Det er lunsjtrav på Jarlsberg torsdag. Her er noe av det vi har å by på til folket:

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

1 Rare Glide (V4-2) møtte selveste Ecurie D på Solvalla i sin siste start tilbake i august i fjor. Nå kommer 4-åringen ut i regi Frode Hamre etter lang pause med solide rapporter i ryggen og uten galopp tror vi ikke han spør noen om seieren. Oppgaven er dønn riktig. Leder hele veien? Bare han ikke blir for hissig og ligger på for hardt underveis, tror vi dette skal være i orden. Dagens banker.

11 Daragon (V4-1) er ingen pålitelig herremann og bakspor er nok kanskje ikke noen fordel, men sprint bør være midt i blinken og feilfritt er han mer enn god nok til å sette farge på dettre løpet. Motstanden er heller ikke avskrekkende. Selv om det er en stund siden 6-åringen sist vant løp, ser vi ikke bort i fra at han kan ta sin første fulltreffer siden 2018 i dagens første løp. Må tidlig på bongen!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

5 Best Regards (V4-3) er èn av tre hester trener Frode Hamre sender ut i løpet - og er samtidig den han tror mest på av sine. Den fire år gamle hoppa fullførte bra sist og laddes for teten denne gang. Skulle hun komme seg foran stiger sjansene betraktelig. Vi synes hun må krysses på alle bonger.

3 Senet Island (V4-4) skuffet kanskje litt i V75 på samme bane sist, men var god gangen før som toer bak selveste Strong Pepper og har en relativt billig oppgave på papiret i dag. Vi ser ikke bort i fra at 5-åringen sitter tidlig i tet og derfra skal vinnersjansen være god. Motivert favoritt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under