Nettavisen-ekspert dro inn kjempegevinst

Nettavisens nye travekspert Rolf Lerum fikk fullklaff med et av sine andelslag på Forus tirsdag.
Nettavisens nye travekspert Rolf Lerum fikk fullklaff med et av sine andelslag på Forus tirsdag. Foto: Paul Weaver

Rolf "Messi" Lerum spilte inn 163.845 kroner for fire heldige Nettavisen-lesere. Sjekk hvordan du kan vinne på trav med våre eksperter.

Nettavisens nye travekspert Rolf Lerum ventet ikke lenge før han fanget den første "storfisken". Under tirsdagens V65-løp på Forus travbane ble det fullklaff på et systemandelslag, og fire spillere kunne innkassere en samlet gevinst på 163.845 kroner.

Her kan du spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På tipsene på Nettavisen stormvarslet Lerum for 6. valget 7 Wilma Leggrowbach i V65-3, og denne vant. I V65-1 som var Stavangerløpet for norskfødte fireåringer, varslet han for 5 Viking Va Bene mot storfavoritten Obiu, og den vant. I V65-5 lanserte han 1 Alwaysinblackpedia som sin hovedbanker, og denne vant helenkelt for sin trener Frode Hamre.

I en omgang som ble alt annet enn lettløst og seks rette betalte ut hele 133 416 kroner (fire kuponger som kom helskinnet gjennom), ble det seks rette og en rekke femmere for det ene av Rolf Lerums V65-systemer (fire andeler a kr 1000). Med en sekser og 21 femmere (hver femmer verdt kr 1 449), ble det gedigne 163.845 kroner tilbake.

Slik spiller du
Tipsene til Rolf Lerum og Nettavisens øvrige traveksperter finner du på Sportspill.no. Der kan du også levere eksperttips og egne bonger direkte på nett.

Våre populære andelslag finner du på Eksperten. Rolf Lerum skal i aksjon på hjemmebanen Bergen torsdag. Du finner andelslagene hans her og nederst i denne artikkelen.

Rolf Lerum er en av Norges mest kjente traveksperter. 1. mai meldte han overgang til Nettavisen. Her kan du lese mer om Rolf:  - Som å få Messi i stallen

Nedenunder har vi klippet ut Rolfs bunnsolide vurderinger på nøkkelhestene til tirsdagens omgang på Forus.

Vi skal til lukene med følgende objekter…

V65.1 : 5 Viking Va Bene – Det er opplest, og vedtatt at Obi leder dette løpet hele veien, men vent nå litt sier vi! Vi kan nemlig aldri tenke oss at Tengsareid er interessert i å slippe teten med Tristar Merci, og dermed så kan fort dette løpet bli kjørt på en helt annen måte enn hva en del tror på forhånd. Da kan det altså bli dødens på Obi, og fra den posisjonen er dagens tyngste favoritt sårbar. Den som da kan få løpet er Viking Va Bene, og det er nettopp den vi retter søkelyset mot nå. Var altså fikset på før løpet sist på Jarlsberg, og da er den heroisk etter et tøft opplegg. Den blåseren i kroppen skal normalt sett ha gjort godt, og med rygger å gå i her, ja, da skal den bli vrien å hanskes med tilslutt. Stor OBS hest, og et bra spill om løpet blir kjørt som vi tror.

V65.3 : 7 Wilma Leggrowbach – Er en traver med bra kapasitet, og det er en hest som vi gleder oss til å følge utover i 2014. Den avgjorde lett første gangen ut, og da viser den 15,1 s 500m med krefter igjen. Nå sist så gjør den en enorm opphenting i kulissene etter galopp, og vi har faktisk 14,7/950m på den etter uhellet. Er moden for en saftig rekordforbedring, og dette er en hest som man har klare forventninger til i tiden fremover. Prøves i et jevnt unghest-løp.

Banker 1 :

V65.5 : 1 Alwaysinblackpedia – Det var ikke lett å finne noen klink banker i fra Forus denne tirsdagen. Vi går for Stall Hamre, og en hoppe som enda ikke har fått vinne løp. Selvfølgelig noe sjansebetont, men skal man lykkes i totoen så må man også være villig til å ta noen sjanser i blant. Alwaysinblackpedia har gjort tre fine løp etter at den kom til Norge, og den fullførte godkjent fra dødens nå sist. Er kjapp i uttaket, og normalt sett så forsvarer den sitt innerspor her. Hvem skal da komme å trykke opp tempoet? Vi ser ikke en slik hest i dette feltet, og mye ligger da til rette for at Frode Hamre kan «trylle» dette hjem i fra tet som han vil. Stor sjanse, og vår banker mot V65-kronene!

Her kan du spille Rolf Lerums andelslag til Bergen: