Nå da, Ramstad Eld

Bodø-treneren Morten Carlsen kjører Ramstad Eld. Foto: hesteguiden.com
Bodø-treneren Morten Carlsen kjører Ramstad Eld. Foto: hesteguiden.com

Ramstad Eld spurtet frenetisk etter sen åpning sist. I V65-1 tror vi han tar sin første seier siden han flyttet nordover, og han er kun et annetvalg.

Etter en periode med mye stang ut for Nettavisen, ble det endelig fart på sakene igjen lørdag. I en V5-omgang som Kurt Leirvåg beskrev som hinsides vrien, fikk Leirvåg rett. Hans største V5-forslag på Nettavisens (innl.pris kr 1536) suste inn med fem rette. Det samme gjorde fire andelslag på Eksperten. Uttellingen ble storfine 27 663 kroner. I tillegg ble det klaff i V75-spillet for 14 andelslag (med navn Nettavisens Meyerfest) som hver seg betalte tilbake ca kr 5000. Totalt spilte Nettavisen inn gevinster for over 200 000 kroner lørdag.

Klikk her for å se vårt tilbud av andelslag på Eksperten.

Harstad er en av undertegnedes absolutte favorittbaner. For to uker siden serverte jeg annetvalget Saija's Speed som banker. Den finske 3-åringen - som ikke hadde tjent 50 øre før han gjestet Harstad - innfridde tross to galopper, og 16 andelslag seilet inn med rundt 4000 kroner i utbetaling i V65. Omtrent samme utbetaling ble det på tre andelslag i V4. 

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


Nok en gang prøver jeg meg med et annetvalg som banker. 2 Ramstad Eld (V65-1) var mitt store objekt da han debuterte i Harstad 26. januar. Da var han ikke som best, og dermed klarte han ikke å svare opp 0.3-prosenteren Plenkrutt i et speedoppgjør. Siden har han vært ute i hardt selskap på Leangen, før han viste rakt stigende formkurve med en rakettspurt sist. I kveld tror jeg han leder hele veien.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


En av nøklene til at det ble uttelling forrige gang var at 10 Engas Kvikk galopperte seg bort som favoritt. Nok en gang har spillerne stor tillit til hesten som også denne gangen har mange hester å runde. Vi garderer på de større andelslagene.


Kun seks hester gjenstår i det avsluttende montéløpet. 7 Order By Viking vant sitt forrige montéløp, og har en bra sjanse igjen, men vi advarer om at det er galoppfare på voltestart.