Neslands Loke kan ikke tape

Foto: Hesteguiden.com

Elitetraveren Neslands Loke skal til Bergen og hente 40 000 kroner i Bergen Grand Prix torsdag. Sjekk våre travtips.

Det er travkjøring både i Bergen og på Klosterskogen torsdag kveld. Det betyr enkel V5 på begge banene, og det setter vi pris på.

I Bergen skal det kjøres høyt donerte eliteløp for både kaldblodshester og varmblodshester, i henholdvis Bergen Grand Prix og Bergenspokalen. Åsbjørn Tengsareid sitter med de beste kortene i begge løpene, i form av Neslands Loke og Pinball Wizard. Favorittene står i kø og det lukter ikke store penger i Bergen i kveld.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bergen

Noen ganger er det ikke verd å bruke kroner mot de store favorittene og Neslands Loke kan ikke tape dette. Neslands Lok har vært blendende god den siste tiden og seiersløpene tredjes sist (V75 Bergen) og nest sist (V75 Jarlsberg) var begge råsterke. Sist galopperte en ivrig Neslands Loke på startsiden, men gjorde en helsvett opphenting. Torsdag runder Neslands Loke 600 000 kroner innkjørt i 2010 og tar sin sjette årsseiere i det fjortende forsøket.
Rangering V5-3: A: 10 B: 2-6-9-8 D: 7-4-3-1-5

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Uvante 2600 meter skal hestene springe i den første avdelingen og her er det stor variasjon på hestene. Vi prøver med 7 Dorato Desderi som førstevalg. Norvelous Hanover-sønnen hadde en fin debutsesong i fjor, men har ikke innfridd og fulgt opp utviklingen i år. Sist var det imidlertid bedring å spore da femåringen spurtet flott etter innvendig løp. Har et fint spor i volta i kveld og velkjørende Harry Søfteland kan sitte på en vinner her og styrke sin ledelse i kampen om amatørchampionatet (har 10 seire i øyeblikket).

13 Ettie Migliore tok ned en så god hest som Grand Tealight (som hadde slått Mieux Di Quattro på Forus tirsdag uten oppløpsgalopp). Måtte riktignok se seg slått av monsteret Papounet selv, men andreplassen var uansett sterk. Takler distansen alle dager i uken og holde absolutt toppform.

Fra strek vil 1 Nighttrain Shadow også være aktuell. Var brukbar første gang ut i Bergen, men har galoppert seg bort de to siste gangene. Alene på strek må det bli et fint opplegg torsdag. 11 Lucky Hillman har blitt tøft matchet denne sesongen. Treåringen går sitt nittende løp torsdag. Så seiersfarlig ut når han galopperte sist, og takler distansen. Med maks smygløp kan 6 Lady Cigar Bar og 5 Sioux D'Aunou muligens også være aktuelle.
Rangering V5-1: 7 B: 13-1-11 C: 6-5-9-14-2-4 D: 10-8-3-12

Annonse Travfaktatelefonen: Kr.325 845 innspilt i Okt/Nov! Nå skal julen "spilles" inn til våre kunder! Du tar vel rygg..?

V5-2:
Tre hester kan vinne den andre avdelingen og vi det er vanskelig å ikke sette 10 Odins Tira først. Gjorde kanskje sitt aller beste løp sist på Klosterskogen, da hoppa vant helenkelt fra dødens. Virker helt uøm for posisjoner og er lettplassert. Toppform er det også på 9 Motgang. Måtte riktignok se seg klart slått i samløp med Odins Tira 7.oktober i Bergen, men har etter det levert tre knallsterke løp. Tøff vinner fra dødens nest sist og kom alene til mål sist.

8 Konge Blesen var sjanseløs mot en svært opplagt Troll Spika sist på Jarlsberg og måtte også se lørdagens V75-vinner Drivia foran seg til slutt. Er trolig ikke helt i toppform, men er ihvertfall på rett vei og kan utfordre de to favorittene dersom formoppsvinget fortsetter.
Rangering V5-2: A: 10 B: 9-8 C: 7-6 D: 3-2-1-5-4

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bergen

V5-4:
Ikke så aller verst kvalitet på den fjerde avdelingen, og seiersgrossisten 1 You Do Kievitshof blir vår favoritt. Gjorde et av sine aller beste løp i Bergen sist og det ligger en til tet igjen. Har vist seg å være seig fra front og har vinnerinstinktet i orden. Og nå som Scotch And Caviar er blitt strøket, er det naturligvis en stor vinnersjanse for Wassberg-traveren. 6 Morgan Kane kan bli et fint tilskudd i Bergen, galopperte på vei mot tet sist på Forus og har tidligere vist brukbare takter østpå.

3 Omer er god nok, men galopperer fortsatt altfor ofte. Blir ikke så mye spilt torsdag og er således interessant. Heller ikke 5 Lukas Elhom trenger være helt sjanseløs med maks ryggløp. Tilleggshestene synes vi har altfor tøffe betingelser.
Rangering V5-4: A: 1 B: 6-3-5 C: 6-7 D: 8-9-2

V5-5:
Du verden for en prestasjon Pinball Wizard leverte i V75 sist onsdag på Bjerke. Love You-sønnen parkerte konkurrentene når han satte fart. Så også lysende ut fra tet nest sist på Forus og blir en elitehest dersom utviklingen fortsetter. Spor tolv er uansett litt sjanseartet, men Pinball Wizard er en bankerkandidat selv om det finnes noen gode konkurrenter. 10 Montana F.H. har også vært råsterk denne sesongen og har vunnet halvparten av sine tjue starter.

7 Investor G.T spurtet flott etter perfekt løpsopplegg sist på Forus og rakk igjen Buck Brodde rett før målstreken. Er nok avhengig av å få det servert på full vei for å ta ned våre to favoritter. 3 Conrads On Line stivnet etter en steintøff åpning sist, er trolig tethesten her og kan muligens vinne derfra. Flott form er det både på 4 Manstrong og 9 Zeus, men de vinner ikke dette løpet.
Rangering V5-5: A: 12 B: 10-7-3 C: 4-9 D: 2-1-6-8-11