*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nå vinner Pinball

Foto: hesteguiden.com

Etter strålende innsatser i tøffe omgivelser i hele år er Pinball Wizard i kveld tilbake på sin hjemmebane i litt enklere selskap, og da vil alt annet enn seier overraske oss stort.

16.11.10 14:23

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

På Leangen i går vant vår banker Rydell med halve oppløpet, og vi tror 5 Pinball Wizard i V5A-3 på Forus i kveld kan være en like overlegen vinner. Bortsett i fra starten i Sverige under Unionstravet har 5-åringen gått fantastiskt fine løp i hele år, og årsfortjenesten er så langt oppe i 338.000 kroner. Det stopper nok ikke med det, og når den flotte Love You-sønnen har en passende oppgave denne gangen kan vi ikke tror på annet enn seier. Sist Tengsareid-traveren hadde lignende forutsetninger vant han sprettlett på 14.1, og vi ser ikke bort i fra at vår soleklare banker for dagen kan vise frem en lav 13-tid under fine forhold ved denne anledningen.

Vår rangering: A: 5 B: 2-4 C: 7-8 D: 1-3-6

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5A-1
En skredderydd oppgave for 5 South Sandy i innledningen på denne rebusen, og den kapable 5-åringen kan være snakk om en mulig banker for de av dere som går for samlebonger (dog snakk om en hest som har slitt med mye helseproblemer dette, og det gjør det hele litt usikkert). Tamin Sandy-sønnen var fullt godkjent til sølv på 17.5 full vei bak seiersmaskinen Mieux Di Quattro i den siste starten, og det er langt enklere i mot i kveld. Åpent bak favoritten, og på vårt store system krysser vi av for hele ni hester.

Det var ikke godt å få noe inntrykk av 1 Nepos Bee i debuten her til lands (heidundrende startgalopp), men Victory Abroad-sønnen skal etter sigende være snakk om en bra hest i grunnlaget. Tilbake etter litt pause kommer 4 Countess Silvio, og selv om sprint er å foretrekke for den fartsfyllte Pine Chip-datteren tør vi ikke avskrive henne av den grunn, mot ikke alt for skarp motstand. I et dårlig spor står 8 Nextrem Østervang, men 5-åringen er sterk til slutt ved full form (satt fast etter litt pause i den siste starten).

Vår rangering: A: 5 B: 1-4-8 C: 2-6-7-11-12 D: 3-9-10

Nettavisens spilleforslag til V5A-rebusen på Forus kan du få levert her!

V5A-2
Vi støter her på et ruglete løp for kaldblodshester hvor de fleste av deltagerne svinger voldsomt i prestasjonene, og bred gardering er å anbefale. Prøvd seg i et par relativt tøffe V75-løp har 7 Kap Viktoria gjort uten å få noen uttelling (dog fjerde på fine 29.8 full vei på Bjerke i den tredje siste starten), men nå er det tilbake i litt mer behagelige omgivelser for den lovende 4-årshoppa. 3 Almina var ikke som best i den siste starten, men tilbake i toppslag skal Alm Viktor-datteren være hyperaktuell i et løp som dette. Vi syntes ikke 2 Komnes Lydia var mer enn hun måtte være ved triumfen på enkle 33.0 full vei i billige omgivelser i Bergen i den siste starten, og vi mener Reime-traveren må vise klart spenstigere takter for å kunne legge på til sin andre strake i kveld.

Det vrimler av minioutsidere i løpet, og hester som 1 Samina Ø.K. (galopplysten frøken, men kapasiteten er ikke så verst på Pål Even-datteren), 4 Alva (gikk veldig fine løp før hun skuffet i den siste starten, og tilbake på topp er ikke den fartsfyllte Elding-datteren ueffen), 8 Eldfri (Slogum Bjørn-datteren har gått fine løp nå på slutten, og hun kan her score på at hun er relativt travsikker), 9 Flyti (slo til med seier i den siste starten, og Rune Wiig opp i kveld er neppe noe minus) og 11 Pepp Evy (det ble helt feil for Tjomsland-traveren i den siste starten, men Pål Even-datteren varslet litt form forut for den starten etter litt pause).

