Nå blir det seier?

Foto: hesteguiden.com

Vår lunsjbanker på Bjerke i dag har gått en rekke fine løp uten å få smake seierens sødme, men det tror vi det blir en endring på i dag.

Tirsdagen er en innholdsrik dag for de travfrelste spillerne, og det hele åpnes opp med lunsjtrav til både Umeå i Sverige og på Bjerke i Norge.

Les også:Leder rundt om?

På kvelden kan vi se frem til V65-spill til Jägersro på den andre siden av kjølen og en dobbel V5-omgang på Momarken her på berget, og vi har som vanlig tips til alle baner i dag.

I lunsjen på Bjerke synes vi det ligner en skreddersydd oppgave for 4 Razia i V5-1 i et sprintløp for varmblodshester, og vi tror 5-årshoppa tar en etterlengtet seier i dag. I den siste starten ble hun bakket ned i køen fra et spor litt langt ute bak bilen, og når svært gode Opening day trakk tøft unna i front, ble det vel langt frem til vinneren til slutt.

Det var dog en solid avslutning Mr. Flirt-datteren leverte til tredje på flotte 15.6 over aktuell distanse, og hun hadde full spenst i målgangen ved den anledningen. Kunne dog ikke bli bedre enn tredje i det løpet, og vi synes ikke kusk Geir V. Gundersen plaget hoppa nevneverdig til slutt den gangen.

Avsluttet også strålende til sølv i den nest siste starten, og med et langt bedre startspor enn i de to foregående løpene i dag, tror vi på en topp vinnersjanse. Vi synes ikke dagens konkurrenter er av den skremmende sorten (ned en liten klasse i dag etter vårt skjønn), og da bankerspiller vi med god tro!
Vår rangering V5-1: A: 4 B: 11-3-1-5 C: 2-12-6-9-8-7-10

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V5 på 1400 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2, 1609 meter autostart
Vi finner fem vinnerkandidater i dette kaldblodsløpet i den andre avdelingen, og vi må nesten sette 10 Seval fremst. 9-åringen innfridde som vår meget friske banker i den nest siste starten ved triumfen på 30.4 over aktuell distanse i fra tet, mens det i den siste starten ble galopp. Neppe noen fare med formen, og han står nydelig inne på pengene i dette løpet (dagens kusk Kai Johansen har vunnet fire løp med Krembest-sønnen tidligere i karrieren).

Vi tror 6 Eldpia kan fyke til tet, og i fra spiss skal Åsaelden-datteren tilmåles solide vinnersjanser. Vant i fra den posisjonen ved triumfen på 29.6 over aktuell distanse på nettopp dagens arena i den tredje siste starten, og i den siste starten rett før nyttår gikk hun et godt løp til tredje på 30.2 Full form er det på 1 Tenoren, og i den siste starten satt han litt fast til slutt som sjette på 31.0 full vei bak gode Ulsrud Ulf&Co. Enklere i mot i dag, og 7-åringen må krysses tidlig.

En habil sprinter på sitt beste er 9 Hornmo Blessen (gått fine 26.8 som best på en sprint som tredje), men 6-åringen har litt vondt for å vinne løp. Steinseth-traveren satt fast etter litt pause i den siste starten, og løp i kroppen har da normalt gjort godt. Fant formen på denne tiden og utover i fjor, og vi synes han skal regnes på gardering. Det er ingen fordel med en kjapp sprint for 4 Lustra Eldar, men i et lite felt trenger det ikke å bli helt feil for Antonsen-traveren.
Vår rangering V5-2: A: 10 B: 6-1-9-4 C: 2-8-7-5-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-3, 2100 meter autostart
Vi støter på dagens største favoritt i form av 6 C.R.L. Trefilov i et varmblodsløp i relativt lavt grunnlag i den tredje avdelingen, og når 4-åringen blir kuskeforsterket med Tom E. Solberg i dag, skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. Det var dog ikke mye feil Martine Finsand gjorde ved triumfen på 18.0 full vei i den siste starten (hesten fikk et smørløp, og takket for det ved å speede inn til en enkel seier), og seieren kom i svært billig lag.

Litt tøffere i mot i dag, og noen stor stjerne er ikke dette snakk om. Vi synes dermed det er interessant å gå i litt i mot i dag, og veldig tidlig aktuell ved favorittfall skal 8 Support Dixi være. Buckaroo K.-sønnen leverte en avslutning det luktet svidd av til fjerde på 18.2 full vei i den siste starten, og dagens kusk Ole J. Østre hadde åpenbart et godt tak på Tovengen-traveren sist. Vi synes 5-prosenteren i spillet er spennende i dag, og da krysser vi på alle bonger.

Kjørte seg litt fast til slutt (gikk dog litt for driving før det buttet i rygger siste biten) gjorde 10 Verity i det samme løpet som Support Dixi i den siste starten, og vi synes 4-årshoppa stadig viser en stigende formkurve (avsluttet fint til sølv på 18.1 full vei forut for den siste starten). Spennende etter pause er 3 Tiramisu G.T. (superform på Mikkelborg om dagen), mens både 5 Rasmus L.L. (i rivende utvikling) og 7 Winner Way (kan mye på sitt beste), også bør vurderes tidlig.
Vår rangering V5-3: A: 6 B: 8-10-3-5-7 C: 9-2-4-1-11-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-4, 2100 meter autostart
Vi synes det er mange vinnerkandidater i dette varmblodsløpet i den fjerde avdelingen, og vi tyr da til veldig bred gardering (vi stryker ingen på systemet). På vei mot full form med et par løp i kroppen etter litt pause er storvokste 5 Pablo La Marc, og forutsetningene er de rette for 6-åringen i dag. Det ble fjerde på 16.3 over en sprint (ikke Hamre-traverens beste distanse det) i den siste starten, og Love You-sønnen så da langt spenstigere ut enn i årsdebuten.

Piler til tet gjør 1 Brief Passion (nå strøket!!), og uten alt for mye press underveis kan han lede rundt om. Vant et billig lunsjløp fra spiss på 18.0 full vei i den nest siste starten, men han var god mot bra hester til femte på 17.6 full vei sist. Tilbake etter litt pause kommer 3 Power Pigen med litt uviss form, men på sitt beste skal hoppa duge godt i et løp som dette. Gikk veldig fine løp mot klart tøffere konkurrenter enn dagens før litt hvile, og sporet er fint i dag.

Skuffet i sitt nye hjemland gjorde 12 Pouline Byvang (nå strøket!!) i debuten for Kristian Malmin ( det var ikke mye trykk i hoppa til slutt fra køplass underveis da), men løp i kroppen etter lang pause kan ha gjort godt). Vant tross alt på solide 13.3 full vei i den nest siste starten, og vi synes hun bør vurderes tidlig i dag. Varslet form nå på slutten har 6 Maria Nova gjort (avsluttet bra i de to siste løpene), og Tom E. Solberg opp i sulkyen i dag er spennende nok.
Vår rangering V5-4: A: 5 B: 3-6-8-9 C: 10-4-7-2

V5-5, 1609 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag med dunkel form på de aller fleste av deltagerne avslutter denne rebusen, men vi synes fem hester hever seg litt over mengden på kapasitet. I et perfekt smygspor står 9 Showmethecigar, og med et par løp i kroppen etter litt pause bør formen være sterkt stigende. Han fikk tredje på 17.0 full vei første gangen ut, mens han i den siste starten hoppet seg vekk (skal dog normalt være dønn travsikker).

Det begynner å nærme seg tiden hvor han fant toppformen i fjor (vant bl.a et V75-løp på råflotte 13.3 i Bergen i mars), og 7-åringen blir kuskeforsterket med Thor Borg i dag. Vi synes Anderssen-traveren er vel lite spilt med sine 10 % denne gangen, og da setter vi et DD-spill til flotte odds! Tilbake etter litt pause kommer 6 Zeppelin Boko, og Holm-traveren skal så absolutt være av de bedre på sitt beste i et løp som dette (treningsrapportene er relativt gode).

Han hoppet vekk en mulig seier i den siste starten, og 7-åringen rapporteres å trene fint forut for dagens dyst. Hyggelige løp før litt pause gikk 5 Goalpike, og 7-åringen har fine forutsetninger i dag. Kjapp i vei, og med litt klaff er han seiersaktuell. Pent til i sitt innerspor står 1 Tigre Royal (trener forbedret), og kusk Vidar Hop er i superform om dagen. Skuffet mye har 8 Duen`s Photo gjort, men han duger på sitt beste (treneren er dog ikke veldig optimist).
Vår rangering V5-5: A: 9 B: 6-5-1-8 C: 7-4-2-11-10-3-12

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1400.- (over fire bonger)
Stamme 3240 rekker (1*5*9*9*8)
4 Razia
1-4-6-9-10
A: 6 B: 3-5-7-8-10 C: 2-4-9
A: 5 B: 3-6-8-9 C: 2-4-7-10
A: 9 B: 1-5-6-8 C: 2-4-7

Hvis vinnnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 360.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 320.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 320.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 400.- (b*b*b)

Lykke til!