Nå blir det seier

Foto: Hesteguiden.com

Superatrix har tullet seg vekk tre ganger på rad. Torsdag kommer årets første seier. Sjekk våre lunsjtips til Bjerke.

Torsdag er det atter dags for lunsjtrav på Bjerke og som vanlig er det en vrien lunsjomgang på landets hovedbane og vi må støtte oss på en frekk banker.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

I V5-1 klemmer vi til med banker på 5 Superatrix som foreløpig ikke har tjent ei krone på tre starter i 2011. Det står i grell kontrast til fjoråret som endte med tre seire på tretten starter og 132 000 kroner innkjørt. Superatrix gikk sitt foreløpig siste løp skjærtorsdag på Momarken. I det løpet avanserte Superatrix godt via tredjespor i den siste svingen, men galopperte da ut i oppløpet utenpå ledende Honey Muscle. Superatrix så ikke sluttkjørt ut da, men hadde neppe kunnet utfordre vinneren Honey Muscle.

Torsdag har Superatrix trukket et flott femtespor bak startbilen, motstanden er høyst overkommelig og kusk og trener Steinar Hammersborg er optimist. Det er vi også og nå tror vi årets første seier kommer for S.J's Photo-sønnen og vi velger å bankerspille. Vi ser nesten mer galoppen i mot enn motstanderne, da de holder lav klasse.
Rangering V5-1: A: 5 B: 1-4-7 C: 8-6-9-10-11-12-3 D: 2

V5-2:
Dersom Gunnar Austevoll finner ut av 1 Frenchwoman har han en riktig fin hest i sin varetekt. Jag De Bellouet-hoppa har gjort to starter i Austevoll-regi siden hun kom fra Sverige og har gjort to svette løp etter galopp. Sist gikk hoppa en helt formidabel opphenting etter stort terrengtap, og feilfritt er det snakk om en klink vinner. Men førstespor bak bilen minker neppe galopprisikoen og garderinger må til.

10 Nordea Lavec leverte et oppløftende løp til sølv bak Tjomslands gode fireåring Alfi Prelong RR på Sørlandet sist i årets andre start. Fireårshoppa til Sigbjørn Kolnes vant to løp i fjor og virker å være i fin utvikling. 5 Famous Tile kjempet godt til andre fra dødens på vinneren Belle Modelle på Jarlsberg sist og gjorde sitt beste løp på lenge. Vi krysser tidlig.

9 Pitch Black falt ut av taktene i vinter, men trener nå veldig fint i følge Trond Anderssen og kan være seiersklar direkte etter fire måneders pause. 4 Kendricka News holdt koken flott til fjerde i et V65-løp på Jarlsberg sist og har trukket et flott startspor. 7 Thai Victory var veldig forbedret sist og kuskeforsterkes nå med Lars Anvar Kolle.
Rangering v5-2B: A: 1 B: 10-5-9-4-7 C: 6-3-2-12-11-8

V5-3:
8 Paradise Augustinu var flott å skue i sitt debutløp på Sørlandet og etter å travet 1.15 den siste kilometeren så hoppa likevel helt uanstrengt ut over mål som meget sikker vinner. Torsdag er det klart skjerpet motstand og debut bak startbilen og attpåtil spor åtte, så hoppa kommer slett ikke til noe dekket bord her selv om det garantert er mer å gå på for Gate Open-dattera.

1 Equus Mojito gjorde et flott løp til tredje i sitt debutløp på Drammen nest sist og fulgte opp med en svært enkel seier fra tet i Drammen for ti dager siden. Løste veldig fint bak bilen i sitt debutløp og kan nok forsvare sporet her. 4 Amarone fikk aldri opp farten da hun angrep via tredjespor i et treårsløp på Bjerke sist, men var fin vinner i sitt debutløp. Veldig mye enklere motstand torsdag enn det var på Bjerke sist.

11 Beijing Silas var flink toer bak lovende Rocky Winner på Bjerke sist og bra toer også i debuten og er i det minste trippelaktuell. 5 Fricky fikk maks bak Sunking G.T på Biri sist og må nok være et hakk skarpere for å vinne her. 7 Unaminami gjorde et godkjent debutløp sist etter delvis dødens og kan nok ventes betydelig forbedret.
Rangering V5-3: A: 8 B: 1-4-11 C: 5-7-6-9-2 D: 3-10-12

V5-4:
Egenrådige 3 Grorud Silver blir den klare favoritten her. Sist måtte Cato Antonsen angrepi litt for tidlig og speeden ebbet ut. Nå er det sprint, tredjespor bak bilen og dønn riktig motstand og topp vinnersjanse for Lome Elden-sønnen.

9 Kolberg Stjerna elsker sprint og speeder fort. Det trenger ikke bli feil fra spor ni og toppformen er intakt på Furnes-hoppa. 11 Molita varslet Kai Johansen mye for etter et flott prøveløp og hoppa gjorde et strålende løp til andre etter startgalopp. Klar seierskandidat her. 1 Borhaug Blesa er ikke veldig glad i å vinne travløp, men finere løp enn det hun har torsdag får hun ikke med førstespor bak bilen og champion Høitomt som kusk.

12 Ellestad Lill gjorde et veldig bra løp sist, mens 7 Eng Tassen og 6 Bleikli Vinter ikke har veldig mye imot at de kun skal trave i 1609 meter.
Rangering V5-4: A: 3 B: 9-11-1 C: 12-7-6-2-10-4-5-8

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-5:
Det kan bli en dagens dobbel på Cato Antonsen under lunsjløpene på Bjerke torsdag, all den tid han sitter bak en het vinnerkandidat også i den siste avdelingen i form av 9 Milliondollar Baby D. som viste kraftig formstigning igjen sist etter et par tamme innsatser. Og motstanden er svakere enn den var sist.

3 Santanic er kommet hjem til eieren etter flere år hos Bjørn og Olle Goop. Fikk det egentlig ikke til å klaffe for Goop-stallen (selv om han har over 200 000 kroner på konto), men gjorde da endel fine løp. Flott startspor og god kusk gjør at dette ser ut som en fin oppgave. 4 Country Ride holder kalasform og kan snuse på en svært etterlengtet seier her. 5 Millbank blåser trolig til tet, men formen er fortsatt svært usikker hos den meget fartsfylte Super News-sønnen.

For øvrig ser dette løpet svært åpent ut og for de som har anledning trenger det aldeles ikke ble feil med helgardering her da det mye fin hest på farten her, selv om formen er dunkel på en del av dem.
Rangering V5-5: A: 9 B: 3-4-5 C: 12-10-6-2-1-11-8-7