Nå vinner postmannen

Foto: Hesteguiden.com

Angel Of Postman skuffet som vår banker i sin siste start, men i dag ser det helt grønt ut.

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Ikke noe pokus med Opus

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi har litt av hvert å se frem til denne fredagen. Vi starter opp med V4 fra grensebanen Åmål før vi fortsetter med lunsj-V5 fra Øvrevoll. Og på Øvrevoll er både Sverige og Danmark med i spillet. til kvelds blir det V65 fra Jarlsberg der Frode Hamre som så mange ganger før blir nøkkelkusk.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det er altså grensebanen Åmål som har ukens siste V4 spill. Husk at denne banen har et veldig kort oppløp og det er en voldsom fordel å komme seg til tet på denne banen. Vår banker møter normalt V75/V65 hester, så han går ned noen klasser i dag og med tetgaranti var vi aldri i tvil om V4-bankeren denne fredagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

2 Angel Of Postman er en fin hollender som har gjort sakene sine bra hos Bjørn Goop. Vi nordmenn husker kanskje best denne hesten når han fra tet holdt unna for Rocky Winner i et løp under OGP-søndagen. Mr Postman–sønnen følger nærmest startbilen, så det skal være tetgaranti for den store favoritten. Han skuffet oss betydelig i sitt siste løp på Åby som var et V65-løp. Da var det pappa Olle Goop som kusket. I dag er det Bjørn Goop som kusker og det er en ubetinget fordel. Motstanden skremmer ingen og når distansen er 1680 meter på Åmål er dette snakk normalt snakk om en klink vinner. Soleklar banker i V4-spillet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Underspilt fjerdevalg
4 Power To Love er ei brukbar 4-års hoppe for grunnlaget og vi synes hun er interessant fordi det er fart i denne Smasher –datteren. I sine to siste løp har det blitt galopp, men hun har rukket å vise form. Skulle hun gå feilfritt så er det klasse i henne til at hun kan gå en lav 17-tid på distansen. 2 Lady Beyonce blir storfavoritt etter sin debutseier , men husk at hun er urutinert og debuterer bak startbilen. Power To Love blir trolig et fjerdevalg i V4-1, kun markert på ca 10 prosent.