*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nettavisen jakter ny storgevinst i V75

Quite Pepper og kusk Hans Christian Holm blir store favoritter og den ene av Nettavisens to V75-bankere lørdag.

Sist lørdag traff Nettavisen med alt i V75-spillet og spilte inn over 800 000 kroner. Lørdag er det dobbel sjuerpott og store penger å spille om.

02.03.15 10:02

Sportspills meny fredag/lørdag
V5 Bjerke lørdag: Lannem Silje den soleklare bankeren
VM 30 km: Therese kan bli VM-dronninga
VM hopp lagkonkurranse: Norge jakter gullet
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
Oddsdobbel 1: Stoke holder koken
Oddsdobbel 2: En gammel storhet jakter opprykk
Tippetips: United må slå tilbake

Bjerke travbane byr på en strålende V75-omgang lørdag med Jacob Meyers pokal som ett av de to store sportslige høydepunktene der 200 000 kroner venter vinneren. Det andre store høydepunktet er V75-6 som er HM Kongens Pokal for fireårige kaldblodshester, der det også venter 200 000 kr til vinneren.

Også denne lørdagen venter det dobbel sjuerpott og med en V75-omsetning på rundt 16 millioner kroner, betyr det ca 4 mill kroner ekstra i sjuerpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Sist lørdag ble det storeslem for Nettavisen og Rolf Lerums V75-tips på Bergen travpark. Hans aller minste V75-forslag her på Nettavisen med en innleveringspris på fattige 108 kroner betalte ut knappe 5 000 kroner. Alle hans V75-forslag satt på Eksperten, og totalt ble det ca 800 000 kroner innspilt.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte undertegnede inn fantastiske 1,2 millioner og 46 andelslag fikk en snittutbetaling på ca 26 000 kroner hver.

Til lørdagens store V75-omgang på Bjerke vil både undertegnede og Rolf Lerum sette opp diverse andelslag. Tipsene her på Nettavisen er utarbeidet av Kurt Leirvåg og på Eksperten vil vi variere en del på oppsettene.

Ekspertnavnlagene som heter "Leirvåg jakter V75" vil følge tipsene og rangeringen i denne artikkelen.

Ekspertnavnlagene som heter "Nettavisens V75kalas" vil kunne avvike en del fra tipsene og rangeringen i denne artikkelen

Ekspertnavnlagene som heter "Lerums V75godbiter" eller "Lerum jakter 18 millioner" vil avvike fra tips og rangering i denne artikkelen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Lørdagens V75-omgang kan bli favorittpreget, men da er det verd å minne om V75-omgangen på nettopp Bjerke 31. januar i år. Den dagen vant Lannem Silje og Winmecredit som omgangens to største favoritter og likevel var det ingen som klarte sju rette. Således gjelder det evige mantraet om at storfavorittene kan vinne i V75 og likevel kan det bli helt uløselig.

Nevnte 6 Lannem Silje er på farten i Jacob Meyers pokalløp i V75-3 og jakter sin 32. strake seier i karrieren. Treningsrapportene fra eier og trener Ola M. Skrugstad er nærmeste lyriske før lørdagen og slik denne dama opptrer er det fortsatt fånyttes å gardere. Hun blir megafavoritt, men husk at det er dobbel sjuerpott og at det ble jackpot sist hun var ute i V75 selv om hun vant. Det er ikke mer å si. BANKER.
Rangering V75-3/V5-5: A: 6 B: 7-12-11 C: 1-10-4-5-2-3-8-9

Bankerne må vinne
Onsdag bankerspilte jeg to storfavoritter i V76-omgangen fra Bjerke, begge vant og tross bare en smell vant endte utbetalingen for sju rette på meget pene 77 265 kroner. Det er utfordrende og krysskrevende løp på Bjerke lørdag og derfor velger jeg også å bankerspille den andre storfavoritten lørdag, 5 Quite Pepper, i V75-1. Sist hesten startet så jeg "syner" og garderte bredt. Det var helt bortkastet. Fireårigen var rett og slett lysende og parkerte en såpass bra hest som No Limit L.A (som satt i lederryggen underveis) med 20 meter nedover oppløpet og det var full spenst i stegene til Quite Pepper over mål. Kapable 13 Good's Of Norway skal altså hente 20 meter på denne lørdag og uten startgalopp er det garantert at Quite Pepper sitter tidlig i føringen. Det er ikke lett å se denne tape da, og da bankerspiller jeg i V75-1.
Rangering V75-1/V5-3: A: 5 B: 13-4-1 C: 11-14-12-3-7-9-10-6-8-2

Vinner selv fra dødens
I V75-2 har jeg svært god tro på 7 Tin Balder og Eirik Høitomt og i et svakt øyeblikk torsdag ettermiddag, var jeg inne på å bankerspille denne istedenfor Quite Pepper. Den tanken slo jeg fra meg, men på Eksperten vil jeg helt sikkert bruke Tin Balder banker på noen spill (Nettavisens V75kalas).

Nevnte Tin Balder møter billigere motstand lørdag enn i sine foregående starter og gjorde et toppløp sist, selv om det bare rakk til andreplass. Eirik Høitomt kusker igjen og selv om det er galopprisiko, så hesten mye mer stabil ut sist. 2100 meter er også et pluss kontra sist.

9 Kleppe Slauren er nok den som står nærmest favoritten og skulle Djøseland-traveren trave feilfritt er det ikke utenkelig at han byr favoritten på kamp. Klart andrevalg. På det største V75-forslaget betaler jeg også for den trolige tethesten 4 Viktor K. Robert Kruse er litt optimist og denne hesten duger godt fra tet.
Rangering V75-2/V5-4: A: 7 B: 9-4-2 C: 5-7-12-8-3-6-10-11

Herlig kongepokal
HM Kongens pokal for våre beste fireårige kaldblodshester har blitt et kanonløp i V75-6 og samlet alle de beste. Jomar Blekkan har vunnet sportrekningen med 1 Jærvsørappen og da setter jeg denne først. Hesten leverte en strålende treårssesong og rundet nesten millionen innkjørt. Fra tet er det hesten å slå i dette feltet. Hesten blir trolig andrevalg i løpet og med perfekte forutsetninger tester jeg Jærvsørappen i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

9 Smedheim Solan har vært gjenstand for masse eierbråk de siste månedene, men hesten har nok ikke merket så mye til det. Debuterer lørdag i regi Kjetil Djøseland og hesten er godt forberedt. Kan være en klink vinner på direkten. 3 Brenne Rødi viste at hun kan slå gutta når hun tok opp kampen med dem på Bjerke 19/11 i fjor, men galopperte i klar ledelse 50 meter fra mål. Hun er så bra denne dama, at hun er en seierskandidat også her.

Tom Erik Solberg kusker hyperkapable 4 Teddy Gutten Støen for første gang, og er merkbar optimist etter å ha testet hesten i et hurtigjobb på Klosterskogen. Med all respekt for dyktige Geir Flåten, så er Tom Erik Solberg et kuskepluss og da betaler jeg også for 4 Teddy Gutten Støen. 11 Kolnes Kjell står svært vrient til i bakspor og og jeg dropper denne fra mine forslag lørdag.
Rank V75-6/V4-3/DD-1: A: 1 B: 9-3-4-11 C: 2-6-7-12-8 D: 10-5

Nesten alle kan vinne
I V75-5 tar jeg kun bort 1 J.C. Amber fra mine forslag og betaler vi for åtte av de ti startende på mine to største forslag og setter 2 Turboline D.K. først. Det er fordi jeg tror hoppa får tet, og det er ikke veldig mange som kan trykke opp farten underveis. Så er det slik at Turboline D.K. nok burde vunnet fra samme posisjon på Leangen, men jeg gir hoppa en sjanse til.

