Nettavisen byr på Lykkeboden

Foto: Hesteguiden.com

Boden i Nord-Sverige er vertskap for mandagens V4-trav, en bane Nettavisen har høstet store fremganger på det siste året.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Fortsatt riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk fjorår for Nettavisen/Sportspill.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Det ble ingen suksess for V64-tipsene til Patrik under søndagens V64-omgang fra Gävle, men så sent som fredag ble det svært bra uttelling for Patrik. Både under V65-løpene på Solvalla fredag ettermiddag og under V64-løpene Bergsåker fredag kveld ble det bra med gevinster. og spesielt på Bergsåker gikk det veldig bra. En drøss med andelslag på Eksperten gikk inn med to femmere og en rekke firere, og de andelslagene utbetalte rundt 4500 kroner hver seg. Totalt spilte Patrik inn rundt 200 000 kroner på Eksperten på fredag, mandag er han forhåpentligvis tilbake i vinnersirkelen.

Mandagens spillmeny fra Norsk Rikstoto består forøvrig av V4-spill til Boden, det er V64 fra Färjestad (merk at denne starter allerede kl 15.10 da det er helligdag i Sverige i dag) og sist men ikke minst er det internasjonal V65 fra Leirvågs favorittbane Leangen.

Innleveringsfrister Boden mandag
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

I Boden velger Patrik en bankerfri løsning denne mandagen, selv om han spiker 12 Conrads Voldemort i V4-2 på det aller minste V4-forslaget.

Vurderinger av Patrik Fernlund:

Spiken:
12 Conrads Voldemort (V4-2/DD-1) var riktigt fin vid segern och senast såg han klart bra ut över mål med krafter sparade och utan strul härifrån är det en bra segerchans.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Luringen:
4 Rejsar(V4-1) gjorde ett bra lopp vid andrapriset då han var knappt slagen av Faksbest. Gör han om den insatsen kan det räcka till seger här!