Nå kommer seieren

Foto: Hesteguiden.com

Patrik Fernlunds lunsjbanker på Umåker i dag står uten seier i raden, men Patrik tror det blir en endring på det i dag.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Torsdagen er som vanlig en travel dag for de som løper til lukene hos Norsk Rikstoto, og først kan det spilles til lunsjløpene på hhv Umåker i Sverige og på Bjerke her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Til kvelden er det V64-spill til Åby på den andre siden av kjølen samt V65-spill til Bergen travpark her på berget som gjelder, og i byen mellom de syv fjell er det Jackpot. Der ligger det 426 465 kroner ekstra i sekserpotten, og det er selvsagt interessant.

Tirsdag var det fine penger å hente for de som leverte Patrik Fernlunds DD-forslag her på Nettavisen. Patrik brukte Hamilton Ås som utgangshest i DD-1 på Jägersro og kombinert med 11 Satine Calmon ga det 2460 kroner tilbake for de som leverte det største forslaget (400 kroner i innlevering).

Mandag kveld var uttellingen på 400-kronersforslaget 1627 kroner. På onsdag gikk samlebongene på forslagene fra 1000 kroner og oppover inn for Patrik i lunsjen på Bergsåker, og der fikk spillerne det dobbelte tilbake. Det er nye sjanser til gevinster med Patrik i dag, og Patrik bankerspiller en hest med optimale forutsetninger i lunsjen på Umåker i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Umåker
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spik
2 Cherie Sund (V4-2) visar fortsatt toppform, gick kanonbra efter galopp för Erik Adielsson för två starter sedan och avslutade jättebra även senast för Karin Nilsson som även kör nu. Nu har Cherie Sund ett kanonläge och distansen är hennes bästa, så jag tror hon sitter där nu från perfekt läge.

Drag
2 Fritz Sjöhammar
(V4-3) har formen och nu läge för ledning där han gör sina bästa lopp. I ett öppet lopp måste han ses med viss chans.