Nå kan du følge Ola og Håkon på Facebook

Foto: Espen Løken/Nettavisen

Nettavisens traveksperter nå også på Facebook

Håkon Einar Hansen og Ola Slåtsveen er to av Norges beste traveksperter. Hver dag kan du lese tipsene deres her på Sportspill.no og samtidig også spille deres ulike forslag.

Nå har du også muligheten til å følge travgutta på Facebook. På Facebook vil du finne oppdateringer, tips og ikke minst vil du selv ha mulighet til å legge ut kommentarer, vurderinger eller spørsmål til travgutta.

Her kan du melde deg inn Facebook-gruppa til Ola og Håkon

Håkon Einar Hansen har vært travtipper for Nettavisen i snart 3 år nå, og er kjent for sine svært gode tips. Håkon er uredd i sine vurderinger og tro blant annet til med Petula Santana som banker under V75-kjøringen på Bjerke 21. januar. På det tidspunkt Håkon publiserte sine tips var Petula Santana et 7.valg i spillet. Etterhvert ble hun spilt opp til 3.valg. Og Petula Santana vant lett etter å ha ledet fra start til mål. Håkon har er hovedtipper og har ansvaret for V65 og V75 spesielt.

Ola Slåtsveen har vært travkommentator i 20 år og har et unikt kontaktnett. Ola Slåtsveen har spesielt ansvar for Sørlandet, Klosterskogen og Bergen og vil også være fast lunsjtipper.