Nå kommer seieren?

Foto: Kanal75.se

Vår V4-banker i lunsjen på Romme i Sverige i dag har ikke hatt den rette flyten nå på slutten, men i dag tror vi det snur.

En ny spennende onsdag står for tur på travfronten, og de norske spillerne kan varme opp med lunsjtrav til Romme i Sverige med V5/V4 og DD-spill, før det hele fortsetter med V5-spill til Charlottenlund i Danmark på ettermiddagen.

På kvelden er det som vanlig V65/V5 og DD-spill til landets hovedbane som gjelder (i tillegg kan de norske spillerne spille til DD-løpene på Solvalla), og vi har V4-tips til Romme samt selvsagt tips til Bjerke denne onsdagen.

I lunsjen på Eksilstuna på mandag fikk de som spilte DD-forslaget på 200 kroner flotte 1452 kroner tilbake, og i lunsjen på Bjerke i går tirsdag ble det 868 kroner tilbake for 200 kroner i den samme spilleformen.

På Forus på kvelden ble det levert flotte tips fra Sportspill (Kurt Leirvåg), og V65-bankeren Kolbergs Lillefot satt som et skudd. Vi måtte dog nøye oss med fire femmere på storbongen (1864 kroner tilbake), men vårt største V5-forslag (1470) suste inn til en utbetaling på flotte 18 305 kroner!

Det er nye sjanser til gevinster i dag, og i lunsjen på Romme spiller vi 12 Mended i V4-2 som er snakk om en 8-åring som er i sitt livs form. Han har levert mange sterke innsatser den siste tiden, og i den nest siste starten ble Supergill–sønnen toer fra tet (i det siste løpet ble det galopp fra start). Han har et perfekt springspor i dag, og det kommer kusk Hans Brunløf til å utnytte.

Strekhestene i dette løpet ønsker trolig ryggløp, og treffer Brunløf starten, ja så tror vi han kan sitte tidlig i tet. I fra spiss bør Mended ha en topp sjanse til å kunne lede dette løpet rundt om, og vi synes han er spennende som et foreløpig andrevalg i spillet. Da setter vi et halvfriskt bankerspill, og hesten er da selvsagt også svært spennende i DD-spillet!

Innleveringsfrister Romme
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl. 13.55

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
Vi synes 4 Sanna Sherona i V4-1 er interessant, og Kiss Francais–datteren som Jenni H. Åsberg har i sin trening holder meget fin form. I den siste starten satt hun fast med mye krefter igjen til slutt, og den 10. Januar møtte hun favoritten 1 Illinois Rose og var da foran denne i mål.

Sanna Sherona har spennende forutsetninger i dag, og Åsberg melder om offensiv kjøring fra start. Da tror vi muligheten til å overfly favoritten er meget stor, og da kan Sanna Sherona lede dette løpet fra start til mål. Sprint skal være en klar fordel, og hesten er snakk om et tredjevalg i spillet!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.