*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Mystisk V65-vinner?

Foto: hesteguiden.com

Vi har ikke sett inn i glasskula, men uten hjelp fra høyere makter tror vi vår banker på Bjerke i kveld gjør kort prosses til slutt. Sjekk våre V65-tips.

09.08.12 10:24

Det er en svært spennende V65-runde som står for tur i hovedstaden i kveld, og vi satser på at 3 Mysterious får alt sydd opp i V65-finalen. Vi tror formen er noe nær på topp på vår banker i V65-spillet, og i et ellers vidåpent løp satser vi på at Stareng-traveren trekker det lengste strået til slutt denne gangen. Hesten har hatt mye utur og slitt med mye dårlige spor nå på slutten, men ved denne anledningen står han endelig helt riktig til (på en arena som han alltid går gode løp på).

Oddstips onsdag:Helsingborg mot gruppespill

Tippetips onsdag:Umulig for Molde?

Det lukter tøft tempo lang vei på dette sprintløpet for ”eliten” som avslutter denne rebusen (både 2 Santana Ås og 4 Garland Kronos blåser av gårde ned startsiden), og det vil i så fall den alltid godt avsluttende From Above-sønnen til Jane H. Stareng profitere på til slutt. Fra andre rekke kan ikke 9 Cream Of Arnie følge ryggene foran ned startsiden, og da detter normalt 7-åringen ned i et pent utvendig par underveis (vi ser heller ikke helt bort i fra at hesten forseres tidlig til tet).

I den tredje siste starten fullførte han strålende til slutt uten å få premie mot Commander Crowe&Co i Forus Open, mens han i den påfølgende starten satt bom fast. Siden ble han disket fra sølvet i den siste starten i Sverige p.g.a en sjenering (hadde da gått rundt 12.5 over aktuell distanse), og når de antatt tøffeste i mot (8 Crown`s Banker, 10 Hitchcock og 11 Kejser K.D.) står langt verre til, tror vi på en topp vinnersjanse.

Vår rangering V65-6/V5-3: A: 3 B: 8-11-10-4-2-6-5 C: 1-12-9-7

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester gjør opp?
Vi har i hvertfall god tro på at vinneren er å finne på duoen 8 Lady`s Legacy og 11 Pippi Reerstrup i et hoppeløp for varmblodshester i den fjerde avdelingen (som også er V5-1), og førstnevnte er selvsagt klart mest spennende på kryssene med sine 20 % 4-årshoppa til Aina Haugom var svak i den nest siste starten, men etter litt pause i den siste starten så det langt bedre ut. Slo da på en ulykksalig galopp etter 700 meter, men gikk siden pigg i mål (med ørehetta spart) uten å få premie på 17.7 full vei. Vi tror kusk Andre H. Stensen satser tidlig mot føringen i løpet, men uansett posisjon underveis skal det være snakk om en topp vinnersjanse.

Sistnevnte har ikke vunnet løp på de fem siste startene, men da skal det også sies at Westergård-traveren har støtt på tøff motstand hele veien. Klart enklere i mot i kveld, og i et felt som kun teller 11 deltagere er det ikke farlig å stå på 20 meter tillegg med løpesnor for de der bak. 5-årshoppa fullførte flott til fjerde på 15.0 over en sprint i den siste starten, og favoritten i løpet er snakk om hesten å stå i mot til slutt. Vi synes det er lav klasse på de øvrige konkurrentene i dette løpet, og det lyser ikke akkurat stålform på noen av dem. Nei, vi tror vinneren nå er nevnt, og låser løpet på denne duoen både i V65 og i V5-spillet.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 8 B: 11 C: 5-4-1-7-6-3-2-10-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1, 1609 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester i relativt høyt grunnlag innleder denne rebusen, og vi synes ikke at vinnerkandidatene er veldig mange (fem). Etter en strålende innsats til tredje på 26.8 over aktuell distanse i et V75-løp på Biri i søla i den siste starten setter vi 11 Bjønnum Odin fremst, og 10-åringen er trolig klart forbedret med løp i kroppen etter litt pause. Speeder voldsomt fort til slutt med rett reise, og Moe Odin-sønnen er alt for lite spilt med sine 15 % i kveld.

Det ligner tidlig tetkjenning for 2 Osingen (får overta fra 3 Hjerteborken mer eller mindre direkte), men fra spiss har Bø-traveren alt for ofte vist seg å være litt veik til slutt sist biten. Avgjorde enkelt til slutt ved triumfen på 26.0 full vei fra rygg leder i den siste starten, men tetglad kusk Vidar Hop prøver nok uansett å sitt foran hele veien i kveld (selv om hesten tydligvis trives klart best med å gå i rygger). Det kan gå, men det behøver ikke å gå.

