Gå til sidens hovedinnhold

Nesten 16.000 kroner innspilt søndag

Fullklaff for Håkons tips under V5-B på Jarlsberg søndag

Søndag ble det fullklaff i V5B på Jarlsberg for Sportspills travekspert Håkon Einar Hansen. Systemforslaget med en innsats på kr 1350, - satt klokkerent og utbetalingen ble flotte kr 15 751 kroner. Håkon lanserte sjettevalget i V5B-veddemålet 12 Lykkje Ambjørg (sjuendevalg i A-spillet) som en deilig delikatesse og klart førstevalg. Også 2 Pedrus ble satt først i V5-52AV5-2B som henholdvis tredjevalg i A-spillet og andrevalg i B-spillet. Bankeren 2 Ole Halbak vant helt uanstrengt i V5B-3 og med henholdvis ni hester i V5-4B (sjuendevalget Thai Seaman vant fjerde avdeling og fem hester i V5-B ble det fin utbetaling.

Tipsene til Leangens doble V5-kjøring mandag, finner du her.

I den siste avdelingen vant storfavoritten 4 I'll Be Gone, mens toeren i det løpet 6 Mr X. F. Royal også var krysset på Håkons systemforslag og ville gitt en utbetaling på nesten 44 000 kroner. Du finner hans tipsartikkel for søndagens Jarlsberg-kjøring her Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Lørdag ble svært gode objekter som Nes Odin (tredjevalg) og Glideable Volo (fjerdevalg) lansert som knallsterke vinnere under Bergen Travparks V75-kjøring, men dessverre var ikke Norheim Faksen (som vi hadde knallsterke meldinger på fra kusk Tom Erik Solberg) på topp for dagen, og vår helfrekke banker fikk ikke med utfallet å gjøre. Dermed ble vi avspist med seks rette på våre spilleforslag.

Her kan du abonnere på Håkons travtips på mail

Sportspills traveksperter fant tilbake til tipsformen denne helgen. Fredag ble det fem rette på lillebongene både på Biri og på Øvrevoll. På Biri var innsatsen kr 90 og utbetaling flotte kr 1845,-. Under Øvrevolls ettermiddagstrav på fredag var innsatsen på lillebongen kr 120 og utbetalingen landet på kr 835,-

HTML EMBED