Nettavisen med tipsklaff

Foto: hesteguiden.com

Nettavisen spilte inn totalt 16.287 kroner på sine tips på Momarken i går!

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Etter å ha vært fryktelig nære store penger på mandag fikk vi full klaff på Momarken i går, og det må vi si var vel unt! Bankeren-Doffen satt klokkerent, og de som spilte forslagene på hhv 384, 672 og 1176 kroner fikk utbetalt flotte 5429 kroner hver seg! Totalt innspilt ble herlige 16.287 kroner, og det er vel liten tvil om at vi er kraftig på vei oppover etter en liten down!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Landets hovedbane Bjerke er under omlegging, og dermed er ukens V65-omgang lagt til Biri Travbane vakkert beliggende ved Mjøsas bredder.

Vi var aldri i tvil om bankeren denne onsdagen, og den dukker opp allerede i V65-innledningen i form av 9 Kjeltringen. Etter et oppløftende prøveløp på fine 30.4 hvor kusken etter sigende ikke kjørte en meter, var naturlig nok Spikeld-sønnen hardt betrodd i sin debut for Kjell Teigen på Bjerke forrige onsdag. Ved den anledningen ble dog det meste feil, og vi tror på kraftig revansje i dag. Utsettelser før start stresset 6-åringen voldsomt opp, og i tillegg til startgalopp ble den kapable krabaten utsatt for en krysstakling inn mot den siste svingen. Teigen-traveren hadde dog stor fart i mål, og med et perfekt spor på en startmetode som trolig passer langt bedre, tror vi han runder dagens konkurrenter på enkleste vis.

Vinnere feilfritt
Vi støter på to hester med skyhøy kapasitet i hhv V65-3 og V65-4, og dersom de holder seg i skinnet hele veien er det trolig ikke snakk om saken. I den tredje avdelingen snakker vi om 2 Starelv Storm, og etter en imponerende avslutning til seier på fine 29.8 full vei etter galopp i den siste starten, er det liten tvil om at Spang Best-sønnen står hver meter av dagens lange distanse. Sporet gjør oss dog litt betenkt, og en hest som 7 Ulf Mollyn er uansett spennende i ny regi. Ulfrigg-sønnen viste veldig fine ting som unghest, og med positive treningsrapporter i ryggen krysser vi tidlig. På tre største forslagene får vi også plass til kapable 12 Horgen Faks.

Det er sjelden vi ser sånne opphentinger som 4 C.C. Seventy Five har stått for i de siste startene, og de øvrige konkurrentene må trolig konsentrere seg øm sølvet i den fjerde avdelingen, dersom Norvelous Hanover-sønnen legger igjen galoppskoene i stallen. Vi sikrer oss dog med vår V65-banker for 14 dager siden 3 Reve De Va Bene, og etter det vi kunne registrere i den nest siste starten (var veldig kjapp første 100, men så tok Holm opp fra et spor langt ute), snakker vi her om den sannsynlige tethesten i løpet. Innsatsen til sølv bak en meget opplagt Frameable sist, var det lite å si på, og normalt blir 4-åringen til Hans Chr. Holm bedre for hver start.

Reve De Va Bene er hesten å slå fra spiss i V65-4.
Reve De Va Bene er hesten å slå fra spiss i V65-4.

Storfavoritter i fare?
Ja, vi er tilbøyelige til å tro akkurat det i hhv V65-5 og finalen, og vi tyr således til bred gardering. I den sjette avdelingen pådrar 10 Skibber seg et tungt favorittstempel, og selv om triumfen i den siste starten var av den solide sorten på fine 26.8 stoler vi ikke på Moe Odin-sønnen. Gravdal-traveren har tidligere vist seg variabel, og selv om formen har kommet på denne tiden av året hvert år syntes vi ikke han forsvarer sine 68 % 9 Rinde Kvikken glir fint igjennom i en rask rygg, og Teigen-traveren som ikke fungert helt som best sist er en naturlig gardering tilbake i slag. Superdypingen i løpet er 3 Torpa Egon, og dersom kusk Gunnar Austevoll skulle klare å komme seg til front med Lome Elden-sønnen kan det være slik at han gjentar bedriften sist han kjørte 7-åringen (sjokkvant i Drammen 9. mars!).

At fagpressen kan påstå at 1 Inspector Barnaby i V65-6 forsvarer sitt innerspor mot en rekke meget startkjappe konkurrenter på utsiden forstår vi lite av (favoritten har uansett tjent mye penger på kort tid, og møter her bedre hester enn noen gang), men det er meget mulig det er vi som er på bærtur. Jobie Tempest-sønnen har vist seg hyggelig i vei fra start, men ikke noe mer etter vårt syn. Det må således løse seg undervis for 65-prosenteren i spillet, og en hest som 5 Millbank som står perfekt inne i løpet er uansett ingen kastekjepp. Super News-sønnen innehar skyhøy kapasitet, og dersom formen er inntakt etter litt pause ser konkurrentene trolig kun bakskoene av 7-åringen på en arena som trolig passer som hånd i hanske (sliter med aksjonen). En naturlig gardering er også 4 Obrigada som er på vei opp i form, og Dolvik-traveren krysses tidlig sammen med 2 Dauntless De Vie som står helt perfekt til.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Obrigada og Olav Mikkelborg må sees på som en outsider i V65-finalen.
Obrigada og Olav Mikkelborg må sees på som en outsider i V65-finalen.

Rivende oppgjør
I den andre avdelingen skal ”eliten” i ilden, og selv om det kun er snakk om syv deltagere syntes vi løpet som kan bli en virkelig triller ser vidåpent ut. Vi tror det kommer til å bli kjørt litt staffet (4 først til planken, og så 5, og så 7...?) innledningsvis, noe 6 Twist Chocolate sannsynligvis vil profitere på til slutt. Buzzin Brian-sønnen var lekker ved sin siste triumf på fine 15.1 full vei, og vi tror den meget spurtsterke 5-åringen som var toer i fjorårets Derby allerede nå er klar til å hamle opp med dagens motstand. Regnes tidlig skal selvsagt også 2 Lill Adolf gjøre fra et perfekt spor, og den steintøffe Western Winner-sønnen er en naturlig gardering sammen med en formtoppet 7 Kings Sugarboy.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Biri har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 96, 360, 864 og 1728 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

PS! Vi følger utviklingen i DD-spillet utover dagen, og dersom vi finner noe spillbart vil et slikt spill bli lagt ut her før kl. 14.00!

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 kl. 19.30-20.00!