Nettavisen på revejakt

Foto: Hesteguiden.com

Ja, torsdag skal vi ihvertfall spille Reve De La Vie i V65-spillet på Klosterskogen der det er mange overspilte favoritter.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Torsdagens meny fra Norsk Rikstoto innledes med V4 fra Sveriges skrellbane nummer en Mantorp, før Drammen travbane overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden er det en rekke norske kaldblodshester på farten på Bergsåker der det skal avvikles V4, mens vi byr på en herlig V65-banker på Klosterskogen i tilegg til en spenstig DD-banker.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi kan allerede nå avsløre at lørdagens V75 på Bergen travpark er en av de flotteste V75-omgangene vi har sett hittil i år. Sportslig må det være Bergen travparks beste stevne på flere år og spillemessig er det kanoninteressant og det er snadder-objekter både her og der. Følg med tips og spilleforslag er klare fra undertegnede senest fredag kl 11.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41

DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Karrierens første?
Nå retter vi imidlertid fokus mot torsdagskveldens V65-omgang på Klosterskogen og allerede når jeg så startlistene, hadde jeg blinket ut 5 Reve De La Vie som banker i V65-4. Trårshoppa som eies og trenes av dyktige Silje Kristin Eilertsen så ut som en vinner rundt den siste svingen sist på Klosterskogen, men Høitomt fikk utlignet farten med favoritten Flirtin Beach (som satt i tet) og maktet å kontre ut Reve De La Vie. Vi likte uansett hoppa svært godt den dagen og selv om hoppa ikke har vunnet hittil (kun seks starter), så vi tror det er dags for å avlegge maiden i kveld.

Annonse Travfakta: Dagens beste spill : Har utviklet seg veldig fint, og den leverte et helt ELLEVILT oppløp her forleden! Oi, Oi, Oi, hvilket inntrykk! På torsdag så dukker den opp mot en helt riktig motstand på Klosterskogen, og her skal favoritten ned!! Hvor serverer GRØ denne godbiten?

Motstanden svak, selv om vi litt usikre på hva Kristian Malmin velger å gjøre med 4 Connie Hill (som holder grei form). 12 Conrads Martina gikk bra etter galopp i norgesdebuten, men spor tolv er tungt på en sprint på Kloster. Vi tror 5 Reve De La Vie og Lars Anvar Kolle er en vinner på Klosterskogen torsdag og bankerspiller i V65-spillet.

Høitomt i V65-finalen?
I V65-6 blir 3 X. Factor klar favoritt ettersom hesten har levert fine innsatser hele veien. Men fireåringen er ikke den tøffeste gutten i klassen og 2100 meter er ikke favorittdistansen. Derfor har vi klart mer tro på 2 Cherry Va Bene som enda en gang har funnet en formtopp. Hadde vi vært sikre på at Cherry Va Bene overflyr 1 Mighty Lady fra start, hadde vi bankerspilt hesten. Men nå kan det bli X.Factor i tet og Mighty Lady i lederrygg og hvor sitter Cherry Va Bene da?. I DD-spillet må vi uansett teste et spill på Cherry Va Bene da det er flott verdi i hesten.

Gullet kan overraske
Vi har alltid hatt sansen for 2 Høiby Gullet som var sterk og solid vinner fra dødens i sitt siste løp på Biri. Åtteåringen oppstalles vekselvis hos sin eier på Voss og hos Odd Arne Sagholen på Momarken. Nå er hesten tilbake hos Odd Arne. I et løp der svært mye av kryssene vi gå til 3 Valle Jerven og 1 Moe Hrym, er Høiby Gullet spennende som tredjevalg. 2500 meter er ikke noe minus kontra de to favorittene og vi betaler for Høiby Gullet på samtlige spilleforslag torsdag.