Nå vinner Faksen

Foto: Hesteguiden.com

En passiv Jan Roar Mjølnerød satte inn angrepet for sent med Viking Faks sist. Det gjør han ikke i dag.

Norsk Rikstoto hviler ikke på laurbærene og tirsdag består menyen av V4 fra Solvalla, lunsjtrav fra Bjerke, V65 fra Momarken og ny jackpotomgang i V65-spillet fra Jägersro all den tid det ikke ble utbetaling for fire rette på Halmstad mandag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Bjerke travbane byr altså på lunsjtrav denne tirsdagen. Omgangen kan bli lettløst da det er flere store favoritter på farten, men samtidig er det bra kvalitet på løpene og det kan ligge fine penger i luften.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mer offensiv nå
Jan Roar Mjølnerød har hatt en flott sesong hittil og i V5-4/DD-1 sender han atter ut kapasitetshesten 8 Viking Faks som ble gjort til dunderfavoritt i et lunsjløp på nettopp Bjerke for to uker siden. Da satt dessverre Jan Roar Mjølnerød og sov i køen når en våken Cato Antonsen stakk avgårde i tet 800 meter fra mål. Tross en strålende avslutning kom Viking Faks akkurat for sent til å innhente rømlingen. Motstanden i dag er noenlunde den samme som sist og er Jan Roar Mjølnerød litt mer på alerten enn sist, har vi svært vondt for å se Viking Faks tape dette løpet. Banker i V5-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Sitter når som helst
6 Kain Face er en hest vi har likt svært godt i sine tre løp her til lands. Undertegnede dro til med et frekt bankerspill på hesten i norgesdebuten på Jarlsberg for halvannen måned siden, men da kom hesten litt for sent til å rekke fram til seier. Nest sist spurtet hesten strålende til andre på Klosterskogen, og sist gikk hesten pigg i mål fra lederryggen på vinneren Oro Mission. Kommer Kain Face noenlunde rett på det fra spor seks bak startbilen i V5-5 på Bjerke i dag, kan hesten ta sin første seier på norsk jord etter tre strake annenplasser.