Nå vinner Dacke

(Hesteguiden.com)

Dacke Håleryd tapte på målfoto sist, men på Bjerke i kveld tror vi seieren kommer.

Onsdagen starter opp med V4-spill til Täby galopp i Sverige, før det fortsetter på ettermiddagen med spill til en V5-omgang til Århus i Danmark, og det hele avsluttes som vanlig med V65-spill til landets hovedbane Bjerke.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Til tross for at vi traff med nesten alt av bankere i både Sverige og Norge i går (en urtapper Trysilbjønn var den eneste vi bommet på), hadde vi ikke marginene med oss helt i går. På Forus ble vi felt av en helt ellevilt god Freddi (hvordan kunne den vinne etter et slikt løpsopplegg), men vårt minste DD-forslag (innl.pris kr 200) satt i det minste rakt inn og betalte nesten 2000 kroner tilbake.

Vår galoppekspert Birger Christiansen traff med sin V65-banker på Jägersro, men fanget ikke 8. valget 14 Energia Eroi på fire hester (hadde femtevalg på denne). Men både på Jägerso og under V4-løpene på Dannero ble det fullklaff i DD-spillet på de minste forslagene.

Vi retter nakken og setter fokus mot kveldens V65-løp på Bjerke. Sist onsdag hentet vi totalt ca 250 000 kroner på Bjerke, når vi tar med andelslagene på Eksperten . I kveld har jeg satt opp andelslag i priskategori 100, 200, 300 og 500 kroner, i tillegg har jeg satt opp et system som koster 800 kroner andelen. Kollega Kurt Leirvåg har satt opp andelslag i prisklasse 100, 200 og 300 kroner, så det er litt av hvert å velge i.

Klikk her for å se Nettavisens ulike andelslag til kveldens V65-løp på Bjerke

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Stang inn nå?
Ja, etter at det har vært litt stang ut for 11 Dacke Håleryd i regi Frode Hamre i de to første løpene 6-åringen har gått, tror vi seieren kommer i et varmblodsløp med hester fordelt over tre distanser i V65-1. Han galopperte som en mulig vinner i den nest siste starten, og sist ble det et forsmedelig målfototap.

Hesten gikk uansett et strålende løp den dagen med "dødens" siste 1200, og det var ingen skam å tape for meget formsterke Preston ved den anledningen. Vi synes det er litt enklere i mot i kveld, og når det er litt dunkel form på de antatt tøffeste i mot, synes vi det er klar fordel favoritten, som stadig blir bedre nå.

Andre omvendt i volten på 20 meter tillegg bør borge for feilfri avgang og en god start, og med kun seks hester på strek, ser vi ikke helt bort i fra at Frode Hamre kjører seg relativt tidlig til tet med Goetmals Wood-sønnen denne gangen. Da taper han i så fall ikke dette løpet, og vi bankerspiller med veldig god tro.

Vår rangering V65-1: A: 11 B: 6-3-2 C: 8-13-5-10-12-7-9-14-15-1

V65-2, 1640 meter voltestart
Vi støter på dagens største favoritt med sine voldsomme 75% i dette sprintløpet for kaldblodshester i den andre avdelingen i form av 12 Spang Korbest, og i kveld jakter 6-åringen den sjette strake triumfen. Vi bankerspilte ham med hell ved triumfen på 29.6 over 2640 meter sist, men i kveld er vi litt mer usikre.

Vi synes det foreløpig har sett ut til at Johansen-traveren er mer sterk enn speedig, og da kan umulig spor tolv på en kjapp sprint være de optimale forutsetningene. Aldri åpnet fortere enn i 33-fart i løpene så langt, og kusk Vidar Hop har trolig intet annet valg enn å satse veldig tøft ned startsiden i kveld.

Da tror vi galoppfaren kan øke, og vi synes det er riktig å spekulere litt forsiktig i mot storfavoritten i kveld. Et helt enormt løp til femte på 30.4 full vei etter grov startgalopp gikk 5 Kap Tulla sist, og hun gikk relativt pigg i mål etter sen luke til slutt. Hun så strålende fin ut der, og hun går trolig en lav 28-tid feilfritt.