10 Golden Feline gjorde et strålende løp første gang ut for Bo Westergaard på Bjerke lille julaften, men var svak neste gang ut. Møtte gode hester den dagen og det er klart mer passende selskap lørdag. Er lite spilt fredag morgen, og kan være en herlig godbit i dette løpet. 5 Real Child hadde vunnet med et gjesp dersom åpningen hadde kommet i et V75-løp på Leangen 24/1 (Turboline D.K. satt i tet og måtte gi tapt for Denise F. Boko). Sist ble det startgalopp. Åsbjørn Tengsareid er spennende gjestekusk lørdag.

3 Sigma Vang er veldig variabel, men god nok med løpsviljen på plass. 4 Chica N.L. har fine forutsetninger og er selvsagt seiersaktuell her. Blir faktisk ganske stor favoritt i løpet, og det er overraskende.

Disse fem får plass på det minste forslaget, mens hestene 8 Laugh At My Face (litt sviktende form på slutten), 6 Open Del Rio (hypervariabel, men god når det er klaffer) og 7 M.T. Good Looking (har slått slike hester før, og kan gjøre det igjen) alle får plass på de to største forslagene.
Rangering V75-5/V4-2: A: 2 B: 10-5-4-3 C: 8-6-7-9 D: 1

V75-4/V4-1 - Bronsedivisjonen. Varmblodshester. 2100 meter auto.
Jeg hadde ikke spesielt tro på 5 Zenit Sun når hun vant V75-løp på Biri i sin nest siste start og undervurderte hoppa da. Sist kjørte Tengsareid seg bom fast i et V75-løp som ble vunnet av Flying Power S.S. Her det mye som tyder på tet direkte og selv om det er 2100 meter, så må jeg stole på det jeg ser og hoppa er i klar utvikling.

9 Caprino B.R. fikk ødelagt hele fireårssesongen og startet kun to ganger i fjor. Kapasiteten er skyhøy på denne vallaken og selv etter ni måneders fravært er hesten en klar seierskandidat på direkten. 10 Jet Voice leverer solide løp hver gang og tåler å gjøre litt selv. Motstanden er ikke avskrekkende denne lørdagen.

De tre hestene får plass på mine to minste V75-forslag. På det største betaler jeg også for 11 Hawking som tåler minst en støyt underveis og 7 Gin'n Tanic som er vanskelig å sette inn i dette løpet. Bunnsolid i seiersløpet sist på Forus og taktiske Svein Ove Wassberg kan vurdere mulighetene underveis. Jeg skulle gjerne betalt også for 12 Recommendational som har vært ute i klart tøffere selskap på slutten, men lommeboken strakk ikke til.
Rangering V75-4/V4-1: A: 5 B: 9-10-11-7-12 C: 3-2-1-8-6-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V75-7/V4-4/DD-2 - Varmblodshester. 2640 meter voltestart.
I en alder av 11 år, er det ingen tvil om at 13 Beak's News aldri har vært bedre. Med seier eller andreplass i dette løpet, runder hesten 1 million innkjørt i karrieren. Tredje sist på Momarken og nest sist på Bjerke har hesten formelig flydd nedover oppløpet til overlegen seier. Sist på Jarlsberg ble hesten sittende langt bak underveis, men avsluttet enda en gang storveis til fjerde. Vi gir hesten et frekt vinnertips i en strålende V75-finale.

6 Relight My Fire går fra klarhet til klarhet og er sannsynlig tethest. Hamre-hesten har vinnerskallen i orden og vant 9 løp på 20 starter i fjor og har innledet 2015 med to av tre mulige seire. 2 Silver Light var utrolig tapper utenpå nettopp Relight My Fire sist på Jarlsberg, men har trukket det vanskelige andresporet og da er det tvilsomt om hesten jan være med 6 Relight My Fire og 7 Spider Bee fra start, Uansett er Silver Light en vinnerkandidat.

På de større forslagene betaler vi også for 12 Photo Va Bene (tåler å gjøre mye selv), 1 J.T's Gold (blir lite spilt, men har vunnet V75 før og er kraftig på gang nå), 7 Spider Bee (kan få tet eller lederrygg) og 11 C.C. Neo (duger stort sett når den starter i Norge).
V75-7/DD-2/V4-4: A: 13 B: 6-2-12-1-7-11 C: 5-3-14-15-9-10-4-8Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag