Nederlandsk lunsj-delikatesse

Foto: hesteguiden.com

Torsdagens lunsjtrav på Bjerke åpner med en klink vinner!

Klikk her for å se våre V5-forslag.

På vei mot full form er 3 Uiver H., og vi mener hun nærmest har et gavløp i V5-1. Den nederlandske importen har travet to fine løp på rad, og i dag møter hun meget enkel motstand. Uiver H. har fått skrinlagt brorparten av karrieren med skader, men i 2008 hadde hun et flott sesong.

Vi glemmer ikke hennes to siste seiersløp hvor hun var rågod, og spesielt på Biri i V75 hvor Uiver H. slo The Seeker, Los Ari, Atlantic Ås med flere i sterk konkurranse på stayerdistanse. Uiver H. kan åpne lynraskt bak bilen, og sammen med dyktige Lars Anvar Kolle skulle alt ligge til rette for at det blir seier i dag.

Fire, fem vinnerkandidater
I den andre avdelingen får 3 Gann Min mange tilhengere, men vi iler til med garderinger. Seiersmaskinen ble speedet ned av Spang Tina sist, og møter habile sprintere denne gangen. 5 Komnes Ess har formen på topp. Han er kjapp fra start, men best med ryggløp. 2 Kling Jens står gunstig til her, og er tidlig aktuell på sitt beste. Se ellers opp for 9 Grid, som kan vinne denne sprinten om hun holder hodet kaldt. 7 Eirik avsluttet bra i sin nest siste opptreden, og er heller ikke borte dersom han stokker beina.

6 Nikkeline i V5-3 gikk et fint løp på Forus i den nest siste starten. Danskehoppa er langt fra travsikker, men skal ha en solid sjanse feilfritt. Skal utstyres med lengre pigger i dag siden hun ikke fikk feste i banen sist på Jarlsberg. 5 Julian Port kjørte seg bort sist. Leverte en avslutning det luktet svidd av bak gode Ozzi De Vie, men distansen er litt kort denne gangen. 8 Gary The Man er i fin utvikling, og vi vet at Hans Christian Holm har høye tanker om denne hesten. 10 Mr. Bozzy svek med galopp i comebacket, men han var god ved et par anledninger i fjor.

I finalen er 4 Gary Vision snakk om den beste hesten, og han vinner uten galopp fra start. 6 Amazing Motion var mye forbedret sist, og med tilsvarende innsats i dag kjemper han om seieren. 1 X.O. Hornline har ikke hatt fru fortuna på sin side i det siste, og han kan avgjort vinne et slikt løp. 5 Lass Idol vinner ikke på bestilling, men svensken har nå uansett et fint løp her. 12 Andrea Corall burde kanskje avgjort sist, men ville ikke helt inn.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

En eller mange i V5-4?
Vi velger det siste alternativet, selv om favoritten var god sist. Svenske 4 Sweetness Candy ledet hele veien på Momarken i årsdebuten, og hoppa var god den dagen. Hun kan dog ligge litt for hardt på underveis, og har slitt noe med brunst tidligere. Vi vet at Vidar Hop reiser til Bjerke med klare ambisjoner om å vinne med 6 Temptation Tendenza. Hun er superrask, og kan utfordre favoritten om teten.

8 Blue Rigde Gal er god på sitt beste, og dersom hun kommer rett til kan hun slå til. 3 Yunin Boko vinner snart løp, og det er champion Høitomt opp denne gangen. 9 Orali er veldig kapabel, men fryktelig usikker. 11 Tiburon står leit til, men har klasse. 12 Gann Lass er spennende etter pause, og skal regnes tidlig tross et trist spor.

Ekspertforslag
Til lunsjen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 432 og 1440 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag!