Nesten en kvart million innspilt

Foto: hesteguiden.com

233 000 kroner innspilt er fasit for de to siste travkjøringene på Leangen. Torsdag er det lunsjtrav på en av våre favorittbaner.

Det er hektiske dager på trav- og galoppfronten om dagen og torsdag er det fire baner som skal i sving. Sommerbanen Karlshamn kjører V4 også torsdag og da avslutter samtidig den meget idyliiske banen i Sørøst Sverige sine konkurranser for i år. Deretter venter det både lunsjV5 og lunsjV4 fra Leangen. Til kvelden fortsetter Sørlandet sitt sommertrav med V65, mens Birger Christensen og Morten Olsen jakter nye gevinster på Øvrevoll. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Samlebongfest
Det ble nok en fantastisk dag på min favorittbane Leangen mandag. Riktignok stoppet V65-utbetalingen allerede på 493 kroner og utbetalingen for fem rette var ikke mer enn 21 kroner. Men all den tid en rekke andelslag på Eksperten var komponert som samlebonger ble det over 80 000 kroner innspilt. Fjerdevalget Myrviks Anton (V65-2)var min store luring for dagen, og var 7 K.A. Larry (4-valg / 14,1%) med på alle samlebongforslagene mine som hadde kun hadde markert for to hester i V65-3.

Systemspillfest
Mandagen før var det enda bedre klaff. Riktignok tapte min Nettavisen-banker Creek's Brave på siste steget i V65-2, men min alternative banker Creek's Star i V65-1 gjorde jobben. To systemspill med denne banker (fire andeler a kr 1000) satt klokkerent og når hver av disse ga solide 66 453 kroner tilbake, ble det hele 132 906 kroner tilbake. I tillegg ble det en rekke gevinster på de øvrige spillene og totalt ble det over 150 000 kroner i gevinster.

Husbyn sentral
Da er det bare å feste sikkerhetsbeltene påny og torsdag var jeg aldri i tvil om lunsjbankeren. Frode Husbyn har vært helt sentral for å fange storgevinstene de to siste mandagene. Først med min single utgang på systemspillene, F.X. Pips, forrige mandag og denne mandagen med evighetsmaskinen Bagpipe.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Husbyn igjen
Denne torsdagen går jeg enda en gang på hans flotte fireåring 3 Creek's Brave i V5-4/DD-1. I hestens tre siste starter i Norge har jag bankerspilt hesten uten å lykkes og jeg er ikke i ferd med å bli fartsblind. Hesten var strålende etter galopp både fjerde sist og nest sist og gjorde et nytt toppløp for ti dager siden, når han ble tatt ned av gode Unbeatable oppunder mål. Motstanden er ikke noe bedre torsdag og jeg går på igjen i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Hadde ingen argumenter
Leangen byr også på V4-spill denne lunsj-torsdagen og V4-1 er samtidig V5-5. 9 Lavrans var kanongod sist på Leangen (7. juli) og selv om urutinerte kaldblodshester ikke er mine favorittbankerspill, er det svært vanskelig å se hesten tape dette løpet. Han tåler sannsynligvis å koste på seg en galopp, og da er det ingenting mer å lure på. Banker i V4-spillet.