Da bli hun i så fall ikke lett å slå, og hun er veldig lite spilt med sine 11 % Vi tror 3 Spang Lilja kan vise seg å være forbedret med et løp i kroppen etter en mindre pause, og hun gikk fint til sjette på 30.3 full vei sist etter startgalopp. Hun er kjapp i vei, og vi ser ikke helt bort i fra at 5-årshoppa kan lede rundt om.

Vår rangering V65-2: A: 12 B: 5-3 C: 4-1-10-9-7-6-2-8-11

V65-3, 2100 meter autostart
Vi synes fem hester hever seg klart over mengden i dete kaldblodsløpet i V65-3, og 8 Mjølner Komet er snakk om hesten å slå. 5-åringen var en totalt overlegen vinner på 29.4 full vei sist, og det ser ut til å virkelig løsne for Mjølnerød-traveren nå. Sporet er dog ikke det beste, og vi stoler ikke helt på ham riktig enda.

Kraftig forbedret med løp i kroppen etter lang pause er trolig 4 Perle Faks, og 6-åringen kan fort sitte tidlig i tet i kveld. Han var langslått av favoritten sist (tredje på 30.7 full vei), men sporfordelen kan gjøre sitt til at rollene blir byttet om denne gangen. Variabel er 3 Skaane Jo, men han er klart god nok på sitt beste.

Det ser ikke ut til at 2 Megårds Knekten er lett å få feilfritt rundt, men han duger uten galopp. Han var god til seier på 30.3 full vei med galopp i den nest siste starten, og han får stå som en outsider. Piler til tet for så å slippe gjør 1 Tele Viking, og med perfekte luker til slutt er ikke den speedige 5-åringen ueffen.

Vår rangering V65-3: A: 8 B: 4-3-2-1 C: 5-7-6-9-10

V65-4/V5-1, 2100 meter autostart
Vi har klart mest tro på fem hester i dette kaldblodsløpet i den fjerde avdelingen, og en naturlig favoritt må 8 Viking Faks være snakk om. Det ble galopp i den siste starten, men han imponerte i to strake seiersløp forut for den starten. Kapasiteten er således udiskutabel, men helt stø på beina er 4-åringen ikke.

Han har også tjent mye penger på kort tid, og en hest som 11 Gea er uansett ingen kastekjepp. Hun gikk et fint løp til fjerde på 29.9 full vei sist, og vi tror hun kan kjempe om seieren i en feilfri utgave. Det ble galopp for 2 Tori Huldra på en oppjaget sprint i den siste starten, men dagens distanse passer nok bedre.

God ved triumfen på 31.2 full vei med galopp i den nest siste starten, og feilfritt kjemper hun om seieren. Det ble helt feil for 3 Fiks i en stoppende rygg i et V75-løp sist, og noen fare med formen er det neppe. Pent til står 1 Durango, og han er ikke så verst på sitt beste (sølv på 29.4 full vei i den fjerde siste starten).

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 8 B: 11-2-3-1 C: 4-6-5-9-10-7

V65-5/V5-2/DD-1, 1609 meter autostart
Det er normalt heldekk med to hester i dette sprintløpet for varmblodshester i den femte avdelingen, og i fra tet er 1 Banker Fly snakk om hesten å ta ned til slutt. 5-åringen har stått iskaldt til hele veien nå på slutten, men han har likevel stått for solide innsatser til hhv seier på 13.9 nest og sølv i den siste starten.

I kveld står Kolnes-traveren helt perfekt til (og vi tror han får tet), og han går trolig en lav 13-tid i fra spiss. Da bli han i så fall ikke lett å slå, og den eneste som kan gjøre det må være 4 Baldini. Sistnevnte har vunnet syv av ti løp, og 4-åringen var totalt overlegen ved triumfen på fine 15.5 full vei i den siste starten.

