Gå til sidens hovedinnhold

Nå skal Hamre vekk

Frode Hamre vinner med det meste for tiden, men i V5-1 under lunsjtravet på Klosterskogen går vi strakt imot Hamre og spiller et frekt tredjevalg som banker.

Sportspills meny torsdag:
V5 Gävle: Vi tror på lunsjpenger

Oddstips: HV71 med strak kurs

Torsdagen er som vanlig en travel dag for de spillesugne, og til lunsjen på Klosterskogen her hjemme og på Gävle i Sverige har man sjansen til å vinne penger.

På kvelden overtar Bergen med dobbel V5 i Norge samt Örebro med V65-spill i Sverige, og vi har nær sagt som vanlig jobbet frem tips til alle banene i dag.

Vi er veldig inne på at Vidar Hop sitter bak en vinner i V5-1 i lunsjen på Klosterskogen i dag, og da snakker vi om 3 Made In Hoff. Verken 1 Saturn Blue Chip eller 5 Mighty Lady kan normalt gå i tet, og dette tror vi eksilbergenseren er klar over. Setter da trolig fart ut av den første svingen med 9-årshoppa, og da kan hun sitte relativt tidlig i tet.

Vel i tet skal det da kunne dreie seg om en solid vinnersjanse (kan også vinne fra andre posisjoner underveis), og vi synes Gidde Palema-datteren har vist fin form nå på slutten. Toer på 15.0 over aktuell distanse fra "dødens" i den nest siste starten, og i et tøft langløp i et V75-løp i den siste starten satt hun alt for lenge fast (fin fart i mål da).

Vi synes 1 Saturn Blue Chip har veldig vondt for å vinne løp (klarte ikke det på 23 forsøk i fjor), men Hamre-traveren trives godt i Skien (tre sølv på de tre siste startene der). Det samme kan sies om 5 Mighty Lady (seiersløs på 11 starter i fjor), og de øvrige i løpet viser ikke mye av verdi om dagen. Vi synes således tredjevalget er spillbar, og vi bankerspiller.
Vår rangering V5-1: A: 3 B: 1-5-7-9 C: 2-10-6-4

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V5 på 1545 kroner, og alle de fire kupongene kan dere får kjøpt der!

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 1700 meter autostart
Det er sprintløp over hele linja i denne lunsjomgangen, og i dette løpet er det relativt urutinerte varmblodshester i lavt grunnlag som skal i aksjon. Ved første øyekast kan 6 Dumdummaid ligne en klink vinner, men vi liker ikke å bankerspille hester i dette grunnlaget fra et spor litt langt ute bak startbilens vinger på Klosterskogen. Malmin-traveren er dog på vei mot full form med noen løp i kroppen etter litt pause, og hun nærmer seg en seier nå. Toer på fine 17.5 full vei i den siste starten, og i en feilfri utgave uten uhell på veien vinner trolig 5-årshoppa.

Annonse: Øivind Grøstad har kikket i den røde boken og funnet to superdype luringer i V5-2 på Klosterskogen

Stort dårligere enn favoritten på kapasitet er trolig ikke 11 Next Photo Diamond, men han står ille til. Glittum-traveren var tredje på 18.2 full vei i den siste starten (gikk godt der), mens han vant sist han gjestet dagens arena (slo da gode Renoir). Kjapp i vei er 5 Benny B.R., og forutsetningene med sprint og et fint spor er gull for 4-åringen. Ikke som best sist, men han gikk et greit løp til tredje på 18.6 full vei i den nest siste starten.

Trekker fordel av distansen tror vi 1 Fighting Hall gjør, og 5-åringen er ikke så aller verst på sitt beste. En habil sprinter på sitt beste er 2 Enjoy Va Bene, og sporet er fint i dag (gått fine 15.6 over aktuell distanse som best). En liten luring kan fartsfyllte 4 Bella Belinda være snakk om, og hun var positiv til sølv på 20.0 full vei i den nest siste starten.
Vår rangering V5-2: A: 6 B: 11-5-1-2-4 C: 9-10-3-12-7-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-3, 1700 meter autostart
Vi synes fire hester i veldig fine spor skiller seg klart ut i dette sprintløpet for varmblodshester, og den hesten med best dokumentert form er 9 En Vie La Rose. Tredje, sølv og seier på de tre siste startene er bokført nå på slutten, og triumfen på 18.0 full vei i den siste starten ble av den enkle sorten til slutt (topp vinnersjanse på ny).