Speedet ned 2 Osingen sist de møttes gjorde 7 Kluivert ved triumfen på fine 24.0 over aktuell distanse i den nest siste starten (og han er strøket ned et spor), og med klaff på løpet i kveld dukker ventelig 11-åringen opp i striden helt der fremme til slutt på ny. Kraftig overflydd ned startsiden blir 1 Kjeltringen, men dersom det løser seg underveis er ikke Spikeld-sønnen ueffen (hesten virker til å være kraftig på gang nå). Holdt kanonform på denne tiden i fjor gjorde 8 Skogbryn Svarten, og Alm Svarten-sønnen varslet form ved å bli toer på 25.0 full vei på Kala i den siste starten.

Vår rangering V65-1: A: 11 B: 2-7-1-8 C: 10-9-4-3-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-2, 2140 meter voltestart
Et lite, men flott 3-årsløp for varmblodshester venter oss i den andre avdelingen, og strengt tatt er vel ingen av hestene sjanseløse (vi nøyer oss dog med å krysse av for fire hester). Vi mistenker at 1 Juliano`s Pride kan løse fint i fra start med dagens startmetode, og dersom Bo Westergård skulle klare å forsvare teten med 3-åringen, kan det fort være snakk om en vinner. Galopperte vekk en tredjeplass og en høy 15-tid gikk i den siste starten, og Juliano Star-sønnen er etter vårt skjønn alt for lite spilt med sine 11 % i kveld (uforløst potensial i denne hesten).

Imponert i enkle omgivelser har 5 Megamuscle gjort (vant enkelt på 15.7 full vei i den siste starten, men det var ikke mye spart i målgangen), og det er litt opp til bevis mot klart skjerpet motstand (støter ikke på Nikita&Co i kveld...) for Hamre-traveren ved denne anledningen. En vinnerkandidat er det selvsagt snakk om, men vi synes han blir vel stor favoritt med sine 70 % denne gangen.

To strålende løp gikk 7 Amir B. i forbindelse med kvalifiseringen og finalen til Märtha-løpet på Biri (sølv på 15.0 bak stortalentet Support Justice i finalen), og i et lite felt i kveld skal det ikke være snakk om at Harviken-traveren får posisjonsproblemer underveis (topp vinnersjanse). Utvikler seg stadig gjør 2 Gardens Fairytale (sølv på solide 15.5 full vei), men trener og kusk Tom Horpestad har det med å kjøre seg bort. Vi synes han kjører mer i galopp enn han kjører i trav, men feilfritt er det ingen tvil om at Love You-sønnen duger.

Vår rangering V65-2: A: 1 B: 5-7-2 C: 3-4-6

V65-3, 1609 meter autostart
Det er ikke mer enn ti hester til start i dette sprintløpet for varmblodshester i den tredje avdelingen, og vi synes fire hester skiller seg klart ut. Vi er ikke i tvil om at 4 View Love er best på kapasitet, men vi synes 4-åringen har variert fryktelig i prestasjonene. Vi er litt tvilende til stridsmoralen der i gården, men på sitt beste legger Tvedt-traveren dette feltet på rygg. Sølv på 15.1 over aktuell distanse i den siste starten, og løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt.

Tilbake etter litt pause kommer 7 Wixi Laylock (rapporteres å trene veldig fint), og på kapasitet står ikke 5-årshoppa tilbake for noen i dette løpet. Det lukter litt tøft tempo på dette løpet, og det vil Johnsen-traveren trekke fordel av til slutt. Hoppa avslutter alltid godt, og hun møtte bedre hester enn dagens konkurrenter før pausen.

Det er heller intet å utsette på kapasiteten til 10 American Sine, men 7-åringen roter seg veldig ofte bort på galopp. Årsaken til galoppen i den siste starten var etter sigende at han mistet en sko, og i en feilfri utgave rekker Gulbransen-traveren langt (kanongod til sølv på 15.2 full vei med innlagt galopp i den nest siste starten). Stabilt god form holder 3 Quillity`s Wonder, og sporet er bra i kveld. Innehar dog ikke kapasiteten til de antatt beste, og de må da ha en dårlig dag eller galoppere seg bort for at Super News-sønnen skal kunne gå helt til topps (og da får han først en plass på vårt største spilleforslag).

