Nå handler alt om Gundersen

Geir Vegard Gundersen vinker til publikum etter å ha vunnet med 2 Odins Ess på Bjerke fredag kveld.
Geir Vegard Gundersen vinker til publikum etter å ha vunnet med 2 Odins Ess på Bjerke fredag kveld.

Bjerke-trener Geir Vegard Gundersen tok sju Bjerkeseire forrige uke. Onsdag kveld jakter han nye fremganger under V65-omgangen på Bjerke.

Tre dager igjen til en heidundrende felles nordisk V75-omgang på Färjestad, der det altså venter dobbel jackpot med 27 millioner kroner ekstra i sekserpotten. I tillegg venter det eventyrlige 92 millioner til en eventuell norsk alenevinner. Gled dere folkens og det er flere norske hester som kommer til å bli kraftig underspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Onsdag skal det imidlertid handle om galopp med V4 og V5 fra Täby og en flott V65-omgang fra Bjerke travbane. Og det ligger flotte penger og lurer på begge disse stevnene. 

Det er overraskende bra sportslig kvalitet på kveldens Bjerke-løp med tanke på at ble kjørt så mange storløp sist helg og det er flotte objekter på gang. Undertegnede "feiger" imidlertid litt ut på V65-bankeren og velger det som blir omgangens største favoritt.

Det gjorde jeg imidlertid også under lunsjløpene i Drammen tirsdag og selv om storfavoritten Semper Fi vant V5-5 da, ble det nesten 200 000 kroner i utbetaling for fem rette. Den gamle visen gjelder fortsatt, det er IKKE farlig å spille de største favorittene banker. Det blir penger uansett, kan det virke som.

Geir Vegard Gundersen hadde en fantastisk Bjerkeuke sist uke. Det kulminerte med en strålende søndag der han vant Varmblodsderby med Viking Va Bene og viste frem Norges nye internasjonale travstjerne Support Justice i strålende forfatning. Den godeste Gundersen seirer også i grunndivisjonsfirnalen lørdag med Quickstile og fredag vant han med Odins Ess i et V65-løp på Bjerke.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Perfekte forutsetninger
Og det er nettopp 2 Odins Ess i V65-4/V5-1 som blir vår V65-banker denne onsdagen. kanskje er det ikke perfekt med løp igjen allerede fem dager etter fredag, men kveldens forutsetninger for 2 Odins Ess er så nært perfekte de kan bli. Med kun 1 Tarantella som strekhest ved siden av, er det klappet og klart for tet i kveld. At det er sprint er også et klart pluss og kusker i flyten gjør sjelden feil. Gundersen er en av Norges beste kusker til å tempobedømme i tet og selv om treårige 6 Joker C.N. helt sikkert kan fly fort på en sprint, skal hesten håndtere et trangt startspor og han skal hente 20 meter tillegg. Det tror vi ikke går og dermed er det all-inn på Geir Vegard Gundersen og 2 Odins Ess i både V65 og V5 i kveld.
Rangering V65-4/V5-1: A: 2 B: 6-11-3-5 C: 8-1-14-9-4-10-12-13-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Kan være en bankerkandidat
Også i V65-1 mener vi at Gundersen sitter bak en mulig bankerkandidat. Treårige 7 Audere Est Facere er som alle andre stallhester fra Gundersen en nytelse å se på. Vallaken har kun gjort to starter i karrieren og etter å ha vært tråkk i debuten på Momarken 15. juli (måtte nøye seg med andre da), var det mer trøkk i seiersløpet på Bjerke en drøy uke senere. Spor sju bak startbilen er dog et minus i kveld, da hesten neppe kan nå tet. Men denne hesten tåler garantert å gjøre mye selv og selv om det betydelig tøffere i mot i kveld, blir spillernes fjerdevalg (kl 09.30 onsdag formiddag og blir nok spilt opp til andrevalg), synes vi det ser ut som en meget god vinnersjanse.

Bo Westergaard har ikke hatt en helg han vil huske med glede. Brøt seg ut med Nelson Nora i finalen av Hoppekriteriet og ble korrekt fratatt seieren. I kveld skal Westergaard styre to favoritter (11 Spicy Joe i V65-1) og (4 Jaccaroo i V65-2). Nevnte 11 Spicy Joe blir overraskende stor favoritt i V65-1, og fra spor elleve er det alt annet enn en klink vinner. Satt i tet i debutløpet og seiersløpet sist onsdag, men klart tøffere imot i kveld.

