Nå vinner Manchester

Foto: hesteguiden.com

Etter en treg innledning i sitt nye hjemland er det i ferd med å løsne for danske Jeppe Juel. Hestene hans viser gryende storform om dagen.

Klikk her for å se våre V5-forslag
Den dyktige travtreneren fra Aalborg viste frem en imponerende Orali i V65 i går. I dagens lunsj skal Manchester i ilden. Vi mener bestemt at Jeppe Juel tar med seg en sikker triumf hjem til Telemark etter V5-1 i dagens lunsjtrav.

Konkurransen er billig for Manchester D.K. som blir klar favoritt med rette. Sist gjorde han et sterkt løp til tredje mot Beat The Wiz og Milliondollar Baby D. I dag er selskapet en klasse enklere. Vi kan vanskelig se at noen kan stoppe Sugarcane Hanover-sønnen i dag.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her
7 Frigg Miller er vårt tips i V5-2. Fireåringen er mye bedre enn raden. Han viste fart sist og ligger han bare nedpå tror vi han avgjør til sin fordel. 5 Helmin Stjerna blir lite spillt, men hoppa skal kjempe i toppen i dette løpet. Drar klar fordel av distansen og har en bra sjanse på å lede hele veien. 2 Atom Danelius fungerte fint i prøveløpet på Sørlandet og det var mer å gå på. Tar turen fra Grimstad med skumle ambisjoner i dag. 4 Kolberg Kim er kjapp ut. Var blek sist, men sprint skulle passe bedre for vallaken. 1 Langaardsvarten er ikke av de raskeste ut, men desto bedre på slutten. g

Torsdagens langodds: Fulham scorer i Hamburg
Få tipsene først: Følg Sportspill.no på Facebook.

Steinar Hammersborg har en meget interessant USA-import i V5-3. 2 Valuable trener tilfredsstillende og blir nok vanskelig å stoppe om hun fungerer på samme måte i løp. "Hammers" har kjørt 1.18 på distansen med hoppa og det skal rekke til seier. Rutinen er lav og dermed går vi i mot og garderer. 8 Fantasy Hall har gjennomført sterkt i sine to første løp. Seier i debuten og andreplass bak gode Zantana Transs R er en lovende opptakt. 1 Golden Hit er bedre enn raden og vil ganske sikkert kjempe helt i toppen. 6 Spenda The Korea gikk bra fra dødens sist.

Killingmo vinner
1 Bentley Star D (V5-4/DD-1) får tipset. Han vokser en klasse i tet og skulle han forsvare sporet tror vi han vinner. Killingmo-traveren kan være en sjanse-banker. 5 Best Boy Augustinu var bra etter terrengtap på galopp på Sørlandet sist. Hingsten er på vei opp i form og skal normalt kjempe i toppen i dette løpet. 10 Gazpower trener veldig bra og kretsen rundt hesten har klare ambisjoner i åresdebuten. Det skal dog klaffe en god del for at den tidligere Märtha-vinneren skal rekke fram. 7 Mach Three er aktuell dersom han får spare speeden sin i det lengste.

Annonse: Over 400.000 innspilt i april

En vinner fra Telemark
Tipset gir vi til 1 Global Kentucky i V5-finalen. Asbjørn Longvik er fornøyd med hesten, men ligger litt lavt. Vi vet at svenske-importen tidligere har vært lat i trening og vist en helt annen tenning i løp. Vi tror derfor på en bra sjanse direkte. Han er rask fra start og kan lede hver meter. 3 Blue Ridge Gal blir trolig favoritt. Holdt brukbart sist uten å imponere. Hoppa kan være med feilfritt, men galoppfaren er overhengende fra første rekke bak startbilen. 9 Monnwalker er på gang. Feilfritt tror vi Teigen-hesten er med i striden.

Klikk her om du vil se våre V5-forslag til Bjerke. Ønsker du DD-tips trykk her .