Det er tilbake etter en mindre pause som gjelder for Standpoint-sønnen nå, men all den tid favoritten står helt perfekt inne på pengene i dette løpet, har nok kretsen rundt hesten ventet inn dagens oppgave. Da er han normalt fit for fight, men han må trolig gå den tunge veien utvendig (tøff nok til å gjøre akkurat det).

Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 1-4 B: 5-11-2-3-6 C: 7-8-12-10-9

V65-6/V5-3/DD-2, 2140 meter voltestart
Et litt åpent hoppeløp for kaldblodshester i høyt grunnlag avslutter denne V65-rebusen, og vi tyr da til bred gardering. Favoritt skal dog 10 Hålands Liz være, og når hoppa som har vært matchet mot tøffe hingster hele veien i det siste, kun møter sine medsøstre i kveld, skal det dreie seg om en solid vinnersjanse.

Hun leverte en solid avslutning til tredje på 27.6 full vei i den nest siste starten, men hun gikk kanskje litt kun på det jevne til sjette på 26.9 full vei sist. Da må vi gardere, og rett bak vår favoritt rangerer vi spillefavoritten 1 Jentungen. Toppform på henne, og innsatsen til tredje på 26.9 full vei i V75 sist var god.

God i de to siste startene til sølv på 26-tallet full vei har 11 Asteria vært, og med litt flyt på veien dukker hun opp langt fremme. Vi føler at 13 Odins Tira begynner å nærme seg formen, og det er nok rett før hun sitter der. Veldig fint til på strek står duoen 5 Mørtvedt Edel og 7 Kremlinn, og begge krysses relativt tidlig.

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 10 B: 1-11 C: 13-7-5-3-12-2-14-8-4-6-9

V5-4, 2100 meter autostart
De stallansatte skal i aksjon i dette varmblodsløpet i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og klar favoritt blir 5 Vasadu sammen med stødig makker Marius Høitomt. 4-åringen til Frode Hamre var tilbake som en bunnsolid vinner på 16.5 over 2600 meter i den siste starten etter litt pause, og slått var da gode hester.

Vi synes det er litt enklere i mot i kveld (ingen Romarino i dette løpet), og favoritten har trolig gått litt fremover på form med løp i kroppen. Det er alltid en viss galoppfare på denne krabaten, men vi synes det så veldig stabilt og fint ut sist. Han vant hele ni løp i fjor, og det vitner om en hest litt utenom det vanlige.

Vi satser på at han ter seg også i kveld, og i en feilfri utgave taper han ikke dette løpet. Nærmest favoritten rangerer vi trioen 9 American Sine (fint spor og god kusk), 10 The Face (solid til sølv på fine 15.5 full vei sist) og 12 Giant News (holdt strålende form i lengre tid), og alle skal være tidlig aktuelle ved favoritfall.

Vår rangering V5-4: A: 5 B: 10-12-9 C: 8-7-1-3-11-2-4-6

V5-5, 2140 meter voltestart
Et flott varmblodsløp avslutter denne V5-rebusen, og vi synes vinnerkandidatene er mange. En svært spennende årsdebut avlegger 4 Marco D`estino, og 4-åringen kan være snakk om en vinner direkte. Han viste til tider høy kapasitet i fjor uten at det klaffet helt, og han er kusk Eirik Høitomt`s valg i løpet.

Høitomt var også meldt på 8 Complete Control, og det tyder på at Rogalendingen har tro på førstnevnte. Sistnevte holder dog absolutt toppform, og triumfen på fine 15.0 full vei i den siste starten var av den solide sorten. Travet flyter langt bedre for Eggen-traveren nå, og da kommer også de gode resultatene.

Spennende etter lang pause er også 5 White Birch D`estino, og vi synes han bør vurderes tidlig. 4-åringen var litt variabel i fjor, men en vinter med trening kan ha gjort godt (trolig satt seg bedre nå). Vi synes 6 Touch By Lindy gikk en fin sisterunde til tredje på 16.0 full vei sist, og han fungerte bedre enn på lenge.

Vår rangering V5-5: A: 4 B: 8-5-6 C: 3-11-1-9-10-7

Lykke til med alt spill!