Vi står på 7 Audiere Est Facere og 11 Spicy Joe på de to minste V65-forslagene. På det største betaler vi også for 8 Rocketeer som har rukket å avsløre flott talent. Spor åtte er sjanseartet og det betyr av vårt trehesters-lås på det største V65-forslaget alle har leie spor i kveld. Vi tror uansett at denne trioen er et hakk bedre enn konkurrentene.
Rangering V65-2: A: 7 B: 11-8 C: 12-3-5-2-1-10-9-6-4

Lås på to hester
Himmel og hav for et løp norgesdebuterende 5 Wicked gjorde sist onsdag på Bjerke. Til tross for stort terrengtap fra start, kom Fredrik Solberg-trente (mannen bak B.B.S. Sugarlight) tilbake og vant. Imponerende og har ikke det løpet kostet for mye, tror vi på topp vinnersjanse også i kveld. Blir faktisk ikke favoritt, og de dristige kan teste et bankerspill på denne.

Favoritt, stor sådan, blir Bo Westergaard og 4 Jaccaroo, som har imponert i to strake seiersløp. Må trolig heve seg enda et hakkk i kveld dersom Wicked er like bra som sist onsdag, men er selvsagt en seierskandidat.

Begge disse starter fra strek og således ser det veldig tøft ut for tilleggshestene, inkludert Frode Hamres norgesdebuterende 13 Champ Boko, som attpåtil har bakspor fra 20 meter tillegg. Vi står på to hester på samtlige spilleforslag.
Rangering V65-2: A: 5 B: 4 C: 13-1-10-14-3-2-8-7-9-11-12-6 D: 15

V65-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Spillemessig og sportslig er det flott kvalitet på V65-3, der vi setter trøndergjesten 9 Snonsøy Elda først. Det lignet på karrierebeste i seiersløpet sist på Leangen og denne dama har som kjent gitt Nettavisens lesere mange gleder. Fra spor ni kan dette bli helt perfekt og hoppa går som kjent til mål allle dager i uken. Blir trolig et fjerdevalg i spillet.

Favoritten 3 Art Haaken kommer ut etter drøye to måneders pause og er naturligvis en het seierskandidat. Det kan bli tidlig tetkjenning og da er det hesten å slå. 7 Lome Hero satt bom fast bak vår V65-banker Ulsrud Ulf i sitt siste løp. Det så ut som vinnerkrefter og selv fra et kinkig sjuendespor i kveld, skal hesten tidlig på kupongene. Det skal også 4 Brødsjø Odin som har slått disse hestene flere ganger tidligere. 10 Moe Hrym og storoutsideren 1 Branddon får også plass på våre kupongforslag.
Rangering V65-3: A: 9 B: 3-7-4-1-10 C: 8-5-6-11-2-12

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Kapable 11 Enjoythewinner S.C. debuterer i regi Bo Westergaard og blir vår knepne favoritt i et nytt flott spilleløp. Hesten har avslørt flott kapasitet i regi Jan Kristian Waaler og selv fra bakspor setter vi hesten først, da motstanden ikke er avskrekkende.

Variable, men kapable 1 Grafitti står forlokkende til i spor en og kan muligens svare ut tet. Viste fine tendenser sist og kan lede rundt om. Sammen med usikre 3 Starfish And Coffee (flott sisterunde sist) får de plass på vårt minste V65-forslag. På de større forslagene betaler vi også for 7 Black November (kan bli strevsomt herfra, men tung tilslutt), 5 Smashing Lind (trøndergjest i form, men vanskelig å sette inn mot disse) og variable 10 Safe Amour.
Rangering V65-5: A: 11 B: 1-3-7-5-10 C: 9-8-4-6-2-12

V65-5/DD-2/V5-3 - Vamblodshester. 2100 meter voltestart.
Jonas Moberg og 6 Bedas Chip blir vårt førstevalg og DD-banker i V65-6/DD-2. Det er slett ikke hver dag det stemmer for Moberg som kusk, men fra spor seks i volta kan det bli tet i kveld. Denne dama er bra, men har havnet i dødens i sine to siste løp. Fra tet skal det være en bra vinnersjanse, for hoppa som neppe blir enn et fjerdevalg i spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


På det minste V65-forslaget betaler vi kun for spillefavoritten 5 Chica N.L. som kommer tilbake etter pause og behandling. Imponerte stort i et par seiersløp tidligere i år og er aktuell på direkten.

I et ellers vidåpent hoppeløp, tar vi også med 1 Chickamauga (kan få et perfekt løp herfra) og hyperkapable 15 Dreaming Princess på det mellomste og 10 Turbolines D.K, storoutsideren 11 Warrawee Lizzy og mye spilte 12 Circles på det største V65-forslaget.
Rangering V65-6: A: 6 B: 5-1-15-10-11-12 C: 13-14-9-8-3-2-7