Nettavisen-ekspert hjalp spiller med å vinne 4,3 mill.

Foto: Privat/Mediehuset Nettavisen

Travekspert Patrik Fernlund har hatt en fantastisk desember. Mandag jager han 40 millioner på hjemmebanen Solvalla.

Klikk her for å spille Patriks V75-andelslag på Eksperten.

Mandag 2. desember presenterte vi Patrik Fernlund (25) som Nettavisens nye ekspert for de svenske travløpene. Det tok ikke mange dagene før han spilte inn nesten 1 million kroner for Nettavisens lesere (se lenger ned i artikkelen).

Onsdag denne uken bidro han sterkt til at en svensk spiller tok V86-potten på 4,3 millioner svenske kroner på Solvalla.

LES OGSÅ: Patriks tips og analyser til V75-omgangen på Solvalla mandag 22/12

Spilleren fra Norrbotten spilte et system på 90 kroner via mobilen der han fant flere av vinnerhestene gjennom Patrik. Nettavisens nye tipsekspert for de svenske løpene er nemlig også ansvarlig for Solvallas twitter-konto, og der leverer han også V86-vuderinger.

- Patrik Fernlund ga meg tre vinnare, sier den nybakte travmillionæren ifølge Aftonbladet.

Patrik sier i et intervju med den svenske avisen at han er glad for at han kunne hjelpe spilleren med storgevinsten.

- Det er fantastisk morsont. Det er dette man jobber for, sier han.

Patrik kommer til å levere tips til de svenske løpene på Sportspill.no i julen. Du kan også, kjøpe andeler i tipsene hans på Eksperten.

LES OGSÅ: Patriks tips og analyser til V75-omgangen på Solvalla mandag 22/12

Patriks høydepunkter
*Solvalla søndag 8. desember:Fernlunds største V65-forslag på Nettavisen gikk inn med en gevinst på 70.888 kroner, og ti av hans andelslag på Eksperten betalte tilbake fra 70.888 til 138.192 kroner.

I tillegg ble det fest i Dagens Dobbel. Det minste spilleforslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake 1618 kroner, det største DD-forslaget (innleveringspris 400 kr) betalte tilbake kr 3236 kroner.

Totalt spilte dermed Patrik inn 959.186 for Nettavisen og Sportspills trofaste travspillere, og ingen tipsleverandør på Eksperten har hatt en større samlet utbetaling til et enkeltstevne.

*Fredag 13. desember leverte Patrik strålende tips til Solvalla og det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 880) og tolv andelslag på Eksperten suste inn med fire rette.

LES OGSÅ: Patriks tips og analyser til V75-omgangen på Solvalla mandag 22/12

*Tirsdag 17. desember ble det fullklaff igjen i V4-spillet på Åby. Patrik er som kjent ikke redd for å spille mot storfavorittene, og han bankerspilte 2. valget Prince De Poggio mot dagens største favoritt Andover Prince. Fra dødens på storfavoritten var Prince De Poggio overlegent best. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 924) betalte tilbake 18.499 kroner og av våre trofaste lesere var det hele åtte stykker som hadde levert det forslaget.

I tillegg ble det klaff for 13 andelslag på Eksperten som alle også fikk 18.499 kroner hver i utbetaling. Med tanke på at det kun var 104,83 kombinasjoner som gikk inn med fire rette på Åby forrige tirsdag, hadde altså Nettavisen og Patrik drøye 20 prosent av gevinstkupongene og totalt innspilt ble kr 388.479. i tillegg ble det klaff for både det minste DD-forslaget (innl. pris 200 kr og 1500 kroner tilbake) og det største DD-forslaget som kostet kr 400 å levere og betalte drøye 3000 kroner tilbake.

Klikk her for å spille Patriks V75-andelslag på Eksperten.