Nettavisen byr på Weisse Socken

Weisse Socken her med jockey Per Anders Gråberg under et tidligere løp på Øvrevoll.
Weisse Socken her med jockey Per Anders Gråberg under et tidligere løp på Øvrevoll.

Nettavisens galoppeksperter tror på bra vinnersjanse for norsktrente Weisse Socken under søndagens V4-løp på Jägersro galoppbane.

Sportspills meny søndag:
V64 Mantorp: Jackpot med Walmann og Kihlstrøm
V65 Jarlsberg (kl 18): Solberg på topp for å bli
Oddstips 1: Sampdoria til flott odds
Oddstips 2: Oppturen fortsetter for Stabæk
Oddstips 3: Liverpool mot historisk gull
Tippekupongen: Det skranter for både RBK og Brann

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Birger Christensen og Morten Olsen.

Det ble en strålende fredag for Nettavisens travtips. Det ble treff for ni andelslag på Eksperten under den store jackpotomgangen på Solvalla fredag ettermiddag og ca 23 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det treff for det største spilleforslaget her på Nettavisen. Og totalt c a 220 000 kroner innspilt på Solvalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

På Biri fredag kveld var det også stor jackpot, og der gikk fire av Leirvågs andelslagEksperten inn med seks rette, da hans helfrekke banker 3 Moe Kringsjå vant overlegent i V65-1. Disse fire andelslagene ga ca kr 29 000 tilbake på hvert og i tillegg ble det femmere på det meste annnet på Biri. På Biri ble det ca 150 000 kroner tilbake i gevinster og totalt spilte Nettavisens inn ca 350 000 kroner fredag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Lørdag ble det dessverre kun fem rette i V75-spillet fra Åby, men de som fulgte våre V4-tips kunne glede seg over bra avkastning. Vårt mellomste V4-forslag (innl.pris kr 360) satt klokkerent til en utbetaling på pene 2 925 kroner.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Så tipsformen er så avgjort tilstede for Nettavisens eksperter son søndag serverer tips til V4-galoppen på Jägersro, til jackpotomgangen i V64-spillet på Mantorp (1 237 786 SEK ekstra i sekserpotten) og ikke minst til en flott V65-omgang på Jarlsberg søndag kveld.

Vurderinger fra Birger Christensen og Morten Olsen

Kun fire løp på Jägersro søndag, men det er nok til en interessant V4. V4-1 er en sprint for eliten, V4-2 er også et kort løp, nå for gode treåringer. Niels Petersen har Weisse Socken og Marmala til start. Førstnevnte møter gode Butterfly Effect, og vi tror det bør holde med disse to. Marmala er god og blir favoritt, men skal gi mye vekt til flere gode konkurrenter. De to siste avdelingene er åpne, og vi håper å stå med god gardering.