*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nettavisen med ny supergevinst i V75

Superhoppa Lannem Silje blir stor favoritt i kommende lørdags V75.

Nettavisen og Rolf Lerum tok for seg under V75-omgangen på Bergen lørdag. Samtlige forslag fikk sju rette og totalt ble det ca 800 000 kr innspilt.

26.03.15 12:41

Lørdag var det dobbel sjuerpott i V75 på Bergen travpark og du verden for en klaff det ble for Nettavisen og Rolf Lerums tips. Rolf har hatt Bergen travpark som sin hjemmebane siden barnsben av, og selv om han nå er bosatt på Sørlandet, har han fantastisk oversikt på sin gamle hjemmebane.

2. valget Timber Mile (V75-2) 4. valget Kringelandtellus (V75-7) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hans hovedbankeren for dagen var uansett Tangen Ida (V75-4) som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag formiddag når hans tipsartikkel ble publisert her på Nettavisen

Hans aller minste V75-forslag her på Nettavisen med en innleveringspris på fattige 108 kroner betalte ut knappe 5 000 kroner. Alle hans V75-forslag satt på Eksperten, og totalt ble det ca 800 000 kroner innspilt.

Førstkommende lørdag er det påny dobbel sjuerpott og ca 4 millioner kroner legges til premiepotten på sju rette. Både Lerum og Leirvåg vil ha andelslag på Eksperten til denne omgangen. Du kan allerede nå kjøpe en andel i spillboksene under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og Nettavisens travredaksjon kan love at vi hver dag jobber for å levere de beste tipsene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag