Nettavisen jakter ny storeslem på galoppen

Per Anders Gråberg har flere flotte vinnersjanser på Jägersro søndag.
Per Anders Gråberg har flere flotte vinnersjanser på Jägersro søndag.

Sist søndag ble det treff på samtlige kupongforslag på Täby galoppbane og over 100 000 innspilt. Søndag er det nye muligheter på Jägersro galoppbane.

Sportspills meny søndag:
V75 Solvalla: Ekstra V75 med strålende omgang
Oddstips 1: Mirakelmannen Bradley kroner verket
Oddstips 2: Vinn eller forsvinn for Tom Nordlie
Langskudd: Torino savner superspissene
Tippekupongen: Norske skjebner skal besegles

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en strålende søndag foran oss med ekstra V75 fra Solvalla der alle sju løpene er semifinaler i pengestinne Breeders Crowns for tre - og fireårige hester. I tillegg er det galopp og V4 fra Jägersro, og til kvelds er det V65 fra Sørlandet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Først skal det handle om galopp og sist søndag tok våre galoppeksperter kraftig for seg på Täby. Med klaff på samtlige kupongforslag ble det drøye 100 000 kroner innspilt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


1 Varennes kommer til å bli ganske klar favoritt i V4-1. Hesten har vært en meget god treåring i hele år. Sist var han knapt bak gode Hi Finn med ni kilo mer på ryggen. Har ikke vunnet på seks starter i år, og det gjør oss litt betenkte. Trener Fredrik Reuterskiold er sikker på at det er den beste i hans trio, og det stoler vi på.

Men bror Lennart har en fin duo i 2 Be My Academy og 3 Talk My Talk, som vi tror kan true Varennes og på de to største V4-forslagene betaler vi for alle tre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


De to siste avdelingene ser åpne ut på forhånd. Til tross for kun fem startende hester i V4-1 og seks startende hester i V4-2, er det likevel gode sjanser for at det atter blir en bra utbetaling på galoppen.