*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nettavisen satser på svenske travtips

Börje Andersson er Nettavisens nye tipsekspert for travløp nord i Sverige.

Ringreven Börje Andersson er Nettavisens nye travekspert i Dalarna og Nord-Sverige.

27.06.14 13:24

Sportspills meny fredag:
V64 Bergsåker: Millionjackpot med Børje
V65 Forus: Lerums herlige vorspiel
Oddstips 1: Odd skal til cupfinalen
Oddstips 2: Sarpsborg får tilbake angrepsessene

Svenske travløp blir stadig mer populært blant norske spillere, og markedet skriker etter gode tips og analyser.

Nettavisen har derfor lett med lys og lykte etter gode svenske eksperter, og gjennom vårt gode kontaktnett i Sverige har vi sporet opp Börje Andersson.
Nederst i artikkelen står en oversikt over hvilke baner Börje vil levere tips til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Har Järvsöfaks som favoritthest
64 år gamle Börje har tråkket ned Bergsåker travbane hele sitt liv og vært tipsansvarlig siden 90-tallet på Sundsvall-banen. Börje har vært medeier i et 50-talls hester og har en egen forkjærlighet for kaldblodshesten.

- Järvsöfaks er min soleklare favoritthest og skal jeg velge en varmblodshest må det bli Zoogin som slo gjennom på 90-tallet. På den tiden var Åke Svanstedt fortsatt stasjonert på Bergsåker.

- Jeg har et gedigent kontaktnett i Norrland (inkludert Dalarna) og søker info både blant kusker, eiere og en rekke spillkompiser på de nordligere banene. Jeg liker å søke etter underspilte objekter og er alltid live på travkjøringene på Bergsåker og Hagmyren.

I Sverige er det hele 32 travbaner som arrangerer løp, og 15 av disse befinner seg i Dalarna og Norrland.

I spilleboksene under kan du kjøpe andel i Eksperten til fredagens V64-omgang på Bergsåker der det er og jackpot og det ligger det 1 147 445 SEK ekstra i sekserpotten

HTML EMBED


Börje startet sin tipskarriere helt tilbake til 80-tallet da han sammen med noen kamerater solgte "Gula Tipset" for den beskjedne summen av to kroner. Etterhvert ble han tipsansvarlig for Bergsåker-programmet og nå driver han etter eget utsagn " et enmannsorkester som leverer både web-tv, programtips, informasjons-tv og seiersintervjuer på Bergsåker".

- De gamle er eldst
Sportspillsjef Kurt Leirvåg har hatt kontakten med Börje og har "testet" Börje i kulissene før engasjementet ble en realitet.

- Det er ingen tvil om at de gamle er eldst også innen travet. Som med fotballtrenere, så er erfaring helt avgjørende for å bli en god travekspert. Börje kan sile informasjonen han får av kusker, trenere og eiere. Jeg tror vi har fått en svært dyktig travekspert til banene i Dalarna og Norrland.

Börje kommer til å levere tips til følgende baner for Nettavisen:
Romme

Gävle

Rättvik

Bollnäs

Hagmyren

Bergsåker

Dannero

Oviken

Østersund

Solänget

Hoting

Umåker

Lycksele

Skellefteå

Boden


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.