Vår rangering: A: 7 B: 1-2-3-4-8-9-11 C: 5-6-10

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Forus kan du finne her!

V5A-4
Det er ikke noe mindre åpent i dette oppgjøret, og vi kan fort få en smell. Ned minst en klasse mener vi 9 Kleppe Skranten går, og når den usikre Njølstad Stjernen-sønnen i grunnen har varslet form uten å få de helt store resultatene nå på slutten setter vi Vatland-traveren fremst. Veldig gode i feilfrie utgaver er både 4 Ovedølen (solid vinner på fine 30.2 full vei i den siste starten, og kusk Åsbjørn Tengsareid begynner nå å kjenne den kapable Bork Rigel-sønnen litt bedre) og 5 Vinnivinn (Spikeld-sønnen falt tilbake til gamle synder sist, men forut for det vant 7-åringen lett på flotte 28.6 over en sprint), men galoppfaren er overhengende stor på dem begge.

Litt spenstigere takter har 6 Illprins vist nå på slutten, og dersom favorittene roter seg bort på galopp ser vi ikke helt bort i fra at Pål Buer kan sette inn en smell med 2-prosenteren i spillet. Fin form er det på 10 Svenno, men Høiby Kongen-sønnen står veldig tøft inne på pengene i løpet. På full form burde 8 Willomen være hyperaktuell i et løp som dette, men Lome Elden-sønnen har ikke akkurat struttet av løpslyst nå på slutten. 1 Særheims Kongen var nær ved å holde unna for selveste Torpana i den femte siste starten, og fra et fint spor i kveld kan Lome Kongen-sønnen være snakk om en liten luring.

Vår rangering: A: 9 B: 1-4-5-6-8-10 C: 2-3-7

V5A-5
En av dagens største favoritter kommer ut i den femte avdelingen i form av 3 Mieux Di Quattro, og selvsagt skal sjansene være store for at den flotte Tjomsland-traveren legger på til sin tredje strake triumf være svært gode. Undertegnede våger dog den påstanden at Coktail Jet-sønnen ikke holder den lysende formen han hadde i sommer, og vi syntes ikke Øystein Tjomsland fikk det svare han ville han, når han ba om temposkjerpning midt i den siste svingen ved triumfen på 17.0 full vei i den siste starten. Seieren ble dog kontollert til slutt mot veldig svak motstand, men i kveld mener vi at det er et par hester i mot som virkelig kan flytte på beina.

Vi var hissige på 8 Fidel L. i et V75-løp på sørlandet i den siste starten etter at Egon Lavec-sønnen avsluttet strålende til sølv på sterke 15.8 full vei i den nest siste starten etter veldig sen åpning, men det var ikke noe drag i 5-åringen på travparken. Muligens liker ikke Buer-traveren å reise (viste litt samme tendenser hos Trond Anderssen), og tilbake i slag er vi ikke fremmed for at 4-prosenteren kan utfordre den store favoritten til slutt dersom det blir litt kjøring om posisjonene der fremme i front innledningsvis (hvilket vi tror det blir).

Hva så med 1 Mr. Vegas? Chipmate-sønnen trillet ball i hatt med deler av 3-årseliten (Buvet & Co) i fjor ved triumfen på 16.3 full vei 27. juli etter en sisterunde i 14-fart fra spiss, og selv om 4-åringen nå kommer tilbake etter meget lang pause syntes vi 3-prosenteren i spillet bør vies litt oppmerksomhet direkte.

Vår rangering: A. 3 B: 1-8 C: 2-4-5 D: 6-7-9-10-11-12

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Frous har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 112, 448 og 1188 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Forus
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 4-9)
DD kl. 20.30 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Forus gratis på www.rikstoto.no i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag