*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nå blir det tet hele veien

Leangen13042019_Jomar Blekkan vant løp 3 med Chef Superb_foto_Ned Alley_hesteguiden.com

Jomar Blekkan er som alltid aktuell når det er travkjøring hjemme på Leangen. Foto: Ned Alley, hesteguiden.com.

Forrige mandag ble det tøft kjør hele veien med seiersmaskinen Bestbyarsenal utvendig hele veien. Denne gang er motstanden hakket enklere. Vi tror det blir tet fra start til mål.

Undertegnede er på hjemmebane i kveld. Her er noe av det vi kan by på fra Leangen:

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

3 Marino D.V. (V65-5) er lynrask fra start og ute på sin beste distanse. Forrige mandag stakk han tidlig til tet fra spor seks bak bilen, men fikk råsterke Bestbyarsenal tidlig over seg og måtte strekke våpen til slutt etter 12/500 og 13/1000. Det satt nok naturligvis i til slutt, spesielt med tanke på hvilken årstid vi er inne i. Nå er motstanden hakket mer overkommelig og da tror vi han leder hele veien. Vår hovedbanker for kvelden.

6 Alma Prins (V65-1) tror vi skal ha en solid mulighet i et lite, men kvalitetsfylt felt med flere gode hester i grunnlaget på startstreken. Blekkan-traveren kommer fra to sterke seire på den andre siden av grensa og har som kjent stor kapasitet. Feilfritt tror vi han runder til seier, men helt til å stole på er han fortsatt ikke. Vår favoritt, men det er gode hester imot.

10 Yesyesyes (V65-2) ble offensivt kjørt i V75 hjemme på Leangen i sin siste start og gikk i dødens den siste runden i løpet 8 Looking Sharp til slutt vant etter en perfekt smygreise underveis. Nå tror vi på revansje! Bugge-traveren så lenge ut som en vinner i det løpet og falt med flagget til topps. Med noenlunde tempo- og posisjonsklaff kan det være dags. 5-åringen fortjener utvilsomt en seier!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

2 Kolnes Brit (V65-3) er det mer enn nok fart i, men hun har en tendens til ikke å alltid disponere kreftene riktig. Forrige mandag var hun innom en kort galopp tidlig i løpet, før hun satt tidlig i tet og dro friskt unna - helt til hun feilet igjen som slått inn mot siste sving. Oppgaven denne gang er helt riktig og dersom hun ikke ligger på for hardt underveis, kan det fort bli tet hele veien med velkjørende Rakel Krabseth i sulkyen. Må tidlig på bongen!

8 Creek's Superline (V65-4) kjemper stort sett alltid i toppen og må regnes med vinnersjanse. I et lite felt trenger heller ikke spor åtte å være noe stort minus. Den seiersvante Rite On Line-sønnen møter riktignok et par skarpskodde konkurrenter i form på innsiden, men kommer ut nybehandlet etter en liten pause og leverer sjelden eller aldri et dårlig løp. Med litt tempo på forestillingen, tror vi han blåser inn til årets første triumf. Selvskreven på alle bonger, synes vi.

1 Kiss Me (V65-6) er normalt sett fra rask fra start, men fra førstespor tar ikke hoppa alltid i for fullt. Som forrige mandag, da hun ble overflydd på startsiden og satt bom fast til slutt med krefter spart. Hun kan neppe forsvare sporet denne gang heller, men dersom det løser seg på veien tror vi hun sitter med de beste kortene til slutt. Formen er flott og oppgaven passende. Tidlig aktuell.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag