Gå til sidens hovedinnhold

Nå tar de hele Sverige

Jägersro-trener Lars I Nilsson og stjernekusk Johnny Takter har hatt enorm suksess den siste uken.

Før vi starter med torsdagen og en svært rikholdig meny, må vi ta noen ord om gårsdagen.

Gedigne Bjerketips
Onsdagens V65-omgang på Bjerke var av det vriene slaget, men Nettavisens travekspert Håkon Einar Hansen løste rebusen på en rekke andelslag på Eksperten. Hele tolv andelslag gikk inn med seks rette, og når utbetalingen for seks rette landet på meget pene 27 472 kroner og fem rette ga en utbetaling på kr 517, ble det voldsom uttelling.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

De tolv andelslagene betalte i snitt ut kr 35 000, og veldig morsomt var det at to av disse andelslagene var satt opp med fem andeler à kr 100. De som investerte en hundrelapp i et av disse to lagene, kunne hente tilbake meget spreke 6 942 kroner. Totalt spilte Hansen inn over 450 000 kroner på Eksperten onsdag.

Full fyr
Torsdag er det hele fire travstevner å spille til. Vi starter med V4 fra Halmstad, før vi beveger oss til Bjerke og lunsjtrav der. Til kvelden er Håkon Einar Hansen på plass med nye supertips til Klosterskogen (klikk på denne lenken for å kjøpe andeler på Eksperten til Klosterskogen), mens det både sportslig og spillemessig er en flott V64- omgang i Ørebro der fire av de seks V64-løpene er Breeders Crown-kvalifiseringer.

Her skal det handle om Halmstad og ikke minst travtrener Lars I Nilsson. Jägersro-treneren. Fem seire har Nilsson bokført bare den siste uken. Han er kanskje ikke er så kjent for oss nordmenn, men har 65 hester på sin treningsliste og når undertegnede spurte Nilsson om ikke sist lørdags imponerende V75-vinner Twins Fairytale var den beste hesten på stallen, var ikke Nilsson helt enig.

- Fascination, Truculent og Dreams Take Time er ikke så verst de heller, sa Nilsson som faktisk mente at skadeplagede Truculent var den beste hesten han hadde på stallen.

I ettermiddag sender Nilsson ut to hester fra sin kvalitetsstall. Det er 9 Baroncini i V4-3 og 8 Eros Cane i V4-4 og begge skal tilmåles vinnersjanser.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Så helt lysende ut sist
Jeg bankerspiller 9 Baroncini i V4-3 på det minste V4-forslaget og i Dagens Dobbel, men en viss Peter Untersteiner må aldri undervurderes. Baroncini gjorde en helsvett debut for Lars I Nilsson i Halmstad 30. mars og rakk nesten igjen den tettravende storfavoritten Paramount. Spor ni er idag og sprint er litt sjanseartet, men hesten har en bra startrygg i normalt startkjappe 2 Check in Blågul.

Nevnte Untersteiner sender ut gode 1 Search Launcher i årsdebut og kan trolig forsvare innersporet med denne og da blir selvsagt den seiersfarlig. Det betyr at jeg dropper seiersvante 6 Namale Kronos på mine forslag her på Nettavisen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksene.

HTML EMBED

Storfavoritt i fare
Kenneth Haugstad hadde god tro på storfavoritten 10 Västerbo Prestige når jeg pratet med ham tirsdag ettermiddag. Jeg bankerspilte hesten sist på Jägersro, men da var hesten sjanseløs fra dødens på vinneren State Of Liberty og måtte nøye seg med femte. Det er et monster av en hest dette, men han forlot Flemming Jensens trening i fjor og det er slett ikke sikkert han kommet tilbake dit han var. Til tross for klart enklere motstand enn i Jägersro-løpet sist, velger jeg å gardere V4-4.

Kommentarer til denne saken