Lekkert til står 1 Lord Bexley, og det må være snakk om en topp vinnersjanse i fra dette sporet. Viste veldig fin form før litt pause, og vi tror dagens korte distanse skal passe ham veldig bra. Kjapp i vei, og her kan kusk Eirik Høitomt trolig velge tet eller rygg leder. Uansett hva han gjør bør det bli riktig, og vi krysser på alle bonger.

Utfordrer om teten gjør 3 Matrioska, og dersom kusk Simen B. Jessen skulle klare å komme seg foran med 7-årshoppa, bør det dreie seg om en solid vinnersjanse. Stått vanskelig til hele veien nå på slutten (perfekt til dag), men hun har slett ikke gått dårlige løp. Det er ned en klasse for 2 Arc Van Tout, men 4-åringen er ingen utpreget sprinter og formen er høyst uviss også om dagen.
Vår rangering V5-3: A: 9 B: 1-3-2 C: 11-10-4-5-7-6-8

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 1700 meter autostart
Vi støter på et sprintløp for kaldblodshester i relativt høyt grunnlag i den fjerde avdelingen, og vi synes løpet ser vidåpent ut. Seks hester hever seg dog litt over mengden, og fremst setter vi 1 Spik Elden. Det kan ikke bli mye feil i fra dette sporet for 11-åringen sammen med Eirik Høitomt, og hesten trives veldig godt i Skien (vant hele fire løp her i fjor).

Plystrer til tet gjør etter alt å dømme 6 Hafell Linn, og med den formen Gravdal-traveren legger for dagen er hun snakk om en opplagt vinnerkandidat. Tapte kun for Rigel På fra spiss i den tredje siste starten, og avslutingen til femte på fine 27.2 i tøft lag (Henrik var en vinner av det løpet) var veldig god (også kuskeforsterket med Lars A. Kolle).

Leter litt etter formen gjør 7 Alsaker Piril, men på sitt beste skal Bø-traveren være av de bedre. Ille til står 12 Ra Tina, men 9-årshoppa innehar enorme fartsressurser (full form der i gården). Hardt spilt blir 9 Ariladden, men på dagens arena har han vondt for å få klaff. Spennende i regi Morten L. Johnsen er 10 Gosen Tass, og vi krysser tidlig.
Vår rangering V5-4: A: 1 B: 6-7-12-9-10 C: 2-3-4-8-5

HTML EMBED

V5-5, 1700 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester avslutter denne rebusen, og vi kan ikke få øyet på mer enn fem vinnerkandidater. Piler til tet gjør 6 F.P. Asset, og selskapet er ikke verre enn at Kolnes-traveren kan lede et slikt løp rundt om. Toer bak en formtoppet Prince Moonlight Fun i den siste starten, og han bekreftet med den innsatsen stigende form.

Annonse: Grøstad har ingen tro på enkle F.P. Asset og byr på en helt annen hest som kan være dagens beste spill

Sin første start i regi Alexander Heisholt gjør 1 High Cartier, og dette er snakk om en veldig grunnkapabel type. Vunnet V75-løp før, og i fjpr sprintet han fine 14.5 som best. Sporet er perfekt i dag, og fra rygg leder må han tilmåles solide vinnersjanser. En meget habil sprinter på sitt beste er 7 Bonaparte R.M., og han skal være av de bedre her.

Det ble for tøft mot Vasadu & co i den siste starten, men det er klart enklere i mot ved denne anledningen. Pent til står 2 Cashpoint Pellini, men dette er ikke snakk om noen stor stjerne (det trenger han heller ikke å være for å kunne vinne et slikt løp). Vondt for å vinne løp har 9 Real Chili Pepper, men forutsetningene er fine i dag.
Vår rangering V5-5: A: 6 B: 1-7-2-9 C: 8-11-12-5-4-3-10

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1545.- (over fire bonger)
Stamme 4050 rekker (1*9*9*10*5)
3 Made In Hoff
A: 6 B: 1-2-4-5-11 C: 3-9-10
A: 9 B: 1-2-3 C: 4-5-7-10-11
A: 1 B: 6-7-9-10-12 C: 2-3-4-8
1-2-6-7-9

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 450.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 400.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 320.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 375.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Kommentarer til denne saken