Nettavisen og Frøkna

Tverdals Frøkna og Atle Eggan.
Tverdals Frøkna og Atle Eggan.

Leangen byr på lunsjtrav tirsdag og og vår V5-banker blir ikke favoritt.

Det er en strålende tirsdag vi har i vente med voldsom aktivitet både på travfronten, i vinter-OL og til kvelds venter gigantoppgjøret mellom Manchester City og Barcelona i Champions League.

På travfronten er det først lunsjtrav fra Åby, før Leangen overtar med en kanonspennende lunsjomgang. Til kvelds venter det en voldsom jackpotomgang på Jägersro med 1 792 353SEK ekstra i sekserpotten og på Forus skal Frode Gjesdal forhåpentligvis geleide dere til utbetalingslukene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Men her skal det handle om Leangen og undertegnede var i sving allerede kl 06.00 i morges for å gjøre analyser, se løpsvideoer og sjekke alt foran dagens lunsj.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Bankerspilles for tredje gang
Både 9. desember og 23. desember i fjor bankerspilte jeg 6 Tverdals Frøkna i V65-spillet på leangen og hoppa innfridde ved begge tilfelllene. Tverdals Frøkna la i tillegg på til sin tredje strake seier 30/12 og var solid i alle seiersløpene. 6/1 gjorde hoppa et sterkt løp til andre etter galopp underveis. Så fikk hun en liten pause før hun kom ut igjen i et løp utenfor V75-spillet på Leangen sist lørdag. Tverdals Frøkna stod da på 20 meter tillegg og hadde problemer med å legge seg til nedover den siste bortre langsiden. Midt i den siste svingen la hun seg til og avsluttet forrykende til fjerde,


Beste hesten
Jeg pratet med Atle Eggan i morges og han kunne bekrefte det jeg så og var helt enig med at dagens oppgave, er et mye bedre løp for henne. Kun ni hester stiller til start og det er en klar fordel. Løp i kroppen er intet minus både jeg og Atle er overbevist om at Tverdals Frøkna er den beste hesten. Spillerne gjør 1 Eikstjerna til favoritt i V5-3, men merk at denne hadde tapt for ustartede Euforia nest sist, om ikke denne hadde galoppert 100 meter fra mål. Eikstjerna var med i samme løpet som Tverdals Frøkna lørdag, men fungerte dårlig da og endte utenfor premierekka etter to galopper. Vi har hatt stor suksess med Tverdals Frøkna tidligere og bankerspiller i V5-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Brækken er offensiv
I V5-4 blir pausehesten 7 Staro Gardenia dagens folkebanker og kl 10 tirsdag er hesten markert på ufattelige 64 prosent av innsatsene. Det er i mine øyne helt spinnvilt og jeg minst like stor tro på tredjevalget 9 Madonna Rags som hadde vunnet lett uten en tapsbringende galopp i Østersund i sin siste start. Tredje sist gjorde hoppa et knallsterkt seiersløp fra dødens på hjemmebanen og Noralf Brækken varsler et offensivt løpsopplegg i dag. Til glitrende oddser lanserer jeg Madonna Rags som min DD-banker på Leangen i dag.