Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen raider Momarken

Sist tirsdag henter Nettavisens lesere over 450 000 kroner i gevinster. Tirsdag lader vi kanonen på Momarken igjen.

Sist tirsdag ble det en strålende dag for Sportspills travtips til Momarken. Samtlige spilleforslag suste inn med seks rette og en rekke femmere. De som spilte mitt minste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 192), kunne kvittere ut herlige 6573 kroner, og på Eksperten ble det naturligvis full fest. Der gikk hele 21 andelslag inn med seks rette, og totalt denne tirsdagen spilte vi inn ca 450 000 kroner til våre lesere samlet på Nettavisen og Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På Klosterskogen i Skien i går opplevde vi en ny stor dag. Håkon Einar Hansen prikket seks rette på sitt største spilleforslag på hjemmesiden til en utbetaling på rundt 12 000 kroner, og da ble det selvsagt stor fest på Eksperten! Hele nitten av Hansens andelslag gikk inn med seks rette på Eksperten til en snittutbetaling på 12 000 kroner, og totalt innspilt på Eksperten i Skien denne herlige mandagen ble da rundt 220 000 kroner i V65-spillet. I tillegg satt V5 og DD for Hansen i Skien.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sportspills travredaksjon er med andre ord i superform og på Momarken denne tirsdagen, blir det Frode Hamre for alle penga. I en omgang der vanskelighetgraden er skyhøy i tre av løpene, tyr vi til to bankere og begge får sine daglige treningsdoser på Frode Hamres stall.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Straffespark
Man trenger neppe være travekspert for å skjønne at seiersmaskinen 7 Just Livin My Life har et tilnærmet straffespark i V65-1. Ni seire på elleve starter har det blitt for Yankee Glide-sønnen i år og hesten har imponert gang på gang. I et løp helt uten profiler, bærer dette til tet på et tidlig tidspunkt og da får Frode styre og stelle i front. Hesten må være syk eller galoppere seg vekk for å tape dette løpet og Just Livin My Life blir vår soleklare hovedbanker på Momarken i kveld.

Det lukter spets og slutt
Frode Hamre har svært god tro på at 3 V.C. Chocoholic sitter i tet ut av den første svingen i V65-5 i kveld. Han varsler samtidig at stallkompisen 1 Xquisite Chocolate skal ha ryggløp over 2100 meter. Og dersom V.C. Chocoholic sitter i føringen ut av den føste svingen i V65-5, hvem skal da trykke opp farten. V.C. Chocoholic var ikke til sin fordel i sitt siste løp på Bjerke, men hadde da blitt veldig stri underveis for gjestekusk Thor Borg og det forklarer den innsatsen. Har i følge Frode fungert strålende i trening i etterkant og da gjør vi som så mange ganger før i denne spalten. Vi setter alle pengene på Norges tryggeste bankerkusk,. Frode Hamre og får spedd godt på med garderinger i de fire øvrige V65-løpene.

Gunnar på Tøffen
Gunnar Austevoll er alltid høyinteressant når han setter seg opp som lånekusk. I V65-2 skal han prøve å få fartsfylte 11 Røeds Tøffen feilfritt rundt Momarken-ovalen. Lex Jon-sønnen har vist flott kapasitet ved flere anledninger de siste månedene, men også mye galopp. I kveld går Tøffen ned en liten klasse motstandsmessig og feilfritt kan tredjevalget vinne et løp som dette og Røeds Tøffen er en spennende ide i et ellers vidåpent løp.

Kommentarer til denne saken