Nettavisen i glitrende tipsform

Dyktige Per Lennartsson har flere fine vinnersjanser på Eskilstuna tirsdag kveld.
Dyktige Per Lennartsson har flere fine vinnersjanser på Eskilstuna tirsdag kveld. Foto: hesteguiden.com

Over 1,7 millioner kroner har Nettavisen spilt inn på sine travtips siden 5. desember. Tirsdag kveld jakter vi mer under V64-løpene på Eskilstuna.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Axevalla: Alt handler om Veijo Heiskanen
Lunsj-V5 Drammen: Robert er bare best
Odds langskudd: Ingen fest på Korsika
Oddstips:
Hannover burde vært favoritt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens Mats Persson.

Vi er i gang med en ny HERLIG uke, og høydepunktet denne uken skjer på Bjerke lørdag hvor det altså er DOBBEL SYVERPOTT i V75-spillet. En utbetaling som normalt sett hadde gitt 100 000 gir nå 200 000. Vi skal selvfølgelig gjøre alt for å hjelpe deg til lukene, og tipsene våre blir lagt ut på fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Her er noen av høydepunktene den siste tiden: 1) Over 800 000 kroner innspilt på Drammen i V75 6. desember. 2) Over 250 000 kroner innspilt i V65 på Leangen 8. desember. 3) Over 160 000 kroner innspilt i V65/V5 på Momarken 9. desember. 4) Systemspill V64 Halmstad mandag 15. desember med 48 000 kroner i utbetaling. I tillegg så har vi truffet litt her og der. Totalen siden fredag 5. desember har kommet opp i ca 1 700 000 innspilt, og det må vi si oss meget godt fornøyd med.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Eskilstuna er vertskap for tirsdagens V64-omgang fra Sverige og verd å merke seg er at to av V64-løpene i kveld er utskrevet for lærlingskusker. Det er også i et av disse løpene vi finner vår banker i kveld. 25 år gamle Linda Sedström har hatt en bra sesong og står med 14 seire på 146 kjørte løp. I kveld er hun betrodd formsterke 2 Love Ain't Easy i V64-6/DD-1 og Mats Persson velger å bankerspille denne ekvipasjen. 

Spiken
2 Love Ain´t Easy (V64-6/DD-2) har visat form på V75 i sina senaste starter och möter nu enklare motstånd än vanligt från ett perfekt utgångsläge och distans.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
4 Zlatan Liss (V64-2) har inte startat sedan i mitten på april, men det är en häst med hög kapacitet som är snabb ut och som körs av en av de mer rutinerade lärlingarna.