Vår rangering V65-3: A: 4 B: 7-10-3 C: 1-2-5-6-9-8

HTML EMBED

V65-5/V5-2, 2140 meter voltestart
Vi støter på en av dagens største favoritter i dette kaldblodsløpet i form av 1 Gomnes Dona, og i kveld jakter 5-årshoppa den tredje strake triumfen. Imponerte ved triumfen på flotte 27.5 full vei i den nest siste starten, og etter tidlig galopp i den siste starten var det heller ikke snakk om saken til slutt (dog i billig lag). Vi er slett ikke sikre på at Lome Kongen-datteren forsvarer sitt innerspor (og da kan det bli sjanseartet), og når Gulbransen-traveren har vist seg å være usikker (ikke tid til noen galopp mot denne gjengen), tyr vi til bred gardering på samtlige spilleforslag.

Det ble et for tøft opplegg underveis for 6 Elding Tora fra et dårlig spor i den siste starten, men i kveld kan det bli mer riktig. 5-årshoppa viste kanonform forut for den siste starten (solid innsats til tredje på 28.3 full vei i den nest siste starten), og fra tet/rygg leder tror vi 17-prosenteren i spillet blir skummel. En sterk innsats til sølv leverte 7 Snosøy Elda i den siste starten, og den kapable Elding-datteren har vunnet på 28-tallet over aktuell distanse tidligere. Trolig forbedret med løp i kroppen etter litt pause, og vi synes hun er snakk om en opplagt vinnerkandidat.

Tidlig aktuelle skal også trioen 4 Trø Loma (ikke helt enkel å vinne med, men 5-årshoppa holder toppform), 8 Eldvinni (4-årshoppa satt fast i den siste starten i tøft lag, og lånekusk Jomar Blekkan får ofte voldsomt fart på slike førstegangsoppsitt) og 10 Bare Malin være. Sistnevnte holder hysterisk form, og i de to siste startene har hun kun tapt for svært gode Børke Luna. Møter ingen av slikt kaliber denne gangen, og på tross av at hun står på 20 meter tillegg synes vi hun er veldig bortglemt med sine 10 % i kveld!

Vår rangering V65-5/V5-2: A: 1 B: 6-7-10-4-9 C: 14-9-2-13-12-3-15-11-5

V5-4, 2160 meter voltestart, monte!
Vi støter på et monteløp for kaldblodshester i høyt grunnlag i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og stor favoritt til å vinne blir 1 Alm Tindar. Det synes vi er berretiget, og i kveld er det årets syvende triumf i denne grenen 9-åringen jakter. Hesten har helt åpenbart fått en ny vår under sal, og vi ble voldsomt imponert ved triumfen på flotte 25.1 over en sprint i søla på Biri i den siste starten.

Avsluttet da i 22-fart, og en hest som Stjernejerven var da sjanseløs på å gå i nærkamp til slutt. Tidligere i karrieren satte ikke Moe Odin-sønnen veldig pris på dagens distanse (2160 meter), men det virker til at stridsmoralen har blitt en helt annen med rytter på ryggen (han vant jo da også på fine 26.3 over aktuell distanse i den fjerde siste starten). De øvrige konkurrentene i løpet holder dunkel form, og med svært dyktige Siv E. Løvvold på ryggen får formbomben i løpet vår fulle tillit.

Vår rangering V5-4: A: 1 B: 6-2 C: 4-7-3-5

V5-5, 2140 meter voltestart
Et løp for urutinerte varmblodshester avslutter denne rebusen, og hester som stort sett kun har prøveløp eller en start i bagasjen forut for kveldens løp er ikke lett å sette opp mot hverandre. Vi krysser således av for hele ti hester på samtlige spilleforslag, men fremst setter vi Gigant Super. Debuterte med sølv på fine 18.2 full vei på langsomme Skive i Danmark, og løp i kroppen har normalt gjort godt.

Enorm fart mellom galoppene vist 11 He`s So Vain i debuten på Biri, og i en feilfri utgave i kveld skal helt klart Angus Hall-sønnen regnes som en seriøs vinnerkandidat. Veldig fin kapasitet skal det være på 1 President Ideal, og duoen Waaler/Hop er ikke akkurat ukjent med å vinne løp med unghester. Ukomplisert og travsikker virket 6 Firedance til å være i debuten (sølv på 18.0 full vei), og fra et flott springspor er Moen-traveren snakk om en tidlig gardering.

Galopperte som en mulig vinner i den siste starten gjorde 7 Speedy Hoss, og da gikk en lav 18-tid fløyten. Et fint prøveløp på 19.0 full vei gikk 4 Magnetico, mens 5 Global Nansen (kapasiteten skal være fin), 9 Pine Piner (trolig forbedret med løp i kroppen), 10 Red White Socks (kommer seg for hvert løp) og 12 Catch Superb (spennende regi) heller ikke trenger å være helt borte.

Vår rangering V5-5: A: 3 B: 11-1-6-7-4 C: 5-9-10-12-8-2

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag