Nå vinner Connie

Vi setter vår lit til at ”formbomben” Stranda Gutten endelig får full uttelling i lunsjen på Bjerke i dag.

Klikk her for gratis V5-tips.

Full uttelling nå?
Det er ingen tvil om hvem som har den beste formen i V5-1 på Bjerke i dag. 5 Stranda Gutten har levert flere sterke innsatser nå på slutten, og det er kun tilfeldigheter som har gjort sitt til at ingen triumfer er bokført så langt i år. Ungjenta Connie Engebråthen har et meget godt tak på Spikeld-sønnen, og i dag tror vi det er dags for årets første seier. Innsatsen i sin siste start var det lite å utsette på der 8-åringen hadde full fart i ”kassa” etter litt posisjonsproblemer underveis, hvor en tredjeplass på fine 29.8 full vei ble resultatet.

To hester gjør opp
Champion Eirik Høitomt styrer favoritten 4 Mighty News i den tredje avdelingen. I en feilfri utgave er det neppe noen som rører Super News-sønnen, men 4-åringen er for ustabil til å kunne stå alene på forslagene. I rivende utvikling er 9 Quatro G.T., og 5-årshoppa er en seriøs utfordrer til seieren. Supergill-datteren tok seg enkelt av et sprintløp på fine 17.3 i sin siste start, og det løpet i kroppen har sikkert gjort godt etter litt pause.

Mighty News og Eirik Høitomt er store favoritter i V5-3 i dagens lunsjtrav på Bjerke.
Mighty News og Eirik Høitomt er store favoritter i V5-3 i dagens lunsjtrav på Bjerke.

Åpent
De tre øvrige V5-løpene ser på forhånd litt åpne ut, og det kan fort komme en overraskelse eller to. Det lukter litt tempo på den andre avdelingen, noe som kan favoriserer 10 Treasure Meadow. Keller Lobell-sønnen har nå fått et løp i kroppen etter lang pause, og forventes langt kvikkere til dagens dyst. Vår favoritt utfordres i første rekke av 2 Kiss K. og 5 Umpire Boko.

Vi støter på et håpløst lavgrunnlagsløp for varmblodshester i V5-4, og bred gardering er å anbefale. I V5-finalen er trolig 10 Be Corleone snakk om den beste hesten. Super Arnie-sønnen kommer dog tilbake etter lang pause, og har tidligere ikke vist seg som den tøffeste i klassen når han må angripe fra de bakre regioner. Klart mest interessant til i løpet står 1 Athletic Hope og 3 Happy Hour.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 126, 432 og 1.232 kroner.

Kjøp en kupong og følg løpene live på NRK2 kl. 13.30-14.30