Nå kommer verdensstjernene

Monsteret og verdensstjernen Digital Ink årsdebuterer under en feiende flott V65-omgang på Solvalla fredag.

Det er en høyinteressant fredag som står foran oss. Det hele innledes med tidlig V65/V4/DD fra Solvalla. Til kvelden er det V65 fra Jarlsberg og V64 fra Kalmar. Og lørdag er det som kjent gedigen jackpotomgang i V75-spillet der det ligger hele 5,5 millioner ekstra kroner i sjuerpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Vi starter på Solvalla der nye kanoner årsdebuterer. Stefan Melander sender nemlig ut sin verdensstjerne Digital Ink i årsdebut og hesten som allerde har tjent over 3 millioner kroner starter i et langløp i V65-5/DD-1/V4-2. Melander-hestene imponerer ikke om dagen og all den tid det er årsdebut, så velger vi å gardere denne i dag og jeg finner min V65-banker i V65-4. 

Nydelig oppgave
Fireårige 3 Rayman suste over mål som klar vinner i V65-4 sist fredag på Solvalla og imponerte. Nest sist måtte hesten gi seg for meget gode Venkatesh fra tet. I dag møter Rayman svært billig motstand og sammen med Jorma Kontio sitter hesten trolig tidlig i tet. Da skal det være en topp vinnersjanse og jeg spiker.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Harveyen er klar nå?
Det er bra klasse på V65-6/V4-3/DD-2, men jeg finner en spennende DD-banker her. Fjorårets Derbyfinalist 3 HarveyTornado har fått et løp i kroppen etter vinterhvile og gikk et flott løp til tredje da. I dag kan kanskje Per Lennartsson få tet og i et løp med mange vinnerkandidater blir Harvey Tornado et andrevalg og da er det spennende DD-oddser på gang. Harvey Tornado er ikke avhengig av tet for å vinne, men sjansene øker selvsagt derfra.