Nettavisen på millionjakt

Heartbreaker V.S. og Bjørn Steinseth seiersdefilerer på Bjerke etter V75-seieren 22. november.
Heartbreaker V.S. og Bjørn Steinseth seiersdefilerer på Bjerke etter V75-seieren 22. november.

Nettavisen har hatt en strålende helg på travtipsene og spilt inn 950 000 kroner de siste tre dagene. Mandag jakter vi mer på Leangen.

Oppdatert mandag kveld: Det ble en strålende opptur på Leangen mandag. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og elleve andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover og med lagnavn Leirvåg i juleform) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem.

Det ble fantastisk opptur for Nettavisen og undertegnedes V75-tips på Drammen lørdag. Jeg lanserte to bankere, 2 Tin Tveiten i V75-3 og 3 Rapido Va Bene i V75-7 som begge vant helenkelt. I tillegg lanserte jeg 1. valg på outsiderne 1 It's All In The Game i V75-1 og 1 Friggtor i V75-5. Overraskelsen og 5. valget 1 Warrawee Lizzy i V75-6 ble fanget på tre hester. 38 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 820 000 innspilt totalt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Også i DD-spillet og i V4-spillet ble det fullklaff. I DD ble det herlige 38,92 i odds og de som leverte det minste DD-forslaget kunne kvittere ut meget pene 1946 kroner, mens de som leverte det minste V4-forslaget ( innl.pris kr 192) kunne kvittere ut 3 406 kroner. Søndag fortsatte suksessen all den tid det ble klaff for det mellomste V5-forslaget (innl.pris kr 432) satt klokkerent og betalte tilbake pene 3 741 kroner.

Fredag var Rolf Lerum på farten under V5-løpene på Jarlsberg. Hans mellomste V5-forslag (innl.pris kr 450) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 8 751 kroner. Tilsammen har Nettavisen bare i løpet av de tre siste dagene spilt inn ca 950 000 kroner

Mandag står favorittene i kø når Leangen byr på V65/V5. 5 Heartbreaker V.S. i V65-1, 11 Remix i V65-2, og 3 Izon Rags i V65-3 blir blytunge favoritter og det er således en omgang det er vanskelig å tilnærme seg spillemessig. Skal man spille samlebonger, skal man bare spille etter seks rette eller skal man spekulere. Jeg velger en mellomløsning og på Eksperten vil jeg også sette opp lag som spiller samlebonger. Her på Nettavisen spiller jeg flate bonger og "ber om hjelp" i noen nøkkelløp.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Steinseth på rekordjakt
Bjørn Steinseth er en meget trivelig kar og han er også svært flink til å trene hest og som kusk har han utviklet seg mye de siste årene. Per 8/12 har Steinseth vunnet 52 løp (det er all-time high på et år) og i pengevei har Steinseth kjørt inn 2 081 216 kroner. I fjor landet han på 2 091 427. Det betyr at han setter årsrekord i kveld dersom han vinner med 5 Heartbreaker V.S. i V65-1 (førstepremien i løpet er 15 000 kroner).

Taper ikke feilfritt
Heartbreaker V.S. startet også på Leangen 5. mai i år, men forsvant da i galopp. På det tidspunktet fungerte ikke hesten som best, og i høst har Heartbreaker V.S. levert det ene toppløpet etter det andre. Feilfritt så taper ikke hesten i kveld og distansen 2640 meter er et klart pluss. Vi kan ikke se meget formsterke Heartbreaker V.S. tape i V65-1 og galoppfaren er ikke veldig stor. Banker.

Helt overlegen på kapasitet
Også Noralf Brækken er en meget trivelig kar, og han trener og kusker storfavoritten 3 Izon Rags i V65-3. Vi var aldri i tvil om å bankerspille hesten i V5-spillet på Leangen 29/11. og en lekker og overbevisende Izon Rags vant helenkelt. Hesten har historisk sett vært noe ustø på beina, og galoppert bort mye penger. Men har sett klart finere ut på slutten og motstanderne matcher ikke Izon Rags. Spor tre bak startbilen er perfekt og distansen likeså. Banker nummer to. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Kan tulle seg bort
Også Jomar Blekkan er en meget trivelig kar, men vi velger altså å gardere storfavoritten 10 Remix i V65-2. Det gjør vi fordi hesten har trukket bakspor og tidligere har hatt korte formtopper. Ser mye mer stabil ut nå, men kommer ikke gratis til tet i kveld fra bakspor. 11 Alsaker Elfax viste klar formstigning sist og hentet meter på Remix mot mål, og er et klart motbud til storfavoritten i V65-2.

Veronikas øyensten innfrir?
I V5-spillet var det alt annet enn lett å finne banker, men etter grubling og en telefon til Veronika Bugge så lander jeg på 2 Unbeatable i V5-2/V65-5/DD-1. Veronika Bugge både eier, trener og kusker hesten som imponerte stort i noen seiersløp tidligere i år. Kom så tilbake etter pause 1/11, og gjorde et bra løp til tredje. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sist ble hesten falt av svært dårlige baneforhold på Leangen og galopperte dobbelt. Veronika kan fortelle at hesten fungerer flott i trening og motstanden er alt annet enn tøff mandag. 2640 meter er et pluss og dermed blir 2 Unbeatable både vår V5 og DD-banker mandag.