Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen går for storcashen

Vi spiller tøft og bankerspiller to hester som neppe står alene på de fleste V65-bongene i kveld.

Klikk her for V65-tips Bjerke

Her kommer vi med Dagens Dobbel-forslag

Her laster du ned løpsprogram

Kveldens V65-rebus er av det supervanskelige slaget. Første avdeling er et lavgrunnlagsløp der omtrent alle kan vinne, og ihvertfall ingen er til å stole på.

I den andre avdelingen skal flere formløse kaldblodshester ut over sprint. Vi synes løpet er halvskummelt og streker halve feltet på det store forslaget.

Fra ribbeinsbrudd til seier
I V65-3 støter vi så på vår første banker for dagen, og det er ikke akkurat noen favoritt vi snakker om. Det er snakk om et amatørløp der kvalifiseringene gikk for halvannen uke siden. Leaping Guy viste seg der voldsomt forbedret, og avsluttet i flott stil til seier på 17.0 full vei. Vi har snakket med eier, oppdretter og trener av hesten. Da ble vi ihvertfall overbevist om at dette er dagens mest underspilte ekvipasje, og i et løp de fleste krysser vilt, nøyer vi oss altså med èn strek.

Nok en banker, og denne er ikke like spektakulær. How Artfull er en hest vi har sansen for, og i kveld tror vi kusk Sven Olav Weberg fortsetter den fine kuskeformen (3 seire på en uke) og viser konkurrentene bakskoene tilslutt. 5-åringen er nemlig råsterk, og dagens stayerdistanse skal bare være et pluss for ham. Hesten har vunnet to av sine tre løp i år fra dødens, og nettopp styrken tror vi avgjør dette i andrevalgets favør.

Favoritten går på et forventet tap?
Forrige onsdag var det Spang Odin som måtte bite i det sure eplet....i kveld er det trolig Auro News (V65-5) som må se seg slått som kveldens største favoritt. Nja, så enkelt er det vel ikke, men vi har sagt det til det kjedsommelige; store favoritter i innerspor må alltid garderes når det er fare for å bli overflydd. Noen ganger tar man feil, og hesten viser seg adskillig mer startrask enn tidligere (man prøver nytt utstyr eller hesten har rett og slett ikke blitt laddet skikkelig tidligere). Det kan også være tilfellet med 4-årige Auro News, men inntil det er bevist mener vi all fornuft tilsier gardering av hesten som er markert på 80 prosent av bongene. Vi spiller fire hester på alle våre forslag, deriblant en 4-prosenter vi tror kan lede hele veien. Les om denne her .

Har våre to spreke bankere innfridd og vi er med til "bånn", kan det bli riktig så spennende. Heller ikke i dette løpet har favorittene noen enkel oppgave, og vi ser ikke bort fra at det kan vinne et 5. -6. valg i V65-finalen.

I en fryktelig spennende V65-omgang har vi tatt noen sjanser, men klaffer det er det virkelig store penger på gang.

Vi har satt opp tre ekspertforslag på hhv 96, 384 og 1.320 kroner denne onsdagen. Når man satser etter de store pengene kan det ofte ende i fiasko, men denne onsdagen er virkelig dagen til å prøve noe utenom det vanlige.

Kjøp en bong og følg spenningen....enten her på travmagasinet hvor vi som vanlig har live-oppdatering fra 18.30, eller på NRK2 der alle løpene vises fra kl. 19.30.