendingen begynner klokken 14.00 / V75-1 er i gang klokken 16.20

Romme står for PÅSKENS STORE HØYDEPUNKT, og vi har altså en helt herlig JACKPOTOMGANG å glede oss til denne søndagen. Knappe 5 millioner ligger ekstra i sjuerpotten, og de skal vi virkelig være med å kjempe om. Flere mildt sagt hete objekter er jobbet frem, og bankeren har vi dessuten en herlig feeling for. 6 Astronascente Zac (V75-1) renner fort til tet i sitt løp, og da tror vi ikke den taper. Var litt tung etter pause sist, men ventes MYE forbedret til denne starten. ALL IN!

Her er søndagens V75-vurderinger:

V75-1 : 6 Astronascente Zac – Var litt tung etter pause sist, men var ikke helt bunnskrapt over mål, og den hadde nok rett og slett veldig godt av den blåseren i kroppen. Ventes MYE forbedret til søndagens oppgave, den er kjapp fra start, og vi er veldig inne på at Goop renner til tet med sin springer. Fra den posisjonen skal dette løpet være over, og vi må bare tro hardt på denne favoritten. Vær også OBS på at den nesten mister alle poengene sine om den ikke presterer her (ettall lengst opp i raden), men det tror vi altså at den gjør. Stallformen til Goop er sterkt stigende, og det er også noe vi liker. Lar seg rett og slett ikke fange på en kjapp bane? VI ÅPNER MED ET BANKERSPILL!

Vår rangering : A : 6 B : 4-7-10-2-9-12 C : 1-5-3-8-11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til søndagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-2 : 13 Love No Pain – Leverte en helt enorm avslutning bak formbomben Gitte Silvåkra nest sist, mens den vant enkelt via en avslutning i 13-fart sist. Har virkelig funnet superformen, og vi tror bestemt at dette er feltes beste hest. Skal stå først. 11 Beauty Wind – Er veldig lovende, og var strålende i fjor som 3-åring. I årsdebuten sist ble den sittende bom fast bak en såpass god hest som Rotate, og varslet altså form direkte. Kusken er meget god, og Beauty Wind er en hest som absolutt skal tas på alvor her. 8 Queen Roc – Var bunnsolid i årsdebuten, og jogget 14,0/2140ma på et meget bra sett. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og Magnus Djuse vil man ikke ryke på i ungdomsløp. Løpets klare outsider. 2 Harvard Student – Får MYE spill på seg, men vi har vel ikke latt oss imponere noe veldig av den i ny regi, og ranker den derfor litt ut.

Vår rangering : A : 13 B : 11-8-2-9-14-3-4 C : 7-1-10-6-5-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til søndagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-3 : 12 Crank – Vi prøver oss med en frekkis her, og gjør det på en hest som vi tror vil utvikle seg til å bli knallbra for Robert Bergh. Crank har alltid vist kapasitet, men den ser uansett forbedret ut i regi Robert Bergh, og var helt strålende etter startgalopp sist. Viste 14/2100m, og avgjorde enkelt. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og blir det bare litt kjøring så kan det være riktig å komme bakfra i et løp som dette. OBS! 10 Digital Eve – Leverte en MORSK årsdebut, og Goop må ha vært strålende fornøyd med sin 4-åring som altså landet på knallsterke 13,2/2140ma. Er trolig enda bedre til denne starten, og den får plass i vår a-gruppe. 4 Global Attention – Har kommet godt i gang med sesongen, og kammet med seg to seire på rappen. Til denne starten rykker man skoene rundt, og normalt er det et stort pluss for Love You-avkom. Har dog vært noe ustabil på den balansen tidligere, men også gnistrende god. Treningsrapportene er sterke før dette løpet, og vi plukker den naturligvis med på alt.

Vår rangering : A : 12-10 B : 4-3-6 C : 2-11-5-8-9-1-7

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til søndagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-4 : 12 Roli Eld – Et fantastisk bra kaldblodsløp venter, og her er det HØY kvalitet. Vår ide blir Roli Eld som man endelig kan rykke skoene på. Har radet opp med fine løp i vinter, men da med sko på alle fire. Er BETYDELIG bedre når man får rykket skoene, og vi gleder oss veldig til å se hvor bra den er på sin optimale balanse søndag. Var faktisk 7 ganger mindre spilt enn favoritten når vi la ut våre tips (omsetning 8 millioner), og det mener vi er helt feil. Vi plukker dog med oss favoritten 8 Månlykke A.M. som var et lekkert skue i årsdebuten. Jogget en 23-tid der, og det gjorde den enkelt. Har vært som et eventyr etter den kom inn på stallen til Gunnar Melander, og han har forbedret den med MYE fra da den stod hos Persson. Blir ekstremt hardt betrodd, og i våre øyne blir den litt vel hardt spilt her. Spesielt med tanke på at det er Gunnar Melander som kjører favoritten. VI SPILLER TO HESTER PÅ SAMTLIGE BONGER!

Vår rangering : A : 12-8 B : 5-3-13-6 C : 9-7-1-4-14-10-2-11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til søndagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-5 : 6 Vikens High Yield – Gjør en svært spennende start etter at vintertreningen er gjort unna, og rapportene går i dur. Har trent 16/2000m, og man er fornøyd med den før sesongen. Var brenngod direkte etter den samme pausen i fjor, og vi forventer oss en solid innsats direkte også i år. Faremomentet her er at den kan få svar av Linda Sedström bak 4 Final Dream, og det er også grunnen til at vi ikke banker favoritten. Motivert, men… 10 Cab Lane – Gjorde jobben sin i årsdebuten, og vant relativt enkelt fra tet. Det kan bli veldig riktig å komme bakfra her, om Robert Bergh går «AMOK» i dødens med Vikens High Yield. Cab Lane er derfor svært tidlig på vår bong. 4 Final Dream – Var utrolig bra fra dødens i årsdebuten, og varslet form direkte. Til denne starten fester man på en BIKE, og den pleier å gjøre sine beste løp i en slik vogn (gikk med vanlig sist). Tar tet, gjør knallgode løp i tet, og hvorfor skal da Linda Sedström slippe til favoritten? Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 10-4-3-12-1 C : 7-9-8-2-11-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 4 Rally Hans – Er merkelig nok ikke favorittspilt her, og det må vi bare takke for. Har fått to løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Fredrik Linder, og så veldig fin ut i målgangen med krefter igjen sist. Var da ute i finalen av Silverdivisjonen, og her er det MYE billigere i mot. Fredrik Linder har voldsom tro på sin springer, og melder rett ut at den bør ta seg av et løp som dette. MÅ BARE PRØVES MED GOOP I «JOLLEN»! 5 Zizou – Så smellfin ut i både varming og løp sist, og vant sprettlett med masse krefter igjen. Er enormt bra når den først har funnet formen, og får bare Hanna Halme til styringen, ja, da er fakta denne såpass god at den kan skrelle. Må med om Rally Hans garderes. 2 Pleasure For Cash – Så ikke noe bra ut i årsdebuten, og vi likte den overhodet ikke der selv om det ble seier på en bra tid. Var veldig hissig, og travet ikke noe fint da. Møter betydelig tøffere motstand nå, den har aldri vunnet over denne distansen (0 av 2), og vi er fakta skeptisk til denne favoritten.

Vår rangering : A : 4 B : 5-2-6-12-9-8-1 C : 3-7-10-11

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 11 On Track Piraten – Er ekstremt spennende i finalen, og denne må med på alt av seriøse bonger. Har tent noe voldsomt til igjen, og det i en alder av 13-år! For en utrolig hedershest! Den satt fast fjerde sist, den avsluttet helt strålende tredje sist, mens den nest sist gikk PIGG i mål etter sene luker. Var ikke veldig langt bak Click Bait over mål da. På Solvalla sist spurtet den enormt innvendig på oppløpet, og kom igjen til mål med krefter på lager. Har vært BUNNSOLID på langløp tidligere (vunnet 18 ganger over 2600m), og den elsker dessuten å gå løp på Romme (14 ganger på trippelen på 18 forsøk. 10 seire!). Superdyktige Magnus Djuse har et svært godt tak på denne, og mot en BILLIG elite så må den bare prøves! Fikser storcashen på søndag? 9 Who’s Who – Er veldig bra, og den gjør en spennende start etter at vintertreningen er gjort unna. Rapportene på den er veldig fine, og det er i første rekke denne vi frykter mest. 7 Selmer I.H. – Var helt fantastisk når den moste alt og alle fra dødens sist, og kommer til Romme med superform. Mika Forss klinker fort til på startsiden her, og skulle han bli sluppet til tet så blir den ikke enkel å ha med å gjøre. OBS!

Vår rangering : A : 11 B : 9-7-4-5-10-3-12 C : 2-8-1-6

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.