Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen lanserer Sportspill.no

Denne siden er du nødt til å besøke hver gang du skal spille på odds, tipping eller trav.

Nettavisen har hatt stor suksess med gratis eksperttips til våre travinteresserte lesere i over tre år. Nå utvider vi spillsatsingen med daglige odds- og tippetips, og lanserer samtidig et nytt nettsted for trav- og tippetips.

Komplett spillside
Sportspill.no finner du alle hjelpemidler du trenger for å kunne spille på alt fra V75 og Langoddsen til Lyntoto og Keno.

Hver dag får du gratis tipsforslag fra våre tre eksperter Håkon Einar Hansen (trav), Ola Slåtsveen (trav) og Andreas Faye-Schjøll (odds/tipping).

Du finner også programmer, liveoppdateringer, resultater og spillguider. Du kan diskutere spillforslagene og aktuelle kamper og løp i forumene våre. Der kan du også sette opp dine egne spillforslag eller fortelle din egen vinnerhistorie.

I tillegg kan du levere alle spill fra Norsk Tipping og Norsk Rikstoto direkte på Sportspill.no. Du trenger altså ingen andre nettsteder for å finne eksperttips, få veiledning, kunne levere spill eller følge med på resultatene.

Nisjenettsted
- Sportsspill på nett er en av de få redaksjonelle nisjene som ennå ikke er tatt seriøst av de store mediehusene i Norge. Vi er derfor stolte av å kunne tilby leserne en komplett spillside for alle som er interessert i odds, tipping, lykkespill og trav, sier Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum.

Den fotballinteresserte redaktøren håper leserne vil sette pris på de daglige gratistipsene til Sportspills tre eksperter.

- De siste tre årene har vi fått mange positive tilbakemeldinger på travekspertene våre, og vi håper leserne blir like fornøyde med tippetipsene til Andreas, sier en entusiastisk Stavrum.

Slik finner du frem på Sportspill.no:
I menyen finner du alt du trenger av hjelpemidler for å kunne spille på nett. Du kan registrere deg som nettspiller, logge inn på travkontoen eller Norsk Tipping-kontoen din, og du kan finne aktuelle programmer og sjekke resultater. Du kan også melde deg på nyhetsbrevene våre.

Forsiden av Sportspill.no er delt i to. På venstre side finner du travstoff, og på høyre side odds-, tipping- og Lotto-stoff. Under menylinjen finner du til venstre det mest aktuelle tipsforslaget eller spillet fra Rikstoto. På høyre finner du et tilsvarende odds- eller tippetips.

Deretter følger det to artikler helt til venstre og helt til høyre på forsiden. Disse artiklene kan også inneholde tipsforslag, men det kan også være omtale av kommende spillevenementer, spillguider eller annet interessant spillstoff.

Mellom disse artiklene ligger spillbokser med aktuelle eksperttips. Nedover på siden finner du oppdaterte TV-guider, siste nytt fra Norsk Rikstoto og Norsk Tipping og diskusjonsforum.

Sportspill.no vil komme med flere spennende funksjoner de nærmeste ukene.

Her kan du lese mer om våre tre eksperter:

Håkon Einar Hansen

Ola Slåtsveen

Andreas Faye-Schjøll

Klikk her for å komme til sportspill.no

Kommentarer til denne saken