Nettavisen stoler på Leif

Foto: hesteguiden.com

Leif Witasp har Rättvik som base og seler ut flere flotte stallhester under V4-løpene søndag.

Søndag er det galoppen som ståri førerseter når Täby galoppbane inviterer til storløp på rekke og rad og ikke minst V64 søndag ettermiddag. Våre galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har gjort Täby til sin "favorittbane" denne sommeren og høstet en rekke flotte gevinster. Søndag kveld byr Sørlandet på V65, men før alt dette er det Rättvik som gjelder.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisen har hatt voldsom suksess med V4-tipsene fra Sverige denne uken og bortsett fra at vi kjørte blankt på fredag, har det vært gevinster å hente hver dag denne uken. Lørdag måtte vi riktignok opp på de største forslagene på Eksperten for å fange fire rette, men tre andelslag kom helskinnet gjennom til flotte 7345 kroner i utbetaling.

Den idyliiske banen i Dalarna byr på både V4 og V5 søndag og spillemessig ser det som det nesten alltid gjør i Sverige høyst interessant ut. Hjemmetrener Leif Witasp har vinnersjanser i alle de tre løpene han skal kuske i innenfor V4-veddemålet.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Rättvik
V4 kl. 12.45
DD kl. 13.05
V5 kl 14.31

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vinner uansett posisjon
7 Diamond Of Ace blir trolig V4-omgangens største favoritt, men det får gå. Turbo Sund-sønnen har vært knakende god i to strake seiersløp nå og har gjort jobben selv i begge seiersløpene. Nest sist måtte hesten trave i dødens i store deler av løpet på Ørebro, men likevel hadde Diamond of Ace krefter til å svare opp sterke konkurrenter nedover oppløpet. Sist på Romme i et V65-løp avventet Leif Witasp i køen underveis, men via en sterk sisterunde hadde hesten avgjort i god tid før mål. Spor sju er neppe veldig hemmende over dagens distanse 2640 meter, og selv om 2 Dollar Sund muligens vil prøve å få tet, tror vi en feilfri Diamond Of Ace vinner dette uansett. Banker i V4-2/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Helskummel åpning
V4-1 på Rättvik søndag er et løp i lærlingsserien og her er det vidåpent. Selv på vårt minste spilleforslag velger vi å betale for alle hestene. Det kan komme en real smell her og da får vi eventuelt en flott utgangsverdi.