Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen tar mandagen

Sist uke ble strålende for våre V4-tips og mandag er det Axevalla som skal til pers.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter en heidundrende helg med Unionstrav fra Färjestad og kveldstrav fra Forus lørdag, samt stor galopp fra Täby søndag, er det bare å bla om til en ny ukesmeny fra Rikstoto. Mandag er definitivt ingen hviledag og det er nok å ta tak i.

Ukesmenyen starter med V4 fra Axevalla og fortsetter deretter med lunsjtrav fra Leangen. Til kvelden er det V65 fra Umeå i Nord-Sverige og V65 fra Klosterskogen her hjemme.

Bankerkandidatene glimrer med sitt fravær i en svært åpen V4-omgang fra Axevalla mandag og vi går derfor på en såkalt dobbeltbanker i V4-2/DD-1 i dag. Bjørn Goop er på plass på Axevalla mandag og han har som vanlig fine vinnersjanser i flere av løpene.

Innleveringsfrister Axevalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi låser på to hester.
To hester ser ut til å gjøre opp i V4-2 denne mandagslunsjen. Vi har mest tro på Bjørn Goop og 7 Uroy som er en meget kapabel herremann, men som samtidig viser mye galopp. De to siste startene har han holdt seg til trav, og da har han travet solide løp. Nest sist på Solvalla hadde vi god tro på hesten, men 5-åringen sto håpløst til i spor 12 på sprint. Avslutningen var av beste merke, og vi hadde 08,8 den siste 500 meteren via drøye spor. Juliano Star-sønnen kom akkurat for sent til å vinne løpet. Goop-traveren fikk en drøy sisterunde via sporene på Jägersro sist, og vi må si han holdt farten klart godkjent til fjerdeplassen. I dag tror vi Goop satser framover direkte fra spor 7, og vi ser ikke bort i fra at han er tidlig å finne i tet. Fra den posisjonen blir Uroy vanskelig å slå.

Vi garderer kun med 12 Rodin, som er en 3-åring av rett sort. Love You sønnen avsluttet strålende første gang ut på Åby og kom i mål med full spenst. Sist på Solvalla holdt han farten klart godkjent fra lederyggen til gode Rosemary Gar. Dette er en traver som duger bra i klassen, og selv fra spor 12 i dag skal han ha en god sjanse til å gi vår favoritt kamp til døra.

Favoritt i fare.
3 Gloss Photo kommer til å bli stor favoritt i V4-1. På papiret ser det ut som autostart skal være en klar fordel for 4-åringen, men det er ikke startmomentet som har vært hestens problem, det er svingene. De to siste galoppene har kommet i første sving, mens galoppen for fem starter siden kom i den andre svingen. De gangene Super Photo Kosmos-sønnen har travet feilfritt er på Tingsryd, og det er en mile bane, som har veldig store svinger. Axevalla er en bane med meget skarpe svinger, som slettes ikke er noe fordel for denne hesten. Vi velger å gardere opp storfavoritten i og med Gloss Photo har vist seg å være usikker nettopp i svingene. Dette er en storfavoritt i fare og det kan bli en flott utgangsverdi i V4-spillet denne mandagen.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken